Trimite-ne noutati

Ce e nou

Daca ochii sunt oglinda sufletului, ce spun ochii rosii despre tine?

O noapte alba in club? O seara petrecuta din nou in fata calculatorului, in incercarea de a termina acel raport? Indiferent de adevaratul motiv, simptomul de"ochi rosii" e deseori asociat cu diverse situatii stanjenitoare. Gama Visine iti ofera acum solutii complete atat de tratament al ochilor iritati, cat si de preventie.

Desi simptomul de "ochi rosii" e usor de identificat, selectarea tratamentului potrivit poate fi o adevarata provocare. Pentru a gasi solutia corecta, e important sa intelegem cauzele afectiunii.

Sindromul de "ochi rosii" apare ca rezultat al dilatarii vaselor capilare din conjunctiva ochilor si a umplerii lor cu sange in exces. Cauzele pot fi diverse: factori iritanti (fum, aer conditionat, clor), factori alergeni (polenul, praf), sau chiar si datorita timpului indelungat petrecut in fata calculatorului, cand apare asa numitul sindrom de "ochi uscati".

Gama Visine contine acum atat solutii de tratament al ochilor iritati si rosii, Visine Clasic, cat si de preventie, lacrimile artificiale Visine Tired Eyes.

Visine Classic, remediu rapid impotriva ochilor rosii
Visine Clasic trateaza rapid simptomul de "ochi rosii", aparut in urma iritatiilor minore, a alergiilor de sezon sau a conjunctivitelor nespecifice.
Substanta activa, tetrahidrozolina, determina vasoconstrictie la nivelul conjunctivei oculare si inlatura rapid roseata si senzatia de ochi iritati.
Durata recomandata de tratament: 5 zile; 1-2 picaturi instilate in fiecare ochi afectat de 2-3 ori pe zi.


Concentrarea pe perioade lungi de timp reduce semnificativ rata normala a clipitului, deteriorand filmul lacrimal. Astfel apare sindromul de "ochi uscati", manifestat prin inrosirea ochilor si senzatie de mancarime.

Lacrimile artificiale Visine Tired Eyes contin extras natural de seminte de tamarind, substanta cu o structura similara structurii naturale a lacrimilor. Astfel fiecare picatura de Visine Tired Eyes se integreaza perfect in structura stratului mucinos si reface filmul lacrimal. Utilizarea frecventa a lacrimilor artificiale Visine Tired Eyes restabileste functionarea optima a ochiului.
Visine Tired Eyes poate fi folosit pe o perioada nelimitata, fara efecte nocive.

Visine. Trateaza iritatia. Inlatura roseata.

Parteneri

  • Gett's
  • Green Revolution
  • Casa mea
  • World class
  • Radio lyns
  • Fashion beauty
  • Art Hub
  • Asociatia pentru Promovarea Artelor Contemporane
  • Centrul National al Dansului
  • National Photografic
Aboneaza-te