alti pisoi spre adoptie
Moderatori: dragos6, Karina33, 121
17 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
alti pisoi spre adoptie
Vin si eu cu anuntul meu cu pisoi de dat spre adoptie. Nush daca anunturile astea au vreun rezultat, dar imi incerc si eu norocul; trebuia sa fac si eu pe undeva putin PR pentru pisoii astia.
Deeeci, vrea cineva unul din cei 4 pisoi? Au 2 luni, sunt tare draguti, jucausi si-s "antrenati" la nisip.

Deeeci, vrea cineva unul din cei 4 pisoi? Au 2 luni, sunt tare draguti, jucausi si-s "antrenati" la nisip.

- bubulina gospodina
- espresso
Sunt adorabili... dar nu am unde sa tin nici unul... si mai duc lipsa si de timp... caci au si ei nevoie de atentie! Sper sa le gasesti stapan cat mai repede!!
"Daca n-am avea atatea defecte, nu ne-ar face atata placere sa le observam pe ale celorlalti." (La Rochefoucauld)
-

chuchy2000 - espresso
Culmea, 3 din ei sunt motani. Doar cea alb-negru e "fetita". Zic ca-i culmea pentru ca de regula majoritatea puilor sunt femele, nush de ce.
Azi am vrut sa-i duc in spatele blocului, de fapt i-am si dus, dar nu puteam sa stau linistita si m-am dus si i-am luat inapoi dupa cateva ore. Pentru cei care n-au citit postul meu de pe alt topik, astia sunt niste pisici abandonati pe care i-am adunat de pe strada si pe care i-a adoptat o alta pisica pe care am cules-o de pe strada in urma unui accident (sunt ca o baba nebuna care colectioneaza pisici
).
Dar nu mai era de trait cu 6 pisici in casa (cei 4 pui+ pisica accidentata + pisica mea), asa ca azi mi-am facut curaj sa-i duc in spatele blocului unde sunt gradini cu multe matze; dar dupa cateva ore m-am dus sa vad ce fac si cand am vazut ca era un caine care le dadea tarcoale, n-am rezistat si i-am luat inapoi. Acu nush ce sa fac, o sa incerc sa vorbesc pe la petshopuri, poate ma ajuta ei sa le gasesc stapani.
Sunt tare dragutzi si m-am atasat deja cam tare de ei, dar nu pot sa-i pastrez pe toti, oricat de mult as vrea.
Hai ca v-am innebunit cu povestea mea cu matele, si pe voi si pe toti prietenii mei, pe care-i escrochez sentimental in speranta ca vor lua si ei o matza.
Azi am vrut sa-i duc in spatele blocului, de fapt i-am si dus, dar nu puteam sa stau linistita si m-am dus si i-am luat inapoi dupa cateva ore. Pentru cei care n-au citit postul meu de pe alt topik, astia sunt niste pisici abandonati pe care i-am adunat de pe strada si pe care i-a adoptat o alta pisica pe care am cules-o de pe strada in urma unui accident (sunt ca o baba nebuna care colectioneaza pisici
Dar nu mai era de trait cu 6 pisici in casa (cei 4 pui+ pisica accidentata + pisica mea), asa ca azi mi-am facut curaj sa-i duc in spatele blocului unde sunt gradini cu multe matze; dar dupa cateva ore m-am dus sa vad ce fac si cand am vazut ca era un caine care le dadea tarcoale, n-am rezistat si i-am luat inapoi. Acu nush ce sa fac, o sa incerc sa vorbesc pe la petshopuri, poate ma ajuta ei sa le gasesc stapani.
Sunt tare dragutzi si m-am atasat deja cam tare de ei, dar nu pot sa-i pastrez pe toti, oricat de mult as vrea.
Hai ca v-am innebunit cu povestea mea cu matele, si pe voi si pe toti prietenii mei, pe care-i escrochez sentimental in speranta ca vor lua si ei o matza.
- bubulina gospodina
- espresso
ROXANAFM scrie:Buna. Sunt din Cluj si l-as vrea pe cel gri, al 4lea. Vin la sfarsitul saptamanii viitoare la Bucuresti. Crezi ca mi-l poti tine pana sambata?
Roxana
Hello! Ma bucur sa aud asta. Ti-am raspuns pe privat, unde ti-am dat si datele mele de contact.
- bubulina gospodina
- espresso
andreyna scrie:As dori fetita daca mai este inca valabil. Iti dau pe privat telefonul meu.
Am primit mesajul cu nr. tau de telefon. Te sun maine, ok?
- bubulina gospodina
- espresso
Si eu ma bucur ca au existat oameni care si-au dorit pisoi.
In seara asta m-am intalnit cu Andreyna, care-i foarte dragutza, si ma bucur(din nou) ca pisicuta-scumpa a ajuns pe maini asa de bune. Sper sa se bucure de ea si astept si eu poze din cand in cand
.
In seara asta m-am intalnit cu Andreyna, care-i foarte dragutza, si ma bucur(din nou) ca pisicuta-scumpa a ajuns pe maini asa de bune. Sper sa se bucure de ea si astept si eu poze din cand in cand
- bubulina gospodina
- espresso
17 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2