cat de mult sau des papa un pui de vrabie???

Pisici, caini, papagali, reptile... sunt ai nostri si-i iubim

Moderatori: dragos6, Karina33, 121

Re: cat de mult sau des papa un pui de vrabie???

Mesajde Night_du » Mar Mai 31, 2011 3:20 pm

Ma mir ca sta in colivie. Vrabiile sunt pasari salbatice prin excelenta, daca le-ai inchis, le-ai omorat. Si eu am avut vreo 3, scapate din coltii lui Felix, dar atata s-au zbatut in colivie pana s-au umplut de sange. Cu greuuuuuu le-am hranit. F greu.

Branzica proaspata, galbenus fiert tare, urda, painica muiata in lapte. Si apa.
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde titilica » Mar Mai 31, 2011 10:26 pm

iata cioara!!!
Imagine
si cum o hranesc:
Imagine
Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!
Imagine
titilica
frappuccino

Mesajde mamitza_16 » Joi Iun 02, 2011 11:29 pm

titiiii are "cioara" ta mancare acolo , cat pentru un stol :)) ! astia sunt greu de tinut in viata , sa stii. si de invatat sa zboare , si mai greu. poti sa-l tii pe aratator , cu degetul mare ii tii gherutele (sa nu cada) si il ridici in sus si-n jos atat cat sa se sperie si instincitv sa deschida aripile, si sa le falfaie.
auzi tu , sper ca n-a murit intre timp, ca iti dai seama cum ar suna sfatu' asta ala meu cu falfaitu' :? ! am jelit si io o gramada cand eram copil . doar vreo doi am "zburat" . unul pana in pomul din curte , si mi l-a halit o scarba de pisica, si al doilea a cazut in fantana :? .
mamitza_16
frappuccino

Mesajde ioana_darius.blaj » Joi Iun 02, 2011 11:40 pm

asta imi aminteste de melodia de la Cenaclul Flacara...cat am mai plans pe melodia aceea :|
ioana_darius.blaj
frappuccino

Mesajde titilica » Dum Iun 05, 2011 8:44 pm

deci: cioara mea traieste inca! si-a mutat domiciliul fortat din cutia de pantofi in vechea colivie a lui Coco si a invatat intre timp sa ciuguleasca de pe jos, adica frimiturile ce imi cadeau din penseta, cu apa mai avem inca de lucru, nu a descoperit inca bolul de apa, bem doar din siringa, dar sare, si penisoarele i-au mai crescut!
pe wichend au venit si parintii lui adoptivi si ce s-au mai garait care sa-l hraneasca primul...n-aveti idee asa ca...sunt "bunica de pui de cioara"!!!!
Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!
Imagine
titilica
frappuccino

Mesajde Bucurie » Dum Iun 05, 2011 9:39 pm

:-D Barbo, mare zurlis esti dar cu cata dragoste de viata!
Chiar mi te inchipui cu puiutul in mana, hranindu-l :-D .
Ma mir cum de nu i-ai recomandat si vreun program tv sau vreun film.... asta pentru cursurile de zbor! :-D :-D :-D
Lasand gluma am apreciat sfaturile tale pertinente.
Titilica, sper sa fie bine puiul pana la maturizare ca sa expedieze vederi dupa eliberare! :-D
Ultima oară modificat de Bucurie pe Lun Iun 06, 2011 12:09 am, modificat 1 dată în total.
Bucurie
espresso

Mesajde reyhan01 » Dum Iun 05, 2011 11:05 pm

titilica scrie:deci: cioara mea traieste inca! si-a mutat domiciliul fortat din cutia de pantofi in vechea colivie a lui Coco si a invatat intre timp sa ciuguleasca de pe jos, adica frimiturile ce imi cadeau din penseta, cu apa mai avem inca de lucru, nu a descoperit inca bolul de apa, bem doar din siringa, dar sare, si penisoarele i-au mai crescut!
pe wichend au venit si parintii lui adoptivi si ce s-au mai garait care sa-l hraneasca primul...n-aveti idee asa ca...sunt "bunica de pui de cioara"!!!!

gata,greul a trecut,va trai :cheers:
nu uita de apa :ymhug:
reyhan01
irish coffee

Mesajde mamitza_16 » Mie Iun 15, 2011 11:15 pm

titi , incepura-ti soro lectiile de zbor? ori..... :sad: !
mamitza_16
frappuccino

Anterior

Înapoi la Animale de companie