cat de mult sau des papa un pui de vrabie???
Moderatori: dragos6, Karina33, 121
23 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: cat de mult sau des papa un pui de vrabie???
Ma mir ca sta in colivie. Vrabiile sunt pasari salbatice prin excelenta, daca le-ai inchis, le-ai omorat. Si eu am avut vreo 3, scapate din coltii lui Felix, dar atata s-au zbatut in colivie pana s-au umplut de sange. Cu greuuuuuu le-am hranit. F greu.
Branzica proaspata, galbenus fiert tare, urda, painica muiata in lapte. Si apa.
Branzica proaspata, galbenus fiert tare, urda, painica muiata in lapte. Si apa.
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
iata cioara!!!

si cum o hranesc:

si cum o hranesc:

Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!

-

titilica - frappuccino
titiiii are "cioara" ta mancare acolo , cat pentru un stol
! astia sunt greu de tinut in viata , sa stii. si de invatat sa zboare , si mai greu. poti sa-l tii pe aratator , cu degetul mare ii tii gherutele (sa nu cada) si il ridici in sus si-n jos atat cat sa se sperie si instincitv sa deschida aripile, si sa le falfaie.
auzi tu , sper ca n-a murit intre timp, ca iti dai seama cum ar suna sfatu' asta ala meu cu falfaitu'
! am jelit si io o gramada cand eram copil . doar vreo doi am "zburat" . unul pana in pomul din curte , si mi l-a halit o scarba de pisica, si al doilea a cazut in fantana
.
! astia sunt greu de tinut in viata , sa stii. si de invatat sa zboare , si mai greu. poti sa-l tii pe aratator , cu degetul mare ii tii gherutele (sa nu cada) si il ridici in sus si-n jos atat cat sa se sperie si instincitv sa deschida aripile, si sa le falfaie. auzi tu , sper ca n-a murit intre timp, ca iti dai seama cum ar suna sfatu' asta ala meu cu falfaitu'
- mamitza_16
- frappuccino
asta imi aminteste de melodia de la Cenaclul Flacara...cat am mai plans pe melodia aceea 

-

ioana_darius.blaj - frappuccino
deci: cioara mea traieste inca! si-a mutat domiciliul fortat din cutia de pantofi in vechea colivie a lui Coco si a invatat intre timp sa ciuguleasca de pe jos, adica frimiturile ce imi cadeau din penseta, cu apa mai avem inca de lucru, nu a descoperit inca bolul de apa, bem doar din siringa, dar sare, si penisoarele i-au mai crescut!
pe wichend au venit si parintii lui adoptivi si ce s-au mai garait care sa-l hraneasca primul...n-aveti idee asa ca...sunt "bunica de pui de cioara"!!!!
pe wichend au venit si parintii lui adoptivi si ce s-au mai garait care sa-l hraneasca primul...n-aveti idee asa ca...sunt "bunica de pui de cioara"!!!!
Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!

-

titilica - frappuccino
Chiar mi te inchipui cu puiutul in mana, hranindu-l
Ma mir cum de nu i-ai recomandat si vreun program tv sau vreun film.... asta pentru cursurile de zbor!
Lasand gluma am apreciat sfaturile tale pertinente.
Titilica, sper sa fie bine puiul pana la maturizare ca sa expedieze vederi dupa eliberare!
Ultima oară modificat de Bucurie pe Lun Iun 06, 2011 12:09 am, modificat 1 dată în total.
- Bucurie
- espresso
titilica scrie:deci: cioara mea traieste inca! si-a mutat domiciliul fortat din cutia de pantofi in vechea colivie a lui Coco si a invatat intre timp sa ciuguleasca de pe jos, adica frimiturile ce imi cadeau din penseta, cu apa mai avem inca de lucru, nu a descoperit inca bolul de apa, bem doar din siringa, dar sare, si penisoarele i-au mai crescut!
gata,greul a trecut,va trai
nu uita de apa

- reyhan01
- irish coffee
titi , incepura-ti soro lectiile de zbor? ori.....
!
!- mamitza_16
- frappuccino
23 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2