dezastru_diabet+castrare+cataracta
Moderatori: dragos6, Karina33, 121
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
dezastru_diabet+castrare+cataracta
Revin cu detalii despre potaia mea. de la o forma ciudata de conjunctivita, am aflat ca are cataracta. apoi am aflat ca motivul cataractei este diabetul. nu poate fi operata de cataracta pentru ca trebuie tratat diabetul timp de vreo 2 saptamani, cica nu i se coaguleaza sangele. apoi tot inainte de operatia de cataracta, trebuie castrata. de azi incepe tratamentul cu insulina, timp de vreo 2 saptamani. apoi daca e cat d ecat ok, va fi castrata si doar apoi operata de cataracta la ambii ochi. e binevenit orice sfat, orice informatie, ma intereseaza in special costul operatiei de cataracta. a mai trecut cineva prin asa ceva?
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
Re: dezastru_diabet+castrare+cataracta
dargo scrie:Revin cu detalii despre potaia mea. de la o forma ciudata de conjunctivita, am aflat ca are cataracta. apoi am aflat ca motivul cataractei este diabetul. nu poate fi operata de cataracta pentru ca trebuie tratat diabetul timp de vreo 2 saptamani, cica nu i se coaguleaza sangele. apoi tot inainte de operatia de cataracta, trebuie castrata. de azi incepe tratamentul cu insulina, timp de vreo 2 saptamani. apoi daca e cat d ecat ok, va fi castrata si doar apoi operata de cataracta la ambii ochi. e binevenit orice sfat, orice informatie, ma intereseaza in special costul operatiei de cataracta. a mai trecut cineva prin asa ceva?
buna, dargo.
n-am trecut prin asa ceva, am trecut prin altele...ca asa-i viata de stapan de caine.
ce nu inteleg eu...de ce trebuie castrata inaintea op de cataracta? eu n-as face asta....as mai amana-o...poate as mai consulta si un alt dr.
in legatura cu costul, pregateste-te!
al meu a avut in urma cu 3 ani cateva gene crescute inspre interior si pt o simpla corectare a genei superioare, mi-a luat 3 miloane vechi.
va tin pumnii...cu incredere si optimism, sunt sigura ca veti depasi toate problemele.
"fostul de mine,
azi sunt"
azi sunt"
- sanda*
- cafe-latte
dargo scrie:Revin cu detalii despre potaia mea. de la o forma ciudata de conjunctivita, am aflat ca are cataracta. apoi am aflat ca motivul cataractei este diabetul. nu poate fi operata de cataracta pentru ca trebuie tratat diabetul timp de vreo 2 saptamani, cica nu i se coaguleaza sangele. apoi tot inainte de operatia de cataracta, trebuie castrata. de azi incepe tratamentul cu insulina, timp de vreo 2 saptamani. apoi daca e cat d ecat ok, va fi castrata si doar apoi operata de cataracta la ambii ochi. e binevenit orice sfat, orice informatie, ma intereseaza in special costul operatiei de cataracta. a mai trecut cineva prin asa ceva?
Dargo, imi pare atit de rau pt fetita ta. ma doare sufletul pentru animalute ,pt ca ele nu pot sa ne spuna ce simt, ce vor.Are cataracta doar la un ochii, sau la maindoi?
Cit despre preturi, ele difera de la un cabinet la altul.De exemplu, eu l-am castrat pe Tomas cu 80 de lei, dar mi l-a dat acasa imdiat dupa operatie si a facut ff furit.adica a vomat cit inca nu era treaz bine, a facut si convulsii.la un alt cabinet operatia de castrare costa 200 lei, pt ca iti da motanul acasa doar cind este treaz bine si il perfuzeaza tot timpul, pt a putea intervenii, in caz de complicatii.iti tin pumnii, sa treceti cu bine peste tot.
Ultima oară modificat de anena pe Mar Oct 04, 2011 1:53 pm, modificat 1 dată în total.
- anena
- frappuccino
eu ma gandeam pe la vreo 4000 de lei 

-

dargo - frappuccino
la ambii ochi, anena!

-

dargo - frappuccino
chiar nimeni nu s-a confruntat cu cataracta la caine?

-

dargo - frappuccino
6 mesaje
• Pagina 1 din 1