ingropare catel

Pisici, caini, papagali, reptile... sunt ai nostri si-i iubim

Moderatori: dragos6, Karina33, 121

Re: ingropare catel

Mesajde Karina33 » Vin Ian 27, 2012 6:42 pm

Tu Dargo din pacate o sa-i simti din ce in ce mai tare lipsa o perioada. Apoi incet-incet o sa te obisnuiesti sa traiesti fara ea.
E vorba mult si de obiceiuri, tabieturi, gesturi devenite reflexe.

Dupa Rita, cateaua eutanasiata, nici n-am putut plange de fata cu fi-mea ca ea stia ca am trimis-o la un spital sa se faca bine. Am luat-o cu rahitism sever, ii faceam zilnic intravenos calciu&co, o duceam pe brate in baie si-o tineam sa faca pipi, treaba mare ajunsese s-o faca numai cu clisma ca i se apropiasera oasele soldului de tot. Avea labele din fata in ghips in incercarea de-a nu le mai lasa sa se curbeze. Cu o noapte inainte cand s-a intors de pe un sold pe celalalt (era singura miscare ce-o mai putea face) si-a fracturat o laba la ambele capete ale ghipsului. Adormita am sarit s-o ajut ca urla efectiv de durere si m-a muscat cand am atins-o. Abia atunci am inteles ca nu mai putem face nimic pentru ea decat sa-i curmam suferinta. Cred ca o saptamana in continuare ii puneam castronul cu apa langa fotoliu si la ora 6 ma imbracam sa o duc la doctor cu taxiul...o data am si plecat de-acasa si m-am plimbat nauca prin parc...

Dupa Dona am spalat toata casa, covoare, canapea, fotolii, cu furie si durere de parca asa imi spalam oful. Multa vreme o asteptam la trecerile de pietoni sa vina sa traversam impreuna. Si ziceam 'nu Dona' cand vedeam pisici in iarba ca avea obiceiul sa le fugareasca daca nu-i interziceam. Lesa metalica a ei a ramas in cuier agatata pana a aparut Bebe si ocazional o poarta si ea. Zgarda tip bratara o am si-acum intr-un sertar.

Dargo traieste-ti durerea asa cum iti vine! Grasuna a fost fetita ta ani buni, te-ai ocupat cat ai putut de bine de ea si cu siguranta ea te-a iubit!

:ymhug: :ymhug: :ymhug:
viatzaerozsirozestelumeatoata
Karina33
irish coffee

Re: ingropare catel

Mesajde Night_du » Vin Ian 27, 2012 7:00 pm

N-ai sa te obisnuiesti niciodata, dargo.
Are sa ti-se mai aline durerea, dar tot va ramane.

Eu nu am fost acasa sa il tin de labuta pe Felix, dar tot asa imi vine sa intreb de el ori de cate ori vb cu mama. Basca o mai iau si pe Luna, si o strig la mancare "Felixxx, hai la papa", si ea se uita la mine intrebator.

:ymhug: :ymhug:
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Anterior

Înapoi la Animale de companie