ingropare catel
Moderatori: dragos6, Karina33, 121
17 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
ingropare catel
din pacate, probabil azi, eutanasiem catelul. realizam acum ca nu stim unde sa ducem corpul. aici la noi nu exista cimitir privat ca in Bucuresti. ceva sugestii?
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
Re: ingropare catel
Imi pare rau...
Undeva langa/intr-o padure...
Undeva langa/intr-o padure...
-

ioana_darius.blaj - frappuccino
io am pus un cuţu la ţară, lângă pădure.
şi altu' (al unui coleg, plecat din ţară când s-a întâmplat nefericitul eveniment), în grădina lui, sub un copac.
dar asta era pe vreme normală. acum, naiba ştie cum poţi săpa o groapă, dacă n-ai utilaje... poate la un crematoriu, unde se duc şi resturi de la abatoare?

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Noi l-am pus pe Felix in gradina. Gradina din spatele blocului, un spatiu mare, unde ne-am putut permite sa facem gradina.Daca nu am fi avut gradina, l-am fi dus in padure, undeva...ca tare ii mai placea sa stea cu blanita la soare, la padure.
Du-l in padure, Dargo, sau, ma rog, intr-un loc unde ii placea....o sa alerge in continuare pe acolo, fericit.......

-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best

-

dargo - frappuccino
Ufff dargo greu trebuie sa-ti fie!
Pe prima catea adoptata am eutanasiat-o dar mi-a spus doctorul sa plec ca se ocupa el de toate dupa ce inchide cabinetul...am plecat nauca jelind...
Dona, prima doaga, a bolit o saptamana pana si-a vomitat ficatul. A murit pe 28 dec. Noi n-avem nici tara, nici gradina, avem un deal si-un Olt pe unde ne plimbam dar cine sa sape groapa si mai ales cu ce in pamantul inghetat bocna? Asa ca am invelit-o in dunita pe care-a murit si impreuna cu o prietena am dus-o intr-o padurice pe malul Oltului si-am tarat-o cat mai aproape de mal. Ani buni n-am mai putut trece prin zona...
Dumnezeu sa te intareasca!

Pe prima catea adoptata am eutanasiat-o dar mi-a spus doctorul sa plec ca se ocupa el de toate dupa ce inchide cabinetul...am plecat nauca jelind...
Dona, prima doaga, a bolit o saptamana pana si-a vomitat ficatul. A murit pe 28 dec. Noi n-avem nici tara, nici gradina, avem un deal si-un Olt pe unde ne plimbam dar cine sa sape groapa si mai ales cu ce in pamantul inghetat bocna? Asa ca am invelit-o in dunita pe care-a murit si impreuna cu o prietena am dus-o intr-o padurice pe malul Oltului si-am tarat-o cat mai aproape de mal. Ani buni n-am mai putut trece prin zona...
Dumnezeu sa te intareasca!

viatzaerozsirozestelumeatoata
-

Karina33 - irish coffee
dargo,imi pare nespus de rau...
cum ti-au spus si colegii mai sus, o poti ingropa ori intr-un parc mai retras,ori intr-o gradina..cu toate ca (vb lui dragos) pe gerul asta cumplit nu stiu cum veti reusi..
stiu ca un cimitir pentru animale de companie e pe langa vacaresti,in bucuresti..altul nu stiu sa fie.sau daca e,nu am auzit de el.
sincer,imi pare nespus de rau.mereu am avut animalute sau pasari in casa si stiu cum e sa le pierzi!
cum ti-au spus si colegii mai sus, o poti ingropa ori intr-un parc mai retras,ori intr-o gradina..cu toate ca (vb lui dragos) pe gerul asta cumplit nu stiu cum veti reusi..
stiu ca un cimitir pentru animale de companie e pe langa vacaresti,in bucuresti..altul nu stiu sa fie.sau daca e,nu am auzit de el.
sincer,imi pare nespus de rau.mereu am avut animalute sau pasari in casa si stiu cum e sa le pierzi!

Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
apropo de mesajul lui Kari - ai putea merge cu ea într-o luncă de apă curgătoare şi acolo s-o îngropi într-o grămadă de pietre (scoase din albia râului). o să vă îngheţe mâinile rău de tot, mai ales dacă e mare potăica... da' măcar atât o merita şi ea... să căutaţi un loc mai ridicat, astfel ca viitura să n-o dezvelească; dacă e vreun crâng/lăstăriş prin preajmă, cu atât mai bine.
plec să plâng...
plec să plâng...

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Am avut un Lup Maltez(maidanez sadea in traducere populara) care a stat ascuns inainte de a se prapadi. Fratelui meu sa-i multumesc fiindca i-a sapat groapa in gradina si acum Leu se odihneste la umbra nucului ce a crescut la vecini....
Poate gasesti un loc unde sa-l ingropi, un loc care ii placea...
Poate gasesti un loc unde sa-l ingropi, un loc care ii placea...
- Bucurie
- espresso
imi pare rau ,dargo
! a mea a murit fix de ziua mea de nastere
. am ingropat-o pe camp , la via parintilor mei . dar era in iulie. acum....cred ca cel mai bine e sa cauti cum a zis dragos. sau poate chiar se ofera veterinarul sa se ocupe ei .
ufff, greu imi este si acum dupa doi ani . de-asta nu mai vreau animal de casa. ca precis moare tot inaintea mea , si nu cred ca as mai putea trece prin asa durere...
! a mea a murit fix de ziua mea de nastere
. am ingropat-o pe camp , la via parintilor mei . dar era in iulie. acum....cred ca cel mai bine e sa cauti cum a zis dragos. sau poate chiar se ofera veterinarul sa se ocupe ei . ufff, greu imi este si acum dupa doi ani . de-asta nu mai vreau animal de casa. ca precis moare tot inaintea mea , si nu cred ca as mai putea trece prin asa durere...
- mamitza_16
- frappuccino
imi pare rau tu...
eu tot langa rau l-am ingropat dar era vara. sincer, cred ca indiferent de vreme... ai putea sa o ingropi si tu. nu tu, dar altcineva da.
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
-

pitbully - frappuccino
am ingropat-o la o buna prietena in curte! regret doar ca nu am avut inspiratia sa se intample totul pe zapada, si nu in casa! dar lasa, stiu ca a trecut cu vederea grasana aspectul asta! am stat cu ea pana la final. sper sa fi fost cel mai bine asa! i s-a indeplinit si ei dorinta, vroia zapada multa! va spun eu ca e pentru ea toata zapada asta ce cade! smechera! 

-

dargo - frappuccino
dargo scrie:am ingropat-o la o buna prietena in curte! regret doar ca nu am avut inspiratia sa se intample totul pe zapada, si nu in casa! dar lasa, stiu ca a trecut cu vederea grasana aspectul asta! am stat cu ea pana la final. sper sa fi fost cel mai bine asa! i s-a indeplinit si ei dorinta, vroia zapada multa! va spun eu ca e pentru ea toata zapada asta ce cade! smechera!

Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino

-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
ii simt lipsa, cred ca deocamdata nu realizez foarte bine. o sa-mi dau seama pe parcurs 
asta era grasana

asta era grasana
Ultima oară modificat de dargo pe Sâm Ian 28, 2012 10:43 pm, modificat 1 dată în total.

-

dargo - frappuccino
17 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2