Poze

Pisici, caini, papagali, reptile... sunt ai nostri si-i iubim

Moderatori: dragos6, Karina33, 121

Re: Poze

Mesajde Night_du » Joi Aug 11, 2011 12:02 am

Multumesc, Sanda. Fii fara grija, disperarea de atunci nu mai este, chiar daca doare in continuare.
Am sa te urmaresc, macar sa stiu ca sunteti mai bine.
Nu stiu cat este de obligatoriu sa vomite si dupa alte sedinte, asta este regula umana. Probabil ca se va ma obisnui (desi....ce?...ar putea fi de obisnuit la chemio?), dar schimbarile de comportament, de stare, de dispozitie, oricum le va avea pe toata durata trat. Am vrea noi ca medic. sa atace numai celulele maligne, da' uite ca nu-i chiar asa...

Sa ne mai tii la curent.
Hug-uim una bucata flocos. :)
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde duddidana » Lun Aug 29, 2011 7:21 pm

Nevastuica Alinutei imi place maxim!!! Alinuta, dar nu face stricaciuni? Habar n-am cum e sa ai pet o nevastuica :flower:
duddidana
cafe-latte

Mesajde sanda* » Lun Sep 26, 2011 7:20 pm

bun gasit...buna, night!
nu reusesc sa te citez...ma jeneaza publicitatea.
te imbratisez si eu...in sfarsit, avem vesti bune.
rocky a raspuns la chemio...analizele au revenit la limitele normale, surprinzator, dupa cea de-a doua sedinta. (dupa cele 6 saptamani de la primul tratament)
a facut-o si pe a treia, peste 3 luni mergem la control...repetam testele si in functie de rezultat poate revenim la alimentatia normala pt caine adult.
iti multumesc inca o data mult, pt incurajari...cu bine. :ymhug:
"fostul de mine,
azi sunt"
sanda*
cafe-latte

Mesajde cucciolib » Mar Oct 11, 2011 8:30 pm

ce ziceti de aceasta catelusa? http://www.hobby-zoo.ro/anunt/maronia-efi-3801.html
cu ce rasa seamana?
cucciolib
cafe-latte

Mesajde sanda* » Joi Dec 08, 2011 6:57 pm

am promis o sa va mai spun despre evolutia urechiontzatului meu.
am fost azi la controlul de dupa cele 3 luni de la ultima sedinta de chemio.
spre disperarea mea si surprinderea doctorului, s-a refacut tumora.
in functie de hemoleucograma, la care inca nu avem rezultatul, (astept sa ma sune dr) maine incepe iar chemio si in cel mult 2 saptamani il opereaza din nou.
incep sa-mi pierd speranta...cred ca am fost prea optimista.
saracul de el, a pierdut mult par, chef de joaca, parca si de viata...nu mai seamana de loc cu cel din urma cu mai putin de un an.
va doresc sarbatori fericite si bucurati-va de cei dragi, fie ei si patrupezi.
"fostul de mine,
azi sunt"
sanda*
cafe-latte

Mesajde dargo » Vin Dec 09, 2011 10:53 am

multa bafta!
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.
Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde sanda* » Mie Feb 22, 2012 4:31 pm

dargo scrie:multa bafta!

n-a fost sa fie, dargo...l-am adormit in 6 februarie.
imi pare tare rau pt grasunica ta...nu stiam ca aveai si tu necazuri. =((
"fostul de mine,
azi sunt"
sanda*
cafe-latte

Mesajde Night_du » Mie Feb 22, 2012 6:02 pm

:( Sanda... :sad:
Lasa, macar acum nu mai sufera.
:ymhug:
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde sanda* » Joi Feb 23, 2012 2:03 pm

Night_du scrie::( Sanda... :sad:
Lasa, macar acum nu mai sufera.

multumesc, night. :ymhug: :ymhug: :ymhug:
asta ma ajuta sa nu ma tacanesc cu totul. =((
"fostul de mine,
azi sunt"
sanda*
cafe-latte

Mesajde Night_du » Joi Feb 23, 2012 2:10 pm

Hai sus la cafea. Iti mai iei gandul.

Night_du
simply the best

Mesajde sanda* » Vin Feb 24, 2012 4:19 pm

Night_du scrie::ymhug:
Hai sus la cafea. Iti mai iei gandul.
saru`mana, night. :ymhug:
zici tu ceva, dar inca nu ma simt capabila de conversatii.
sunt trista, furioasa...nu sunt buna de nimic.
nu stiu cat o sa-mi ia, dar sunt sigura ca mult...mama ma-si de viata! =((
a fost atat de afectuos, de cuminte si de...prietenul meu.
"fostul de mine,
azi sunt"
sanda*
cafe-latte

Mesajde Night_du » Vin Feb 24, 2012 5:10 pm

:( Sandica scumpa. Stii bine ca furia si disperarea nu ajuta la nimic. Stiu ca stii asta, dar nu reusesti, inca, sa intelegi sau sa accepti.

Am sa-ti spun ce mi-a spus un drag prieten mie, vazandu-ma cat sufar dupa Felix, si, mai mult decat atat, cat de rau imi pare ca nu am putut sa-l ajutam, sa facem ceva pt el.
Boala fu intr-un stadiu f avansat fara nici cel mai mic semn.

Gandeste-te ca lui nu i-ar place sa te vada asa (ca Felix ura sa ma vada plangand, venea in bratele mele, isi punea labutele pe pietul meu, si cu ochii tinta in ochii mei, sfaraia, framandand labutele). Multumeste-i ca te-a insotit pe tot parcursul asta, pe toata portiunea asta de viata, multumeste-i pt ce ti-a oferit. Pastreaza in gand amintirile placute, si bucura-te ca ai avut parte de ele, ELE sunt esenta animalutului tau, nu faptul ca a plecat.

Mi-a luat timp sa patrund ce mi-a spus, dar am constatat ca avea dreptate.
Momentele de alint, si cocolelile erau esenta lui Felix, el din asta era facut, din cocoleli si muceli, plin de pupe era el.
Si chiar daca mai vars o lacrima pt tzupilica mea cateodata, imi dau seama ca oricum, nici o alta lacrima din lume, nu mi-l poate aduce inapoi....Stii tu?

Sunt convinsa ca si animalutul tau era plin de pupe si alintaturi, si ar trebui sa tii asta in amintire....nu momentele de suferinta....stii? :-*

Hai, cand te simti in stare, poti urca oricand, la cafenea.

Dar fa...incearca...sa faci, ce mi-a spus amicul asta mie...aminteste-ti doar de clipele placute...sunt sigura ca animalucului tau o sa-i placa mai mult, ce zici?...

Night_du
simply the best

Mesajde mamitza_16 » Sâm Feb 25, 2012 8:48 am

sanda, nu stiu cat o sa te ajute, dar sa stii ca si eu am pierdut o catelusa, acum trei ani . am crescut-o de cand abia imi incapea in palma. nici intarcata nu era .imbatranise cu noi,si nici nu puteam sa ma gandesc cum ar fi sa fie cand se va duce. a murit exact in ziua mea de nastere. am plans pana la desfigurare...zile in sir. desi au trecut trei ani , sa stii ca in fiecare zi imi aduc aminte de ea, si mi se strange inima . insa , trebuie sa fii realista. ai iubit catelul ala , la fel cum te-a iubit si el. fii sigura ca ti-a fost recunoscator pentru toata iubirea pe care i-ai dat-o , asa cum,pentru fiecare clipa in care te-ai bucurat tu de afectiunea lui, fii recunoscatoare. mai gandeste-te , ca nu putati muri amandoi odata , ca viata lui s-ar fi sfarsit inaintea ta .chiar si natural.
unii spun ca cel mai bine iti revii daca iti iei altul. eu nu cred asta. nici nu am facut-o , nu ca nu mi-ar mai placea sau ca mi-ar fi greu , ci pentru ca am realizat ca pur si simplu va muri tot inaintea mea , si nu stiu daca mai vreau sa trec din nou peste aceeasi durere. nimeni nu cred ca poate sa spuna in cuvinte cat de tare il doare, dar toti trebuie sa constientizeze ca totusi au viata mai scurta ca a noastra,oricat am vrea noi sa fie altfel....iar asta aduce o oarecare impacare ....Aduna-te , viata merge mai departe ...
mamitza_16
frappuccino

Mesajde sanda* » Lun Feb 27, 2012 12:36 pm

va multumesc, fetelor...sunteti niste intelepte.
sigur, nighit, ca el n-ar vrea sa ma vada cu mutra asta de parca m-a calcat trenul, in cate-o zi...dar asa simt, ca inca nu l-am plans destul.
mamitza! nu mai imi trebuie vietate in casa, in viata vietilor mele...nicio musca, daramite un caine. cat traiesc.
"fostul de mine,
azi sunt"
sanda*
cafe-latte

Mesajde cristisz » Joi Mar 01, 2012 1:05 pm

fifi.jpg
Domnisoara Fifi - nou venita (poza din octombrie, acum e si mai si de frumoasa si de smechera)
fifi.jpg (151.25 KiB) Vizualizat de 118 ori
tzitzi.jpg
Pitica familiei - Tzitzi
tzitzi.jpg (116.68 KiB) Vizualizat de 118 ori
chiquita.jpg
Coana mare - doamna Chiquita
chiquita.jpg (56.04 KiB) Vizualizat de 118 ori

Plus domnii Thomas si Bubu (motani) si 8 porci de Guineea
cristisz
cafe-latte

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Animale de companie