unde gasesc arici la vanzare?!
Moderatori: dragos6, Karina33, 121
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
unde gasesc arici la vanzare?!
caut de vreo sapt. arici. vine ziua verisoarei mele din bucuresti si vreau sa-i iau arici. ma puteti ajuta?
- danutzaHUGHE
- cafe-latte
Re: unde gasesc arici la vanzare?!
danutzaHUGHE scrie:caut de vreo sapt. arici. vine ziua verisoarei mele din bucuresti si vreau sa-i iau arici. ma puteti ajuta?
ea stie?la pet shop-uri nu am vazut
cauta in paduri,ca sunt serie completa,mama&pui
si verisoara ta e dispusa sa-i vaneze zilnic melci,rame,insecte?
- reyhan01
- irish coffee
- mira2010
- frappuccino
Re: unde gasesc arici la vanzare?!
Probabil raspunsul meu vine prea tarziu, au trecut deja cele doua saptamani.
Nu sfatuiesc pe nimeni sa tina un arici in casa. Fireste, nici sa-l dea cadou. Noi am avut un arici, l-am gasit in parc, era iarna, el era mic. L-am luat acasa. A trait numai 3 ani (am inteles ca durata de viata este mult mai mare, peste 10 ani). Era dragut in felul lui dar nu s-a domesticit cu adevarat niciodata. Face caca peste tot, nu are un loc anume.
Daca as mai gasi unul in aceeasi situatie (iarna, cand ar trebui sa hiberneze) l-as lua dar cred ca l-as duce primavara in padure (stiu ca si acolo sunt tot felul de probleme, noi am discutat pentru ariciul nostru si varianta asta si nu ni s-a parut buna, dar acum totusi cred ca ar fi fost cea mai buna).
Nu sfatuiesc pe nimeni sa tina un arici in casa. Fireste, nici sa-l dea cadou. Noi am avut un arici, l-am gasit in parc, era iarna, el era mic. L-am luat acasa. A trait numai 3 ani (am inteles ca durata de viata este mult mai mare, peste 10 ani). Era dragut in felul lui dar nu s-a domesticit cu adevarat niciodata. Face caca peste tot, nu are un loc anume.
Daca as mai gasi unul in aceeasi situatie (iarna, cand ar trebui sa hiberneze) l-as lua dar cred ca l-as duce primavara in padure (stiu ca si acolo sunt tot felul de probleme, noi am discutat pentru ariciul nostru si varianta asta si nu ni s-a parut buna, dar acum totusi cred ca ar fi fost cea mai buna).
- vreausieu
- cappuccino
4 mesaje
• Pagina 1 din 1