38 de oameni se afla in greva foamei pentru animale
Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, dargo, 121
22 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: 38 de oameni se afla in greva foamei pentru animale
oana_daniela scrie:1. sunt deacord cu arrom ca in aceste vremuri numai grija cainilor nu o aveam , am terminat problemele cu somajul, educatia, sanatatea, orfanii, tot!
2. sunt de accord cu anena ca pana nu se da cu capul nu e interesat nimeni de problema ta, trebuie sa stii sa pui problema astfel incat sa-l implici pe cel cu banul de langa tine. asa functioneaza ong-urile la noi.
3. sunt deacord ca nu asta era subiectul discutiei
4. sunt deacord cu pozitia lui dragos de a nu face din orice subiect motiv de scandal
5. sunt deacord si cu mine !(tot ce am scris mai sus)
Astazi ai tot dreptul sa fii de acord cu tine si numai cu tine si sa nu fii de acord cu ceilalti.
- anena
- frappuccino
anena scrie:Pit, eu nu am spus ca nu ai dreptate, spuneam doar ca nu functioneaza asa...cunosc mentalitatea oamenilor cind evorba de astfel de actiuni.
Inteles.
Oricum, asta nu voi putea intelege vreodata... cum mai, sa le pese acestor "mase de oameni" atat de mult si mult mai mult de ce se intampla cu un maidanez si atat de putin de apropiatii lor? Sa ma scuze ca m-a facut mama asa greu de cap, dar imi poate explica cineva si mie ca la prostanaci? Asa usor, pe indelete...
Chiar vreau sa inteleg acest fenomen. Foarte serios vorbesc... si fara tam tam.
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
-

pitbully - frappuccino
pitbully scrie:Inteles.
Oricum, asta nu voi putea intelege vreodata... cum mai, sa le pese acestor "mase de oameni" atat de mult si mult mai mult de ce se intampla cu un maidanez si atat de putin de apropiatii lor? Sa ma scuze ca m-a facut mama asa greu de cap, dar imi poate explica cineva si mie ca la prostanaci? Asa usor, pe indelete...
Chiar vreau sa inteleg acest fenomen. Foarte serios vorbesc... si fara tam tam.
uite iti spun motivele mele, chiar daca ai sa le intorci pe toate fetele si o sa le consideri nefondate. dar sunt ale MELE
1. mi-e mult mai mila de un animal decat de un cersetor, de ex
2. pe un om intotdeauna se gaseste cineva sa il ajute. omul are creier, pe langa suflet. automat suferinta o poate gestiona altfel
3. de soarta cainilor, tot noi "bipezii" suntem vionovati.
4. si pur si simplu ma simt legata de vietuitoarele astea. punct
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
nah, n-am intrebat asta pt a sta sa intorc pe toate fetele fiecare raspuns in parte.
am gresit eu cu toate exemplele mele date pana acum ca printre primele randuri erau cersetorii. si vad ca s-a format o idee generala cu maidanez - ajutor cersetor. nah, scuze. alta e adevarata buba si prioritara mie.
copiii de orice fel. fie abandonati , fie ca s-au nascut cu probleme. asta trebuia sa dau exemplu printre primele randuri de cate ori am folosit exemplul ca mai degraba am ajuta aproapele decat maidanezu'.
daca imi mai poate explica cineva si sutine aceeasi idee ca a ta n-ar fi rau. dar sa schimbam directia. sa fie maidanez - ajutor copii. se renunta la ideea de cersetor.
sunt curios fix pe asta. donatie maidanez vs donatie pt copiii cu nevoi. fie de operatii, fie de bani pt recuperari, fie pt un acoperis, fie pt educatie, fie pt orice...
am gresit eu cu toate exemplele mele date pana acum ca printre primele randuri erau cersetorii. si vad ca s-a format o idee generala cu maidanez - ajutor cersetor. nah, scuze. alta e adevarata buba si prioritara mie.
copiii de orice fel. fie abandonati , fie ca s-au nascut cu probleme. asta trebuia sa dau exemplu printre primele randuri de cate ori am folosit exemplul ca mai degraba am ajuta aproapele decat maidanezu'.
daca imi mai poate explica cineva si sutine aceeasi idee ca a ta n-ar fi rau. dar sa schimbam directia. sa fie maidanez - ajutor copii. se renunta la ideea de cersetor.
sunt curios fix pe asta. donatie maidanez vs donatie pt copiii cu nevoi. fie de operatii, fie de bani pt recuperari, fie pt un acoperis, fie pt educatie, fie pt orice...
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
-

pitbully - frappuccino
bre drago, esti oliaca asociala, este?
You make people miserable, then they do what you want them to do, because then the misery goes away.
-

elements - irish coffee
beii, nee, chiar deloc. eu as spune ca din contraelements scrie:bre drago, esti oliaca asociala, este?
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

-

dargo - frappuccino
dargo scrie: pur si simplu imi plac animalele foarte mult. si cand stiu ca omul e vinovat de situatia respectiva si apoi tot el e tare in afirmatii... dar na, nu revolutionam noi sistemul acum. asa ca numai bine!
a place animale si a tine / face fata unei haite = aci e diferenta
STII cu adevarat sau iti inchipui doar ca stii ?
si mie imi plac animalele(ciini husky foarte mult),a tine unu-doi dupa posibilitate e ok,dar haite de vagabonzi e lux adevarat, cind in tara sint atitea neajusnsuri...
(sa spun io ce se-ntimpla cu mite si ciini vagabonzi la noi,tara diferita de SUA.
Mitele scapate (de fapt "aruncate" de cei care nu mai pot face fata),fara breloc numerotat la git, devin imediat hrana lighioanelor vii de la zoo,muzeuri,etc...iar ciinii vagabonzi sint trimisi in raiul lor cu o simpla injectie (asta in cazul ca nimeni nu-i semnaleaza sau ii adopteaza dupa citeva zile).Nu prea vezi haite de ciini vagabonzi in vest...
Asta e doar un exemplu,nu lectie,romanii nu trebuie invatati cu nimic,ei STIU deja TOTUL!!)
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
Dumnezeu e in inima noastra!
-

arrom - frappuccino
22 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2