38 de oameni se afla in greva foamei pentru animale

Spune ceea ce simti!

Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, dargo, 121

38 de oameni se afla in greva foamei pentru animale

Mesajde Tessa! » Vin Mai 07, 2010 2:35 pm

my beliefs: www.fnpa.ro
my work: http://www.claudia-marcu.webs.com
our kid: http://mamica-lui-robi.blogspot.com
Redirectioneaza gratuit 2% din impozitul pe venit, altfel ramane la stat si il dau ei unde vor... Eu am dat mereu la ♥ http://www.apam.ro/
Tessa!
irish coffee

Mesajde pitbully » Sâm Mai 08, 2010 12:17 pm

Extras din articol :

Daca vrem cu adevarat sa rezolvam situatia animalelor fara stapan....

intra in greva foamei?
foarte tare!

Cei care au facut greva foamei pana acum sunt: prof. Anca Hertea, domnul Viorel Tcaci

oameni inteligenti? :?

mai frumosilor, n-am cuvinte, sunt betoni oamenii.

bai frate, exista atatea asociatii cu scopul apararii animalelor fara stapan. de ce nu incercati sa gasiti si alte solutii mult mai bune decat greva foamei, ma spanzur sau arunc dupa bloc? :?
spre exemplu ma faceti sa cred ca toate aceste asociatii exista degeaba. nu mai spun ca isi pierd si timpul degeaba.
in loc sa se sinucida si sa "creada" ca vor deveni eroi murind pt o clauza nobila, mai bine si-ar fi pus capu' la contributie. asta ar fi fost una din diferentele intre animal si om.
una dintre solutii v-o zic io ca vad ca sunteti slabi. sa ma scuze dargo ca folosesc io-voi si las impresia de mare om inteligent :D
dar uite o varianta utila.
uniti-va toate asociatiile sau infiintati una noua. in aceasta atrageti iubitorii de animale si simpatizanti a ei. in afara donatiilor si etc formati o baza de date frumoasa si bine pusa la punct. pune-ti mana de la mana si faceti promovare sa afle lumea de voi. dupa o luna, doua, cinci de munca... va duce-ti si pune-ti pe masa companiilor din mediul privat la dispozitie, sa spunem, baza formata din 500 de mii de oameni sau un milion, cati or fi acolo... ideea e sa fie cat mai mare, pt publicitate.
schema e urmatoarea : asociatie - membri - baza date - atragere fonduri din mediul privat.
adica, daca tot vreti sa faceti ceva incercati sa faceti cu cap. tinand cont de faptul ca de publicitate agresiva sau mai putin agresiva aveti parte la tot pasul, incercati ca voi sa atrageti o suma de bani importanta catre asociatie. dupa care banii ii investiti in adaposturi, mancare, sustinerea asociatiei, etc.
asa cum 121 atrage banutzi in functie de nr userilor de pe forum, baza de date de e-mail, vizite unice lunare si asa mai departe... incercati si voi acelasi lucru.
puneti-va la dispozitie mail-ul, nr de tel, raspundeti chestionarelor, etc etc pt a-si promova companiile produsele catre voi. ele oricum platesc pt asta. presa, tv, online, radio, outdoor, indoor, etc.
atrageti fonduri.

dar sper sa luati cainii de pe strada si sa-i duceti unde le e locul. adaposturi si ce mai vreti voi, dar pe strada nu au ce cauta.
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Re: 38 de oameni se afla in greva foamei pentru animale

Mesajde mamitza_16 » Joi Mai 13, 2010 6:03 am

doamne ce tampenie! greva foamei ? pai daca si-ar fi pus mintea la contributie ,ar fi cautat metode sa adune amaratii aia de catei de pe strazi. cat de dobitoc sa fii sa-ti pui viata in pericol in felul asta (despre unul parca se zice in articol ca i s-a deteriorat starea sanatatii destul de grav , iar cealalta era aproape de coma diabetica),spunand ca e pentru o cauza nobila. pai ce e nobil in a muri ca prostul(scuzati expresia), in loc sa te zbati sa faci efectiv ceva ? si daca mori ce obtii? cateva articole , cateva dezbateri tv, o inmormantare "in direct" la otv....si cam atat. in cateva zile nici dracu' nu-si mai aduce aminte de tine. si sunt oameni cu carte! atata ii duce pe ei capul? pune neica mana si aduna toate asociatiile astea asa zis de protectie a animalelor, puneti mana de la mana , deveniti o forta si faceti efectiv ceva. umblati cu "cersitul" pe la carciumi ,shaormarii, birturi restaurante de fite, cantine(mai ales pe la spitale),adunati mancare, ca nu sunt pretentiosi si vor doar "boabe" uscate scumpe si greu accesibile), gasiti veterinari care sa va ajute, mai cu bani mai fara bani, impartiti fluturasi si cereti ajutor voluntar la curatenie,chiar si in scoli ,sau mai ales in scoli (se stie cat iubesc copii animalele). daca stiti cum sa cereti , nu cred ca vor fi primarii care sa nu ajute cu o bucata de teren pe care sa faceti un adapost , si sa le luati de pe cap cainii de pe strazi. fiti activi "agresiv" in sensul bun al cuvantului , si faceti-va cunoscuti printre oameni, nu doar la televizor facand pe indignatii si pe neputinciosii intr-un sistem legislativ nedrept . pana la urma daca s-a ajuns aici , nu e neaparat din vina legii, ci a celor care se ocupa de cainii fara stapan , si o fac doar la nivel declarativ.fiindca daca chiar faceau ceva ,nu se ajungea aici, si n-ar fi fost nevoie de o astfel de lege. si sa nu-si mai dea ei ochii atat peste cap , cand aud de eutanasierea cainilor foarte bolnavi, fiindca asta se practica in toata lumea. fie ca sunt "de stat", fie ong, sau cum dracu le zice, toti stau frumos la tv, sau in sediii frumoase , toaca banii din donatii sau buget, vorbesc frumos si corect,dar.... au uitat de "obiectul" muncii:cateii. si-uite-asa saracii au ajuns sa plateasca ei prostia,nepasarea si vanitatea omului, cu viata lor.
da' se face greva foamei ....pentru ei ! Doamne ,cata prostie!
(daca as fi caine vagabond, m-as duce la astia si le-as canta pe doua voci " ....si daca mori , eu cui ramaaan...")
mamitza_16
frappuccino

Mesajde anena » Joi Mai 13, 2010 10:43 am

Pit, da-mi voie sa-ti spun ca un ONG nu functioneaza asa cum spui tu, indiferent ce obiect de activitate are.Mediul privat nu poate suporta in intregime toate fondurile necesare pentru sustinerea acestui gen de organizatii.Si apoi la noi cei care au bani sunt prea snobi si preocupati ca sa isi procure lor tot felul de produse pentru ei si nu se gindesc la cei cere au nevoie de ajutorul lor, in speta animalele, in tema de fata.Solutia este parteneriatul intre aceste organizatii, asociatii, fundatii si autoritatile locale, plus atragerea de fonduri de la finantatori mari.In ceea
ce priveste solutionarea problemei ciinilor vagabonzi, eu vad o actiune de amploare cu implicarea comunitatilor locale , ale autoritatilor si asociatiilor de profil, prinderea lor, in primul rind sterilizarea, tratarea si de abia acolo unde este absolut necesar, in boli incurabile, care provoaca suferinta animalului, de abia atunci se poate vorbi de eutanasiere.
Dar asta nu se poate realiza decit , si numai daca, ne implicam toti, la nivel local.
Toata lume se plinge de acesti ciini vagabonzi, dar numeni nu ia nici o initiativa.Toti ar fi foarte fericiti si multumiti, ca peste noapte , primaria ar veni sa-i adune pe toti si sa le ia gitul, ca sa zic asa...sau sa dispara pur si simplu.
In nici o alta tara civilizata aceste situatii nu le rezolva primaria, sau numai primaria, toti trebuie sa ne implicam.Dar din pacate, romanasul are un fel de a fi si tare ii mai place sa se plinga pe la coturi si sa fie el victima...dar fara sa faca nimic pentru a schimba situatia.
anena
frappuccino

Mesajde arrom » Joi Mai 13, 2010 1:04 pm

anena scrie:Pit, da-mi voie sa-ti spun ca un ONG nu functioneaza asa cum spui tu, indiferent ce obiect de activitate are.Mediul privat nu poate suporta in intregime toate fondurile necesare pentru sustinerea acestui gen de organizatii.Si apoi la noi cei care au bani sunt prea snobi si preocupati ca sa isi procure lor tot felul de produse pentru ei si nu se gindesc la cei cere au nevoie de ajutorul lor, in speta animalele, in tema de fata.Solutia este parteneriatul intre aceste organizatii, asociatii, fundatii si autoritatile locale, plus atragerea de fonduri de la finantatori mari.In ceea
ce priveste solutionarea problemei ciinilor vagabonzi, eu vad o actiune de amploare cu implicarea comunitatilor locale , ale autoritatilor si asociatiilor de profil, prinderea lor, in primul rind sterilizarea, tratarea si de abia acolo unde este absolut necesar, in boli incurabile, care provoaca suferinta animalului, de abia atunci se poate vorbi de eutanasiere.
Dar asta nu se poate realiza decit , si numai daca, ne implicam toti, la nivel local.
Toata lume se plinge de acesti ciini vagabonzi, dar numeni nu ia nici o initiativa.Toti ar fi foarte fericiti si multumiti, ca peste noapte , primaria ar veni sa-i adune pe toti si sa le ia gitul, ca sa zic asa...sau sa dispara pur si simplu.
In nici o alta tara civilizata aceste situatii nu le rezolva primaria, sau numai primaria, toti trebuie sa ne implicam.Dar din pacate, romanasul are un fel de a fi si tare ii mai place sa se plinga pe la coturi si sa fie el victima...dar fara sa faca nimic pentru a schimba situatia.

Glumiti???

Mie imi plac ciini ca animale dar a se exagera cu o greva foamei e prea de tot, nu e propaganda pozitiva intr-un sistem cu multe lipsuri.

Si tu Anena ,te-ai gindit tu vreodata-mama cu copil handicapat,ce greutati intimpina Ro pe alte fronturi mai importante decit ciini si nu fac absolut nimic,macar greva foamei? Se lupta cineva ptr.multe vaduve batrine la tara care-si duc zilele cu un dram de mamaliga dupa o viata de truda?

De ce nu faceti greva FOAMEI ptr.a tine acasa sarantocii vagabonzi si cersetori imprastiati prin Iuropa si oferi un ajutor uman cit de mic?? Doar sint (ca ) niste ciini. Ne-ar scuti de umilinte idioate in medie ...

CIINI??? Ciini sint un lux intr-o tara cu inca multe probleme ca Ro.
Se face oare greva foamei ptr.spitalizarea celor muscati de maidanezi?

In alte tari,se angajeaza persoanele cu gologani,patos si posibilitati private, organizatiile sint sponsorizate de concerne,firme,ba tin activitati organizate sau voluntare care sa le ofere un anumit "cistig" (concursuri,tirguri expozante,vinzari de produse,etc...). Exista fonduri create din donatii private ptr.scop,in fine,fac propaganda pozitiva care rezulta in extra-donatii.Deci e un cistig in ce fac,au interes....
majoritatii romanilor le lipseste interesul si posibilitatile din cauza nivelului de trai scazut iar bogatanii nici atit.

Ce se face acum la voi,creaza doar dezgust.Nu se iasa cu cistig.
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
arrom
frappuccino

Mesajde anena » Joi Mai 13, 2010 2:57 pm

Sa sti ca eu habar nu am cit e de greu in tara asta...Dar, apropo, tu de unde stii?
Si nici o cli[a nu am spus ca sunt de acord cu greva.Stiu ce vorbesc si nu ma poti contrazice. Am condus 18 ani o organizatie non profit si stiu cum merg lucrurile in acest sens.Cel putin in orasul meu, intodeauna am rezolvat probleme cu implicarea factorilor pe care i-am amintit mai sus.Si mai ales am primt ajutorul oamenilor din comunitatea noastra.Lasa-ma cu concernele si cu chestii din astea, poate la voi functioneaza , dar aici nu. Pentru a obtine o sponsorizare pentru copii cu handicap, in realizarea nu stiu carui obiectiv de indeplinit din programul organizatie, tot cu cei impicati rezolvam problemele, oameni motivati intr-un fel sau altul a se implica in aceasta problema.
Probleme cu ciini vagabonzi sunt probleme locale si este de datoria celor din comunitatea respectiva sa le rezolve.
anena
frappuccino

Re: arrom moare de grija altora...

Mesajde dragos6 » Joi Mai 13, 2010 3:59 pm

@anena, cred ca intri intr-o polemica inutila... parerea mea...
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Re: arrom moare de grija altora...

Mesajde arrom » Joi Mai 13, 2010 4:20 pm

dragos6 scrie:@anena, cred ca intri intr-o polemica inutila... parerea mea...

Dragos,unu la mana:daca ai ceva sa imi comunici, comunica-mi mie, nu te erija in judecator sau bagator de seama caci nu cred ca ai de ce sa judeci tu dreptate.

Nu aveam absolut nici o ideie sa intru in POLEMICA cu Anena,n-am nici de ce,ci am spus spontan punctul de vedere "pe verde" (cum am mai facut de citeva ori in directia ca romanii nu fac nimic sin intr-adevar NU FAC!).
Daca pe tine te musca la fund,simtindu-te lezat de anumite fraze (si stiu eu la care te referi),te priveste dar asta e forum si fiind democratie, fiecare este indreptatit sa aiba o opinie.
Nu te mai osteni TU cu comentari fara valoare.

Si sincera sa fiu,e tare urit acest site!!!

Peace si virtute pina la senectute!
arrom
frappuccino

Mesajde elements » Joi Mai 13, 2010 4:41 pm

bah, pan` la urma si-a dat vo unu` duhul pentru patrupede, ori numai au blufat?
daca au blufat, rusine lor! suntem oameni de cuvant sau ce facem aici? circ?
You make people miserable, then they do what you want them to do, because then the misery goes away.
elements
irish coffee

Mesajde dragos6 » Joi Mai 13, 2010 5:19 pm

arrom scrie:Dragos, unu la mana: daca ai ceva sa imi comunici, comunica-mi mie...

bun; si daca vreau sa-i spun ceva anenei, tot tie trebuia sa-ti cer voie? :shock:

arrom scrie:... asta e forum si fiind democratie, fiecare este indreptatit sa aiba o opinie.
Nu te mai osteni TU cu comentarii fara valoare...

aha! acu' m-am lamurit in sfarsit: pentru unii e forum democratic, da' io n-am voie sa spui nimic. foarte profund! siii... te-ai gandit mult pana sa spui chestia asta?! :cyclopsani:
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Re:

Mesajde arrom » Joi Mai 13, 2010 5:58 pm

dragos6 scrie:
arrom scrie:Dragos, unu la mana: daca ai ceva sa imi comunici, comunica-mi mie...

bun; si daca vreau sa-i spun ceva anenei, tot tie trebuia sa-ti cer voie? :shock:

arrom scrie:... asta e forum si fiind democratie, fiecare este indreptatit sa aiba o opinie.
Nu te mai osteni TU cu comentarii fara valoare...

aha! acu' m-am lamurit in sfarsit: pentru unii e forum democratic, da' io n-am voie sa spui nimic. foarte profund! siii... te-ai gandit mult pana sa spui chestia asta?! :cyclopsani:

doi la mina: (ca stiam ca vine asta :D ...) tu nu vroiai "sa-i spui ceva" ci s-o indemni /opresti sa nu participe la discutie. Eu o "cunosc" pe Anena virtual si nu era intentie de polemica,nici s-o jignesc direct pe ea. Am citit raspunsul ei inainte de al tau,asa ca lozinca ta era inutila.
Si ma rog:de ce tocmai interventia ta doar la unii cind tu nu interviila altii in topice care se transforma in troace de noroi? Nu te scuza ca ici-colo nu poti modera,ca o parere tot poti sa arunci.
Motivul:te-a atins mesajul meu cu citeva fraze mai bombastice si nu ti-a cazut bine.

De ce se crede ca numai celor de acasa le pasa si celor fugiti nu? De unde ai ideia asta?

Da,ai voie sa spui ce vrei dar sa scrii gros titlul...mi se pare... :evil: + :geek: + :cyclopsani: si :faroah:
Poti chiar sa formulezi mai corect: lui arrom nu-i pasa de NIMIC!!! :geek:
arrom
frappuccino

Mesajde pitbully » Joi Mai 13, 2010 10:34 pm

Dragos, chiar ca te-ai bagat in seama aiurea. Ai avertisment din partea mea! Sau nu s-a citit bine ce-a vrut sa spuna arrom? Daca nu, va da pitu' ochelari misto de ultima generatie sa se vada ce spune sa intelegeti si voi adevaratu' mesaj.

Anena, stiu ce zic, dar problema e ca nu m-ai inteles si probabil nu esti singura. E foarte legal ceea ce-am spus si nu conteaza ce domeniu de activitate ai. Crede-ma ca zic bine ca m-am interesat. Problema e ca nu s-a prins ideea si nici nu cred ca se va prinde. E mai dificil da' aiureli nu zic :D

pitbully
frappuccino

Mesajde pitbully » Vin Mai 14, 2010 12:45 am

elements scrie:bah, pan` la urma si-a dat vo unu` duhul pentru patrupede, ori numai au blufat?
daca au blufat, rusine lor! suntem oameni de cuvant sau ce facem aici? circ?

doar circ si nimic mai mult. scamatorii, aparitii tv, presa, vedetisme, eroisme.
chiar vroiam sa ma duc la globus da' renunt la idee. mai bine ma uit la numaru' astora si e si mocca. abia am bani de seminte.
si pe langa asta baietii strica piata frate. ce sa mai cauti la o piesa de teatru? n-ai de ce... ala acolo se preface ca moare... uita-te la astia, ei mor de-adevaratelea. si idem, te uiti mocca. bani si de-o bere.
sa mai zica vreunu' ca nu-i viata misto in ro. :)))))))

pitbully
frappuccino

Mesajde oana_daniela » Vin Mai 14, 2010 11:41 am

1. sunt deacord cu arrom ca in aceste vremuri numai grija cainilor nu o aveam , am terminat problemele cu somajul, educatia, sanatatea, orfanii, tot!
2. sunt de accord cu anena ca pana nu se da cu capul nu e interesat nimeni de problema ta, trebuie sa stii sa pui problema astfel incat sa-l implici pe cel cu banul de langa tine. asa functioneaza ong-urile la noi.
3. sunt deacord ca nu asta era subiectul discutiei
4. sunt deacord cu pozitia lui dragos de a nu face din orice subiect motiv de scandal
5. sunt deacord si cu mine !(tot ce am scris mai sus)
oana_daniela
frappuccino

Mesajde anena » Vin Mai 14, 2010 12:42 pm

Pit, eu nu am spus ca nu ai dreptate, spuneam doar ca nu functioneaza asa...cunosc mentalitatea oamenilor cind evorba de astfel de actiuni.Ziceam ca tot cei implicati direct si cei care au o anumita motivatie pot rezolva aceasta situatie.Si mai spuneam ca , se poate rezolva fara atita tam-tam , la nivel local , cu implicarea comunitatilor unde a aparut acest fenomen.
anena
frappuccino

Următorul

Înapoi la Atitudini