Astazi sunt senzationala pentru ca:

Spune ceea ce simti!

Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, dargo, 121

Esti senzational/a?

Da
12
86%
Nu
2
14%

Voturi totale : 14

Re: Astazi sunt senzationala pentru ca:

Mesajde pe_lucia » Vin Iun 03, 2011 10:58 pm

Draga Daniela: daca nu ne rod sandalele in fiecare vara, chiar daca sunt de-o viata, nu am simti ca e vara, nu? Cu aceleasi...dureri de cap ma confrunt si eu anual. :D
pe_lucia
cafe-latte

Mesajde DanielaF » Sâm Iun 04, 2011 12:11 am

:D Lucia, aseara am fost la petrecerea unei bune prietene. M-am incaltat cu o pereche de sandale noi. M-au capiat pana acasa, dar tot m-am plimbaj jumatate de ora prin oras cand m-am intors. Era racoare, mirosea a tei infloriti si a lamaita si luminile felinarelor se intrezareau cu greu printre coroanele bogate ale copacilor. A fost o seara superba! Dar cand am ajuns acasa mi-am facut masaj la picioare ca sa imi treaca durerea de cap. Ufff, jur ca nu le mai incalt niciodata.
Life is not the amount of breaths you take, is the amount of moments that take your breath away!
DanielaF
admin

Mesajde colipici » Sâm Iun 04, 2011 12:53 am

DanielaF scrie::D Lucia, aseara am fost la petrecerea unei bune prietene. M-am incaltat cu o pereche de sandale noi. M-au capiat pana acasa, dar tot m-am plimbaj jumatate de ora prin oras cand m-am intors. Era racoare, mirosea a tei infloriti si a lamaita si luminile felinarelor se intrezareau cu greu printre coroanele bogate ale copacilor. A fost o seara superba! Dar cand am ajuns acasa mi-am facut masaj la picioare ca sa imi treaca durerea de cap. Ufff, jur ca nu le mai incalt niciodata.

las' ca m-am incaltat eu,cu alta pereche.noi si astea ..si stiam doar ca modelul asta o sa-mi stoarca lacrimi...am urcat scarile din bloc desculta! doaaaaamne,ce bine era!
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
colipici
frappuccino

Mesajde Shakirar » Vin Iul 01, 2011 2:06 pm

Azi sunt senzationala pentru ca m-am trezit bine. :)
Zambetul este oglinda sufletului!
Shakirar
espresso

Mesajde Bucurie » Vin Iul 01, 2011 3:34 pm

Da,da, mă consider AZI senzationala pentru ca, deși sunt obosita moartaaaaaaa, reușesc sa rad si sa îmi alint nodul de nepotica. Poate fi ceva mai minunat in aceasta lume decât un ras de copil?
Bucurie
espresso

Mesajde pitbully » Vin Iul 01, 2011 8:32 pm

nu, nimic.
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde Bucurie » Vin Iul 01, 2011 10:37 pm

:ymhug: te imbratisez, Pit! Nu-i asa?
Bucurie
espresso

Mesajde barboneli » Vin Iul 01, 2011 11:59 pm

Bucurie scrie:Da,da, mă consider AZI senzationala pentru ca, deși sunt obosita moartaaaaaaa, reușesc sa rad si sa îmi alint nodul de nepotica. Poate fi ceva mai minunat in aceasta lume decât un ras de copil?

da ! plansul lui cand se naste... !!! :cool:
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde pe_lucia » Mar Aug 09, 2011 10:14 pm

DanielaF scrie::D Lucia, aseara am fost la petrecerea unei bune prietene. M-am incaltat cu o pereche de sandale noi. M-au capiat pana acasa, dar tot m-am plimbaj jumatate de ora prin oras cand m-am intors. Era racoare, mirosea a tei infloriti si a lamaita si luminile felinarelor se intrezareau cu greu printre coroanele bogate ale copacilor. A fost o seara superba! Dar cand am ajuns acasa mi-am facut masaj la picioare ca sa imi treaca durerea de cap. Ufff, jur ca nu le mai incalt niciodata.

M-ai amuzat Daniela draga: "cand am ajuns acasa mi-am facut masaj la picioare ca sa imi treaca durerea de cap.". Ai dreptate. #-o

Azi sunt senzationala pt ca sunt...prost incaltata, dar nu ma doare capul. :)
pe_lucia
cafe-latte

Anterior

Înapoi la Atitudini