Alegerea potrivita?!

Spune ceea ce simti!

Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, dargo, 121

Mesajde Night_du » Mar Apr 06, 2010 12:29 pm

Eu cred ca fericirea este dupa cum ti-o faci...Fiecare cu tortul ei/lui.

Daca Marioarei ii place sa stea de curul odraslelor si sa astepte pe Georgica, inseamna ca, in simplitatea si ignoranta ei, asta este fericirea.

Daca Xena simte nevoia sa se ia la lupta cu toate fabricile ce conserve ca i-se pare ei ca pestele ala prea miroase a peste, fara sa simta nevoia ca un razboinic ca o astepte acasa cu sabia scoasa (puteti lua in considerare ambele sensuri ale cuvantului sabie), inseamna ca aia e fericirea Xenei.

Ochi a pus o intrebare care, cred eu, in prostia mea, fiecare dintre noi si-a pus-o intr-un moment al vietii (nu conteaza ce problema era) "oare fac bine"?

Parerile sant impartite, dar adevarul (sa-i spunem asa) este ca...pt o relatie e nevoie de doi...pt cariera nu (nu intru in detalii care tin de firma, noroc, salar, etc, etc, etc...eu vb strict de implicarea persoanei in a construi o cariera sau o relatie).
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde pitbully » Mar Apr 06, 2010 1:17 pm

oana_daniela scrie:pitt spui sus si tare ca oamenii sunt diferiti, insa ii judeci cu aceeasi masura si din acelasi punct de vedere...

:?

oana_daniela scrie:spui sus si tare ca nu merita sa dea stabilitatea pe care o ofera serviciul pe instabilitatea pe care o ofera o relatie...si totusi inca n-am vazut job cu adevarat stabil si bine platit.

observ ca la fel ca intotdeauna, intelegi foarte, foarte putin. :|
un "servici" nu are aceeasi definitie cu cariera. retine asta, te rog.
si din cate cred eu, nu vad unde as fi spus asa ceva :?. am spus cariera draga, nu servici... in cariera investesti. la servici te duci zi de zi ca deh, asta iti ofera o paine pe masa :?
cariera iti ofera posibilitatea de a jongla intre cate "servicii" vrei tu. un servici e un loc de munca. n-am spus niciunde ca ar trebui sa renunti la o relatie pt ca serviciul e acel lucru care iti ofera o garantie.
totodata, am spus ca daca e sa fie, sa fie reciproc... va veni de la sine.

ca n-ai vazut tu un job bine platit si stabil, asta e partea a doua. asta nu inseamna ca nu exista.

in fine, bla bla.

oana_daniela scrie:daca n-ai inteles, iti spun eu ca nu esti niciodata liber cu adevarat, jonglezi cu tine si cu restul, cu relatile cu ceilalti oameni(aici intra si jobul si relatiile cu colegii si relatiile sentimentale).NU exista o reteta a fericirii batuta in cuie, nici in doi, nici singur(a).

tot pe langa subiect. ce are asta in comun cu cariera vs familie?
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde pitbully » Mar Apr 06, 2010 1:29 pm

Night scrie:Parerile sant impartite...

Asa am spus si io. Si asta pt ca suntem diferiti.

Si na belea, vine oana care e diferita de mine si-mi intoarce vorbele. Nu intelege ca asa cum ea ia deciziile in viata ei, eu le iau pe ale mele in viata mea... si ca ...nu in ultimu' rand, fiecare face ce crede ca e mai bine pt el. :|

pitbully
frappuccino

Mesajde oana_daniela » Mar Apr 06, 2010 2:37 pm

pitbully scrie:
Night scrie:Parerile sant impartite...

Asa am spus si io. Si asta pt ca suntem diferiti.

Si na belea, vine oana care e diferita de mine si-mi intoarce vorbele. Nu intelege ca asa cum ea ia deciziile in viata ei, eu le iau pe ale mele in viata mea... si ca ...nu in ultimu' rand, fiecare face ce crede ca e mai bine pt el. :|
eu n-am luat decizii pentru tine ..ti-am zis ca judeci pe altii dupa ce-ti doresti tu de la viata...
cariera e la fel de instabila ca si jobul . Odata pierdut jobul incepi sa cauti , si daca nu e un domeniu cu cerere mare... nu cred ca avansezi... e frumos sa speculezi asa...dar de-ar fi atat de simplu...
oricand poate sa intervina ceva...bethoven a surzit, un fotbalist s-a accidentat, un pilot a avut nevoie de ochelari, un show-man si-a pierdut savoarea si...gata. nu conteaza nici o relatie sau alta, contezi tu ca om sa fii implinit. astae to ce am spus, dar bineinteles, oameni diferiti interpreteaza diferit.
oana_daniela
frappuccino

Mesajde pitbully » Mar Apr 06, 2010 3:11 pm

oana_daniela scrie:cariera e la fel de instabila ca si jobul . Odata pierdut jobul incepi sa cauti , si daca nu e un domeniu cu cerere mare... nu cred ca avansezi... e frumos sa speculezi asa...dar de-ar fi atat de simplu...
oricand poate sa intervina ceva...bethoven a surzit, un fotbalist s-a accidentat, un pilot a avut nevoie de ochelari, un show-man si-a pierdut savoarea si...gata. nu conteaza nici o relatie sau alta, contezi tu ca om sa fii implinit. astae to ce am spus, dar bineinteles, oameni diferiti interpreteaza diferit.

ti-am zis ca esti pe langa subiect. nu inteleg de ce continui :?
si-mi mai dai si exemple gen bethoven a surzit :))))). nu-i problema, exista aparate si pt asta. de-asta iti faci tu griji... io, unu, incerc sa fiu cat se poate de serios. tu, o iei la misto.

fiecare intelege atat cat il duce capu'.

nu ma mai cita, te rog. avem viziuni diferite si nu numai. nu ne vom intelege niciodata. punct.

sa-mi spui ca o cariera e la fel de instabila ca si jobul, offf... vreau un glont in cap :|

pitbully
frappuccino

Mesajde oana_daniela » Mar Apr 06, 2010 3:25 pm

fiecare intelege atat cat il duce capu'............
oana_daniela
frappuccino

Mesajde dragos6 » Mar Apr 06, 2010 6:22 pm

pitbully scrie:... vreau un glont in cap :|

la cum conduci, nu e nevoie. :?
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde ochelarica. » Sâm Apr 10, 2010 12:22 am

oana_daniela scrie:fiecare intelege atat cat il duce capu'............

noh, numa' acu realizezi?!
barbatii nu tre contrazisi, au doua capete, duduie draga.
ochelarica.
irish coffee

Mesajde mira2010 » Dum Apr 11, 2010 5:09 pm

ochelarica. scrie:
mira2010 scrie: profitul personal maxim nu este cel mai bun scop de urmarit (sa ne gandim pentru o clipa ca toti ar proceda asa)

nu trebuie sa ma gandesc, vad ca asa se intampla. ca nu vrei sa recunosti e alta treaba.

ai ajuns in fr? cum este noul job, mai interesant/banos etc?
mira2010
frappuccino

Mesajde barboneli » Dum Apr 11, 2010 11:11 pm

si pe mine ma manca limba sa intreb..... dar daca ai facut-o tu.... poate e mai bine !!! :cool: si ma gandesc ca e, totusi prea devreme, pentru concluzii profunde... ! :cool: incerc sa-mi imaginez, intalnirea prietenelor........
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Re:

Mesajde mariannna55 » Vin Sep 17, 2010 10:27 am

ochelarica. scrie:

pai io zic ca niciodata ei nu gandesc sau nu fac treaba cu amandoua deodata... :p
cand unul e treaz, celalalt doarme. Si invers!!! :ymblushing:
mariannna55
cafe-latte

Re: Re:

Mesajde elements » Vin Sep 17, 2010 10:38 am

mariannna55 scrie:
ochelarica. scrie:

pai io zic ca niciodata ei nu gandesc sau nu fac treaba cu amandoua deodata... :p
cand unul e treaz, celalalt doarme. Si invers!!! :ymblushing:

se cheama managementul resurselor.
You make people miserable, then they do what you want them to do, because then the misery goes away.
elements
irish coffee

Re: Re:

Mesajde mariannna55 » Vin Sep 24, 2010 9:30 am

managementul resurselor??? no, am mai invatat una!
:)) :))
mariannna55
cafe-latte

Re: Alegerea potrivita?!

Mesajde done1963 » Joi Oct 07, 2010 11:19 am

pitbully scrie:
oana_daniela scrie:cariera e la fel de instabila ca si jobul . Odata pierdut jobul incepi sa cauti , si daca nu e un domeniu cu cerere mare... nu cred ca avansezi... e frumos sa speculezi asa...dar de-ar fi atat de simplu...

ti-am zis ca esti pe langa subiect. nu inteleg de ce continui :?
si-mi mai dai si exemple gen bethoven a surzit :))))). nu-i problema, exista aparate si pt asta. de-asta iti faci tu griji... io, unu, incerc sa fiu cat se poate de serios. tu, o iei la misto.

fiecare intelege atat cat il duce capu'.

nu ma mai cita, te rog. avem viziuni diferite si nu numai. nu ne vom intelege niciodata. punct.

sa-mi spui ca o cariera e la fel de instabila ca si jobul, offf... vreau un glont in cap :|

etc etc etc

Aproape ca aveti amandoi dreptate! :D :))
.
Stiati ca... noi toti, asemeni unui zeu, am ajuns sa avem puteri depline!?
... cu un singur click deschizi / inchizi... O LUME!!! (done1963)
done1963
mochaccino

Re: Alegerea potrivita?!

Mesajde florannce » Mie Oct 13, 2010 3:35 pm

Citind acest topic mi-a venit in minte o melodie care mie mi se pare interesanta, mai ales ca interpretii s-au desparit ulterior.
Intelege fiecare ce vrea ascultand-o.
http://www.youtube.com/watch?v=_bD9LbKDovU
"Am urcat pe scara succesului esec cu esec."
florannce
mochaccino

Anterior

Înapoi la Atitudini