Alegerea potrivita?!
Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, dargo, 121
75 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Alegerea potrivita?!
Ma surprind deschizand acest topic, dar am prins drag de voi
si as dori sa vad cum ganditi.
Bun...lucrurile stau in felul urmator: emigranta in X tara din Europa, cu un loc de munca mai mult decat satisfacator din punct de vedere emotional,salariul oarecum modest pentru asteptarile mele. Fiind pretentioasa raman deseori frustrata datorita capriciilor neimplinite.
Singura motivatie de a continua ar fi barbatul care ma completeaza, insa cumva simt ca nu-i indeajuns.
Oare dragostea e suficienta pentru a inlocui confortul material oferit de un job mai bun?
Peste cateva zile plec cu strangere de inima, nefiind sigura de voi regreta sau ba.
Profesional va fi mult mai bine, dar se merita sacrificata o relatie pentru cariera?
Tind sa cred ca da. Decizia e irevocabila, intrebarea e: actionez precum un om normal?
Ma mustra constiinta,na!...d'aia am scris!
Bun...lucrurile stau in felul urmator: emigranta in X tara din Europa, cu un loc de munca mai mult decat satisfacator din punct de vedere emotional,salariul oarecum modest pentru asteptarile mele. Fiind pretentioasa raman deseori frustrata datorita capriciilor neimplinite.
Singura motivatie de a continua ar fi barbatul care ma completeaza, insa cumva simt ca nu-i indeajuns.
Oare dragostea e suficienta pentru a inlocui confortul material oferit de un job mai bun?
Peste cateva zile plec cu strangere de inima, nefiind sigura de voi regreta sau ba.
Profesional va fi mult mai bine, dar se merita sacrificata o relatie pentru cariera?
Tind sa cred ca da. Decizia e irevocabila, intrebarea e: actionez precum un om normal?
Ma mustra constiinta,na!...d'aia am scris!
-

ochelarica. - irish coffee
Vai tu, da' ce surpriza.
Stiu ca zici ca inca-s mic da' na... io zic altfel. Se merita sacrificata cariera pt o relatie? Io zic ca nu, adica in mare sunt de-acord cu tine numa' ca am scris invers.
Cunosc o persoana care a sacrificat multe,foarte multe pt o relatie. Acum, e pe bara. Si fara relatie si cu timp pierdut.
Io zic c-ai procedat mai mult decat bine, adica e alegerea potrivita. Si m-am tot chinuit sa-i spun si sa-i explic acelei persoane ca fi-ti-ar capu' de ras, tot nu te-ai invatat minte sa faci si sa te lupti doar pt tine. Nu, ea acum se chinuie pt o alta relatie
))),bleah, ce nu-mi plac femeile astea. I-am zis ca din nou e o fraiera pt ca o va pati din nou, va ramane din nou pe bara. Rahat, am pus si pariu pe faza asta... va trebui sa beau multa bere pt ca-l voi castiga
Tzzz, ce femeie cu capu' pe umeri esti tu
Nu merita sa renunti la ceva pt relatie pt ca intr-o buna zi se poate duce totu' pe apa sambetei si ramai cu buza umflata. Sau invers, alergi dupa cariera si pierzi alte lucruri. Da na, asta e riscu' pe care ti-l asumi.
Daaaaaaar, toate se intampla cu un scop.
Cariera fetelor, nu cratitza
Stiu ca zici ca inca-s mic da' na... io zic altfel. Se merita sacrificata cariera pt o relatie? Io zic ca nu, adica in mare sunt de-acord cu tine numa' ca am scris invers.
Cunosc o persoana care a sacrificat multe,foarte multe pt o relatie. Acum, e pe bara. Si fara relatie si cu timp pierdut.
Io zic c-ai procedat mai mult decat bine, adica e alegerea potrivita. Si m-am tot chinuit sa-i spun si sa-i explic acelei persoane ca fi-ti-ar capu' de ras, tot nu te-ai invatat minte sa faci si sa te lupti doar pt tine. Nu, ea acum se chinuie pt o alta relatie
Tzzz, ce femeie cu capu' pe umeri esti tu
Nu merita sa renunti la ceva pt relatie pt ca intr-o buna zi se poate duce totu' pe apa sambetei si ramai cu buza umflata. Sau invers, alergi dupa cariera si pierzi alte lucruri. Da na, asta e riscu' pe care ti-l asumi.
Daaaaaaar, toate se intampla cu un scop.
Cariera fetelor, nu cratitza
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
-

pitbully - frappuccino
Re: Alegerea potrivita?!
ochelarica. scrie:Decizia e irevocabila, intrebarea e: actionez precum un om normal?
Mai pe romaneste ...... esti tu o persoana de condamnat ? ..... normala , oricum nu esti
- silvye
- frappuccino
silvye scrie: De simti ca-ti lipseste ceva e normal sa pleci . Mustrarile de constiinta lasa-le acolo .
ochelarico, asculta de astia mai batrani, ca stiu ce spun
- alinuta
- frappuccino
alinuta scrie:
ochelarico, asculta de astia mai batrani, ca stiu ce spun
Fiindca tot vorbeam de credite acilea la noi ....poti sa-i trimiti si ei linkul
- silvye
- frappuccino
Oche, du-te si fa-ti viata frumoasa exact asa cum simti tu ca trebuie sa faci! Restul vine de la sine!
Decizia luata este buna luata, nu te mai uita inapoi !Keep going straight ahead!
Decizia luata este buna luata, nu te mai uita inapoi !Keep going straight ahead!
-

Adriana - frappuccino
am inteles ca am luat decizia buna.
insa pe mine, ma roade altceva...sunt eu corecta vis-a-vis de barbatul in cauza?
ma iubeste, ma respecta, imi rasfata capriciile
...azi mi-a cumparat valiza verde,specificand ulterior ca verdele-i speranta.
Auzindu-l, mustrarile ma indemnau sa ma dau cu capu' de valiza.
ma repet, e corect din partea mea? stiu eu sa iubesc?
halal muiere!
ma iubeste, ma respecta, imi rasfata capriciile
ma repet, e corect din partea mea? stiu eu sa iubesc?
halal muiere!
-

ochelarica. - irish coffee
ochelarica. scrie:imi rasfata capriciile...azi mi-a cumparat valiza verde,specificand ulterior ca verdele-i speranta.
Auzindu-l, mustrarile ma indemnau sa ma dau cu capu' de valiza
Cine te impiedica ? Poate te mai racoresti nitel ! Eu ii dadeam lui cu valiza'n cap
- silvye
- frappuccino
75 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5