anorexie
Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, dargo, 121
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
sa le vezi si pe restul, de unde le-au gasit ei!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Mie una mi-au intors stomacul pe dos!!!!
Stau si ma intreb cine le f**e pe mumiile astea?
Dar nu conteaza, asta e boala si ar trebui tratata serios, cred eu ca mai serios ca obezitatea. Brrr!!!
Stau si ma intreb cine le f**e pe mumiile astea?
Dar nu conteaza, asta e boala si ar trebui tratata serios, cred eu ca mai serios ca obezitatea. Brrr!!!
viatzaerozsirozestelumeatoata
-

Karina33 - irish coffee
Eu sa fiu barbat, nu as sexa o femeie din asta, nici sa-mi dai milioane de dolari.
Si ca femeie, daca tot as innebuni in halul asta, incat sa apreciez acest gen de persoane, mai bine mi-as cumpara un schelet de plastic si i-as atasa un vibrator.
Asa evit durerea de inima, ca poate "o murit".
Si ca femeie, daca tot as innebuni in halul asta, incat sa apreciez acest gen de persoane, mai bine mi-as cumpara un schelet de plastic si i-as atasa un vibrator.
Asa evit durerea de inima, ca poate "o murit".
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
bai, la obezitate mai poti face o operatie, da' astora... chiar ma gandeam ca si daca le f**e careva, si-o vede cum se misca inauntru!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Eu am avut o colega de liceu care intr-a 9a era un pic plinuta,a tinut o cura de slabire cu lamai si ajunsese de avea gastrita intai si dupa aceea inceput de ulcer.
Deci mai bine sa ne mentinem asa cum suntem si sa slabim cu grija!
Deci mai bine sa ne mentinem asa cum suntem si sa slabim cu grija!
Zambetul este oglinda sufletului!
-

Shakirar - espresso
Cand ajung sever subponderali, indivizii cu anorexie nervoasa prezinta simptome depresive, cum ar fi dispozitia depresiva, izolarea sociala, iritabilitatea, insomnia si diminuarea interesului pentru sex.
Alte elemente asociate uneori cu anorexia nervoasa includ sentimente de ineficienta, necesitatea intensa de a controla ambianta proprie, gandirea inflexibila, spontaneitatea sociala limitata, perfectionismul, initiativa si expresia emotionala extrem de restranse.
O parte substantiala de indivizi cu anorexie nervoasa au simptome care satisfac criteriile pentru cel putin o tulburare de personalitate.
Indivizii care-si provoaca varsaturi pot avea eroziuni ale smaltului dentar, iar altii pot avea cicatrici sau calozitati ale fetii dorsale a mainii prin contactul cu dintii cand utilizeaza mana pentru a-si provoca varsaturi.
(dsm iv)
Alte elemente asociate uneori cu anorexia nervoasa includ sentimente de ineficienta, necesitatea intensa de a controla ambianta proprie, gandirea inflexibila, spontaneitatea sociala limitata, perfectionismul, initiativa si expresia emotionala extrem de restranse.
O parte substantiala de indivizi cu anorexie nervoasa au simptome care satisfac criteriile pentru cel putin o tulburare de personalitate.
Indivizii care-si provoaca varsaturi pot avea eroziuni ale smaltului dentar, iar altii pot avea cicatrici sau calozitati ale fetii dorsale a mainii prin contactul cu dintii cand utilizeaza mana pentru a-si provoca varsaturi.
(dsm iv)
ca un hoinar pe vase regale...
-

msv. - cappuccino
-

ochelarica. - irish coffee
msv. scrie:ochelarica. scrie:Pe cine naiba intereseaza cine f*** pe cine
dar altfel n-ar fi ei niste ignoranti ?!![]()
tu ai spus-o
-

ochelarica. - irish coffee
14 mesaje
• Pagina 1 din 1