Ce simte un caine cand isi asteapta moartea?

Spune ceea ce simti!

Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, dargo, 121

Re: Ce simte un caine cand isi asteapta moartea?

Mesajde dargo » Joi Mai 20, 2010 11:38 am

elements scrie:
anena scrie:.Atunci de ce nu sustineti cu totii initiativa acelor oamenii care isi risca viata pentru a rezolva intr-un fel aceasta problema?

cine suntem noi sa intervenim in cursul selectiei naturale? :D

bun. idee aplicabila si in plan uman
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.
Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde pitbully » Joi Mai 20, 2010 11:43 am

Carnea de caine, inclusa in meniul astronautilor chinezi

Primul astronaut chinez care a iesit in spatiu, Yang Liwei a declarat ca a mancat carne de caine pentru a se mentine in forma. Pilotul de 44 de ani, care s-a aflat in fruntea misiunii Shenzhou Five din 2003, a dezvaluit meniul de la bordul navei spatiale in autobiografia sa, "Noua niveluri intre cer si pamant". El a enumerat in cartea sa meniuri de pui, peste si carne de caine, originar din provincia Guangdong, care este renumita in China pentru beneficiile sale nutritionale, informeaza The Telegraph.

Liwei adaugat ca dieta a fost special creata pentru astronautii chinezi de catre nutritionisti si ca produsele alimentare au fost achizitionate de la furnizori speciali din Beijing.
Carnea de caine este o delicatesa in nordul Chinei si este recunoscuta pentru efectele benefice asupra virozelor din timpul iernii.

:D
Deci nu vorbeam aiurea, chiar o mare oportunitate pt tarisoara noastra, relansam economia :D :)))))
Da-ti seama ce scria in marile ziare? Romania a gasit o noua solutie de a iesi din criza. Exporta maidanezi. :)))))))))))))))))))))

Karina, spune bine... nu toti sunt de apartament. Ma intreb io, de ce toata lumea cand vrea un animalut... vrea tot felu' de rase de mi se imbaliga limba in gura cand o pronunt da' maidanezi ciuciu? De ce nu-s doriti in casa?
Da' pe strada da. Help sa inteleg si io.
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde elements » Joi Mai 20, 2010 11:48 am

dargo scrie:
elements scrie:
anena scrie:.Atunci de ce nu sustineti cu totii initiativa acelor oamenii care isi risca viata pentru a rezolva intr-un fel aceasta problema?

cine suntem noi sa intervenim in cursul selectiei naturale? :D

bun. idee aplicabila si in plan uman

pai eu in plan uman ma refeream. cand unii sunt destul de idioti incat sa moara pentru trei javre, eu ii zic selectie naturala.
You make people miserable, then they do what you want them to do, because then the misery goes away.
elements
irish coffee

Mesajde dragos6 » Joi Mai 20, 2010 12:11 pm

pitbully scrie:Romania a gasit o noua solutie de a iesi din criza. Exporta maidanezi. :)))))))))))))))))))))...

ăhăăăă... pe vremea când era Simirad primar în Iaşi, tot asta vroia să facă; e veche!!!
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde Karina33 » Joi Mai 20, 2010 12:45 pm

pitbully scrie: Ma intreb io, de ce toata lumea cand vrea un animalut... vrea tot felu' de rase de mi se imbaliga limba in gura cand o pronunt da' maidanezi ciuciu? De ce nu-s doriti in casa?
Da' pe strada da. Help sa inteleg si io.

Da' ce-ai cu mine ca rasa mea de cutza se pronunta usor: dog german. :)

Hai sa-ti spun ce cred eu. Exclud pe cei ce de fitze iau o rasa exotica si habar n-au ce mananca si ce nevoi are. Fiece rasa de caini a fost atent selectionata de crescatori pentru niste caracteristici. Pentru mine am cautat un caine impunator, neagresiv, de companie, care sa iubeasca copiii, cu blana scurta si nu excesiv de energic stiind ca va sta destul de mult in apartament. Asa am ales dogul german. Femela pentru ca nu pleaca dupa orice javra in calduri si ca isi apara 'cuibul' instinctiv. Cu toate caracteristile zodiei a avut nevoie de dresaj ce-a durat vreo trei luni, zi de zi, plus ce-o mai antrenez si acum cand iesim la padure, asa sa nu uite cine-i la capatul lesei!

Am gresit si eu acum vreo 8 ani cand mi-a murit prima doaga si-am luat de frumoasa ce era o braca sarmoasa. Cum ala-i caine de vanatoare si de-o energie epuizanta am incercat pana-n 6 luni sa fac transformarea magica in caine de apartament, am vazut ca nu pot si-am dat-o unui vanator. A fost alegerea corecta ca-i de baza in echipa lui.

Iar pentru cei ce aleg caini agresivi, de paza, as impune un consult psihologic si recomandarea vecinilor. Un caine nu este agresiv decat daca este dresat sa fie asa! Un caine iubit ce traieste intr-un mediu normal nu-si dezvolta agresivitatea.
viatzaerozsirozestelumeatoata
Karina33
irish coffee

Re:

Mesajde pitbully » Joi Mai 20, 2010 1:22 pm

dragos6 scrie:ăhăăăă... pe vremea când era Simirad primar în Iaşi, tot asta vroia să facă; e veche!!!

:D
pacat. as fi vrut sa fi fost io primu'. :P

Mesc Karina, acum cred ca m-am prins.
Da' sa stii ca pitu' meu nu era agresiv, il puneam sa se joace cu pisicile in fata blocului si fotbal cu copiii in parcare. Era moartea lor sa joace fotbal cu el, scoatea untu' din el da' si el din ei :D le placea ca stia sa joace fotbal, asa-mi ziceau ei :P
Comenta saracu' in doua cazuri. Cand vedea ca se ridica vocea asupra mea, mai ales cand ma certa maica'mia :))) latra o data si gata, zicea maica'mia... bine Mike, il las in pace :)))) ma scapa la chestii de-astea :P ... si cand se ridica mana asupra mea, aici facea putin mai urat da' in rest era o bomboana. mai de toti era iubit ca era un scamator, te facea sa razi. doar ca cei ce nu-l cunosteau cand il vedeau li se taiau picioarele la prima intalnire. era bine facut, cu un fizic jale... l-am conturat bine la cat l-am pus la alergat :D da' daca il intrebai ce face dadea din coada ca un disperat :D
Lumea inca nu se ghideaza prea mult dupa caracteristicile rasei, ia asa ... imi plac urechile. da' in timp observa si ei ca nu-i chiar la misto chestiunea.
Si mie tot astia impunatori imi plac, gen pitbull, amstaff sau bullterrier. astia din urma sunt cei mai atasati de stapan, unii chiar pot muri daca il dai altuia ca nu-l mai poti creste... stapanu' pt ei e ca un zeu sa zic asa. de-aia se aude foarte rar de vreun atac din partea unui bull asupra stapanului.
Aaa, si lupii. Asta a fost prima rasa cu care am intrat in contact. Unii dintre ei au o inteligenta iesita din comun. Cel mai de baza caine din unitatea aia militara unde fusese taica'miu avea un lup care din pacate a murit, era cel mai inteligent caine din toti cainii posibili pamanteni nu picati din cer cum spune dargo . Si din el am avut si io un pui da' care mi-a murit foarte devreme, pana intr-un an. Am plans dupa el, eram foarte mic si io, in clasele mici din generala... sunt destepti rau. Unii dintre ei.

pitbully
frappuccino

Mesajde dragos6 » Joi Mai 20, 2010 2:45 pm

pitbully scrie:... pitu' meu nu era agresiv, il puneam sa joace fotbal cu pisicile in fata blocului si cu copiii in parcare. Era moartea lor sa joace fotbal cu ele...

mişto! :brilsmurf:
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde Karina33 » Joi Mai 20, 2010 5:37 pm

Pitt Bebele meu are ca prieteni de joaca tot caini de talie cat mai mare. Un rotwailer Ruff de-o lene fantastica, cuminte si bun crescator de copii(sunt deja 4 plozi crescuti de Ruf in familie), un metis de amstaf cu boxer Muffy, tot foarte cuminte si jucaus cu oricine, un mioritic Ari dar pe care-l prindem rar afara din curte, un maidanez de curte la tara Zuzu, tot acolo un labrador galben Paco si mai nou intratul in scena un cane corso Tano. El e vecin de scara cu noi si il ajut pe stapan cand are nevoie de stat cu cutul. Acum e trimis la scoala la Sibiu la dresaj si-i disperata a mea cand urca acasa se opreste la usa la Tano si miroase, doar-doar o fi acasa.
Cu pisicile n-are nicio treaba, i-am interzis sa se uite spre ele si e misto ca avem vreo doua matze la scara si alea dorm in iarba, iar Bebe trece pe langa ele si se aseaza la juma de metru de ele si face pipi.

De-asta spuneam ca dresajul conteaza enorm. Eu mai degraba nu suport cateii mici, isterici cu stapani si mai prosti decat animalele. Au impresia ca daca-s mici nu le e necesar dresajul...
viatzaerozsirozestelumeatoata
Karina33
irish coffee

Mesajde pitbully » Joi Mai 20, 2010 9:19 pm

Tuu, da' ce de prieteni are doaga ta. Tare :D

Nici io nu suport pe-astia mici, numa' in gura le-as da, glumesc glumesc... vb vine... numa' ca nu-i simpatizez asa mult. Stiati ca niste studii au demonstrat ca astia mici daca ar putea si ar avea putere mai multa ar musca si ar face prapad mai mult decat astia mari? :D Va zic io, daca nu stiati...
Dresaju' la un caine nici nu se discuta sa lipseasca. E ca si cum ai avea un copil si-l duci la gradinita, scoala, etc... adica e o educatie primita. Scade mult in ochii mei cineva care are un caine imprastiat si needucat. Un caine dresat e un caine educat, cu bun simt si stie unde ii e locu' :D

pitbully
frappuccino

Anterior

Înapoi la Atitudini