Ce simte un caine cand isi asteapta moartea?
Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, dargo, 121
39 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Ce simte un caine cand isi asteapta moartea?
Pentru sufletul celor care nu au uitat sa fie normali si pentru cei care vor sa-si aminteasca ce inseamna normalitatea.
http://xnici.wordpress.com/2010/05/18/c ... a-moartea/
http://xnici.wordpress.com/2010/05/18/c ... a-moartea/
- xnici
- cafe-latte
Re: Ce simte un caine cand isi asteapta moartea?
Pasesc apoi pe iarba pentru a ma intinde. In momentul in care am culcat capul pe iarba, nu mai eram om. Eram un catel. Pentru cateva minute am simtit ca un catel.
Tare
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
-

pitbully - frappuccino
si ce e normalitatea? si cine o defineste?
You make people miserable, then they do what you want them to do, because then the misery goes away.
-

elements - irish coffee
Greva foamei pentru salvarea cateilor continua! Sa ajutam si noi cum putem!
Îhî! să stăm în faţa lor şi să mâncăm hamburgeri şi hot dogs!!!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
dragos6 scrie:Greva foamei pentru salvarea cateilor continua! Sa ajutam si noi cum putem!
Îhî! să stăm în faţa lor şi să mâncăm hamburgeri şi hot dogs!!!
Ce simte un caine cand isi asteapta moartea? Ia baga tu aici si scuipa tot. Da' inainte sa faci asta raspunde intai lu' ele' ca asa-i frumos, ti-a pus primu' cele 2 intrebari . Abia dupa ... treci si pe la mine.
Vizavi de citat, ala cu simtitu' a caine care e bestiala... inseamna ca avem o gramada de javre in scumpa tarisoara. Si io dormit cu caine, facut multe ... da' tot n-am reusit performanta voastra.
Mie cand mi-a murit cainele in brate sincer sa fiu am fost distrus, terminat.
Nu stiu ce sa mai zic da' vorbiti numa' balarii.
Uite un caz, o cunostinta. Cainele bolnav, mai avea putin pana dadea ortu' si chiar pana sa moara ... a plecat de-acasa. Pt a nu muri acolo. Era constient ca multora le era greu dupa moartea lui ca na... avea vreo 12 ani cred. Nu mai stiu cat avea... da' na, avea ani buni in casa aia.
Inca vreo 2 zile si descoperiti si limba lor, iar in curand ne ve'ti traduce ce spun prin latrat. Haidi ma... cand va vine si voua mintea la cap?
-

pitbully - frappuccino
Asta se intampla daca unii nu-si iau pastilele la timp!
Vorba ceea: am caine si-mi tine loc de copil! Ba cand aveam copil cainele avea mai multe drepturi decat copilul. Dar sa ma cred CAINE nu pot, stiu insa ca doaga mea se crede om.
Si vezi ca pe la animale de companie s-a tot discutat despre eutanasierea cainilor, nu-i nevoie sa deschizi topic nou!
Vorba ceea: am caine si-mi tine loc de copil! Ba cand aveam copil cainele avea mai multe drepturi decat copilul. Dar sa ma cred CAINE nu pot, stiu insa ca doaga mea se crede om.
Si vezi ca pe la animale de companie s-a tot discutat despre eutanasierea cainilor, nu-i nevoie sa deschizi topic nou!
viatzaerozsirozestelumeatoata
-

Karina33 - irish coffee
a, şi un PeSeu, on-topic: câinele nu simte nimic, pentru că înaintea injecţiei letale i se administrează o alta pentru anestezie totală. şi ştiu asta pentru că, deşi cu inima frântă de durere, mă interesasem cum decurge procedura pentru a-i curma chinul căţeluşei noastre grav bolnave, acum câţiva ani. din fericire,chiar în dimineaţa zilei când trebuia dusă la doctor pentru asta, biata potaie s-a decis să ne scape de o vină şi a murit singură, de bunăvoie... 

-

Ideea era nu sa te crezi caine, ci sa te pui in locul lui. Sa simti ce simte el in acele momente. Ati fost voi in adaposturi sa vedeti cum se face eutanasierea? Stiti ca in prezent in anumite adaposturi, hingherilor de acolo intre anumite ore li se dau bate sa "eutanasieze" cainii. Au program fix in fiecare zi. Pentru a nu se murdari, li se dau halate, ochelari, cizme etc. Si trec la fapte.
Nu poti sa te pui in locul unui caine, ceea ce inseamna ca nu esti empatic. Stii ce inseamna lipsa de empatie? Lipsa de empatie, adica incapacitatea de a simti ceea ce simte o fiinta in momente de suferinta, inseamna ca esti un posibil psihopat. Asta inseamna ca acea persoana poate ucide nu numai un caine, dar la fel de usor va ucide si un om.
Dar cel putin imagineaza-ti ca nu esti caine, esti om si vine cineva spre tine, tu fiind incapabil sa te aperi si incepe sa-ti dea cu bata in cap. Imagineaza-ti ca esti legat si copiii tai sunt electrocutati, dupa ce in prealabil au fost stropiti cu apa. Sau imagineaza-ti ca tot copiii tai sunt folositi pe post de sageti pentru a fi aruncati la tinta. Cum te simti acum?
Poate nu-ti pasa de caini, dar de viata ta si a copiilor tai iti pasa. Sa stii ca cei care ucid caini, mai ales copiii care sunt incurajati sa o faca, vor creste si vor deveni criminali de oameni.
Inainte de 2008 se utiliza injectia letala, era permisa. A fost cineva intr-un adapost sa vada cate injectii letale se faceau? S-au cheltuit zici de milioane de euro, dar nu se cumparau injectii, ci se foloseau metodele descrise mai sus.
Voi va credeti superiori acum, dar daca ar aparea cineva mai superior decat voi si ar considera ca sunteti inutili, va inmultiti prea mult si ar trebui sa fiti eutanasiati. Bineinteles ca banii pentru injectii vor intra in buzunarele lor, iar pe voi va vor bate pana la moarte. Sa nu crezi ca este imposibil.
A mai fost unul care s-a considerat superior si a ucis evrei. Oricand poate sa mai apara unul, daca nu a aparut deja. Crezi ca acum esti in siguranta si razi cand un caine moare, este ucis cu sadism si incurajezi violenta la copilul tau. Dar maine stii ce urmeaza?
Pentru a raspunde la un mesaj de prost gust. Cainele nu tine loc de copil, dar crescuti impreuna, copilul se dezvolta mai bine fizic si mai ales psihic.
Dar fiecare are soarta pe care si-o merita. Fiecare dupa cum simte si cat gandeste! Probabil ca din cauza asta ne merge atat de prost.
Nu poti sa te pui in locul unui caine, ceea ce inseamna ca nu esti empatic. Stii ce inseamna lipsa de empatie? Lipsa de empatie, adica incapacitatea de a simti ceea ce simte o fiinta in momente de suferinta, inseamna ca esti un posibil psihopat. Asta inseamna ca acea persoana poate ucide nu numai un caine, dar la fel de usor va ucide si un om.
Dar cel putin imagineaza-ti ca nu esti caine, esti om si vine cineva spre tine, tu fiind incapabil sa te aperi si incepe sa-ti dea cu bata in cap. Imagineaza-ti ca esti legat si copiii tai sunt electrocutati, dupa ce in prealabil au fost stropiti cu apa. Sau imagineaza-ti ca tot copiii tai sunt folositi pe post de sageti pentru a fi aruncati la tinta. Cum te simti acum?
Poate nu-ti pasa de caini, dar de viata ta si a copiilor tai iti pasa. Sa stii ca cei care ucid caini, mai ales copiii care sunt incurajati sa o faca, vor creste si vor deveni criminali de oameni.
Inainte de 2008 se utiliza injectia letala, era permisa. A fost cineva intr-un adapost sa vada cate injectii letale se faceau? S-au cheltuit zici de milioane de euro, dar nu se cumparau injectii, ci se foloseau metodele descrise mai sus.
Voi va credeti superiori acum, dar daca ar aparea cineva mai superior decat voi si ar considera ca sunteti inutili, va inmultiti prea mult si ar trebui sa fiti eutanasiati. Bineinteles ca banii pentru injectii vor intra in buzunarele lor, iar pe voi va vor bate pana la moarte. Sa nu crezi ca este imposibil.
A mai fost unul care s-a considerat superior si a ucis evrei. Oricand poate sa mai apara unul, daca nu a aparut deja. Crezi ca acum esti in siguranta si razi cand un caine moare, este ucis cu sadism si incurajezi violenta la copilul tau. Dar maine stii ce urmeaza?
Pentru a raspunde la un mesaj de prost gust. Cainele nu tine loc de copil, dar crescuti impreuna, copilul se dezvolta mai bine fizic si mai ales psihic.
Dar fiecare are soarta pe care si-o merita. Fiecare dupa cum simte si cat gandeste! Probabil ca din cauza asta ne merge atat de prost.
- xnici
- cafe-latte
elements scrie:si ce e normalitatea? si cine o defineste?
Ti-am raspuns aici la intrebare
http://xnici.wordpress.com/2010/05/19/c ... malitatea/
- xnici
- cafe-latte
Sa ma bata mama, ce exemple ai dat, frate, vedeti prea multe filme. Cum mai, sa-mi dai exemplele alea, ai innebunit? Cu copii, electrosocuri, stropiti cu apa... tu chiar ai vb serios? Ce-s cu asemenea aberatii.
Si probabil n-ai bagat de seama ca pe forum, ai cam dat de persoane care au avut sau au caini in continuare... adica iubesc animalele. Dar toate balariile alea ce le-ai spus sunt niste aberatii.
Problema este si va ramane ca oricat de mult am iubi cainii, maidanezii nu au ce cauta pe strada. Intelegi? Si daca eutanasierea e solutia, atunci aia sa fie. Punct.
Si iar o dai la vrajeala. Mai frate, ce-mi tot povestesti cum sunt ei tratati si metodele lor de eutanasiere? Ma doare fix undeva. Sincer. Pt ca nici n-o cred... se imbraca in halate, iau manusi si hai la treaba...
Sunt 2 tabere. Una care vrea sa omoare cainii si cealalta, adica voi... care ii vrea pe strada in continuare. Daca tot sunteti asa de multi, implicati-va mai mult decat atat. Daca stii cum sunt tratati, atunci fa ceva. Da' mai mult decat protestele alea inutile. Nu asta e solutia.
15 milioane de asociatii pt protectia animalelor si sunt inutile din cate se vede. Ce inseamna asta, greva foamei, tavaleli pe jos, esarfe la gat si alte actiuni de oameni nebuni... luati cainii de pe strada si nu-i mai omoara nimeni. Ca nu vor avea ce. Intelegi smecheria?
Da' exemplele alea care le-ai scris mai sus arata ca esti putin dus. Fara suparare.
Nici acum nu mi le pot scoate din cap
, m-ai facut varza.
Tu in cate adaposturi ai fost? Si cate actiuni de genu' halat alb si manusi pe mana ai vazut?
Ce ai facut mai mult decat a da din gura degeaba? Ai facut?
Du-te frate, strangeti bani cu totii si adunati-i de pe strada.
Abia astept sa te muste unu' de kur.
Apropo, macar adunati-le rahaturile ce le lasa in urma. Macar atata faceti, ca-n rest vai de .... voastra. Aduna toate excrementele lor... io sunt cam scarbit sa vad tot timpu' numa' rahat de caine oriunde as merge.
Cand isi vor face nevoile 50 in acelasi timp, chiar in fata usii tale, sunt sigur ca-ti va muta nasu' din loc.
Vin-o cu ceva mai bun daca vrei, nu cu oameni in halat alb si electrocutari si copii folositi pe post de sageti pt a fi aruncati la tinta. Numa' pt vorba asta care ai scos-o ti-as crapa capu'. Esti bolnav.
Si probabil n-ai bagat de seama ca pe forum, ai cam dat de persoane care au avut sau au caini in continuare... adica iubesc animalele. Dar toate balariile alea ce le-ai spus sunt niste aberatii.
Problema este si va ramane ca oricat de mult am iubi cainii, maidanezii nu au ce cauta pe strada. Intelegi? Si daca eutanasierea e solutia, atunci aia sa fie. Punct.
Si iar o dai la vrajeala. Mai frate, ce-mi tot povestesti cum sunt ei tratati si metodele lor de eutanasiere? Ma doare fix undeva. Sincer. Pt ca nici n-o cred... se imbraca in halate, iau manusi si hai la treaba...
Sunt 2 tabere. Una care vrea sa omoare cainii si cealalta, adica voi... care ii vrea pe strada in continuare. Daca tot sunteti asa de multi, implicati-va mai mult decat atat. Daca stii cum sunt tratati, atunci fa ceva. Da' mai mult decat protestele alea inutile. Nu asta e solutia.
15 milioane de asociatii pt protectia animalelor si sunt inutile din cate se vede. Ce inseamna asta, greva foamei, tavaleli pe jos, esarfe la gat si alte actiuni de oameni nebuni... luati cainii de pe strada si nu-i mai omoara nimeni. Ca nu vor avea ce. Intelegi smecheria?
Da' exemplele alea care le-ai scris mai sus arata ca esti putin dus. Fara suparare.
Nici acum nu mi le pot scoate din cap
Tu in cate adaposturi ai fost? Si cate actiuni de genu' halat alb si manusi pe mana ai vazut?
Ce ai facut mai mult decat a da din gura degeaba? Ai facut?
Du-te frate, strangeti bani cu totii si adunati-i de pe strada.
Abia astept sa te muste unu' de kur.
Apropo, macar adunati-le rahaturile ce le lasa in urma. Macar atata faceti, ca-n rest vai de .... voastra. Aduna toate excrementele lor... io sunt cam scarbit sa vad tot timpu' numa' rahat de caine oriunde as merge.
Cand isi vor face nevoile 50 in acelasi timp, chiar in fata usii tale, sunt sigur ca-ti va muta nasu' din loc.
Vin-o cu ceva mai bun daca vrei, nu cu oameni in halat alb si electrocutari si copii folositi pe post de sageti pt a fi aruncati la tinta. Numa' pt vorba asta care ai scos-o ti-as crapa capu'. Esti bolnav.
-

pitbully - frappuccino
xnici scrie:Ideea era nu sa te crezi caine, ci sa te pui in locul lui. Sa simti ce simte el in acele momente. Ati fost voi in adaposturi sa vedeti cum se face eutanasierea? Stiti ca in prezent in anumite adaposturi, hingherilor de acolo intre anumite ore li se dau bate sa "eutanasieze" cainii. Au program fix in fiecare zi. Pentru a nu se murdari, li se dau halate, ochelari, cizme etc. Si trec la fapte.
probabil asa fac, nu m-am interesat si nici nu o voi face. dar asta nu e un argument. pentru ca asa putem extrapola in orice caz/lege vrei tu, unde sunt abateri doar pentru ca cei isteti sa-si baga cascavalul in buzunar. si atunci nu mai votam nimic. cei care voteaza cu eutanasierea, cum sunt si eu d-altfel, voteaza procedura cu injectia. ca se face altfel, deja nu e problema noastra ci a celor care-i supravegheaza sau ce naiba le fac. stii tu cand comanzi mancare la restaurant ca branza de pe pizza nu e sarita din garantie? nu. d-aia exista sanepidu`.
besides, eu sunt convins ca daca ai sti sigur ca patrupedu` moare in conditiile prevazute (adica anestezie+ injectie), tu tot ai fi impotriva. ce faci tu e doar un apel la sentimente bazat pe speculatii.
daca tot stii atatea despre cum se omoara, fa ceva in privinta asta. poze, plangeri, etc.
xnici scrie:Nu poti sa te pui in locul unui caine, ceea ce inseamna ca nu esti empatic. Stii ce inseamna lipsa de empatie? Lipsa de empatie, adica incapacitatea de a simti ceea ce simte o fiinta in momente de suferinta, inseamna ca esti un posibil psihopat. Asta inseamna ca acea persoana poate ucide nu numai un caine, dar la fel de usor va ucide si un om.
eu zic sa te mai gandesti. exista cazul in care te-ai putea pune in locul unui caine si tot ai vota eutanasierea. asta pentru ca e o decizie rationala si nu sentimentala. iar cei care se ghideaza dupa sentimente sunt chiar psihopatii.
xnici scrie:
dar hai sa-mi imaginez ceva mai aproape de realitate, si anume cum copiii mei se joaca pe afara si, cum alearga ei asa, declanseaza un instinctul de vanatoare a unei javre. mai ai nevoie de continuare?
besides, analogia ta e imaginara, deci ilogica. a mea e reala. oare cainele isi imaginaza cum e cand ataca un om?:)
si da, mi-ar pasa de viata copiilor, tocmai de asta votez eutanasierea.
xnici scrie:A mai fost unul care s-a considerat superior si a ucis evrei.
amesteci mere cu pere. ce are a face dorinta unui oras curat, sigur cu xenofobismul, rasismul si alte cele? si, in cazul in care nu esti vegetarian, gandeste-te la toate animalele care le-ai mancat pana acum. asta te face un psihopat? bagi tu mana-n foc ca vaca(sau porcul, pestele, puiul, etc) aia nu sufera cand ii tai gatul?
xnici scrie: Crezi ca acum esti in siguranta
acum nu. dupa ce-i curata, sigur va fi un plus de siguranta.
xnici scrie: si razi cand un caine moare, este ucis cu sadism si incurajezi violenta la copilul tau.
toata pledoaria ta e bazata pe speculatii?
xnici scrie:Cainele nu tine loc de copil, dar crescuti impreuna, copilul se dezvolta mai bine fizic si mai ales psihic.
probabil. dar aia is caini ingrijiti. ma-ndoiesc ca te referi la maidenezii din fata blocului. si aici discutam de maidanezi.
xnici scrie:Dar fiecare are soarta pe care si-o merita. Fiecare dupa cum simte si cat gandeste! Probabil ca din cauza asta ne merge atat de prost.
grestit. daca si-ar primi fiecare ce merita, alta ar fi situatia. dar, din nefericire, nu e nimeni sa tina socoteala, si viata e doar viata. nu-i nici corecta nici incorecta.
You make people miserable, then they do what you want them to do, because then the misery goes away.
-

elements - irish coffee
Si trebuie sa se mai prinda ideea ca pot deveni si foarte usor agresivi. Nu numai intre ei cat si cu noi, oamenii.
Inteleg ca ai 5 javre in fata blocului, le dai de haleala, mangai, etc... dar ce se intampla atunci cand trece o alta javra din alt cartier pe langa teritoriul lor? Nu stii, n-ai vazut cum sar cele 5 javre pe respectivul strain? E instinctul lor ... isi apara teritoriul. Fie ca e alt caine, adica unul ca ei... fie ca e om.
Cand merg pe seara dintr-un cartier in altu' cam pe la fiecare bloc s-a format cate o haita. Locatarii blocului, o da... ii iubim, sunt blanzi, cuminti, etc... da' io ca strain cand trec pe-acolo de fiecare data ori sunt latrat ori trebuie sa ocolesc cine stie cat ca de... fac javrele urat. Si n-am stiut cat de mult s-au inmultit cainii si haitele din cauza masinii. Acum, c-am mai luat-o si pe jos... am ramas tampit.
Ma duc la magazin... hatz hatz ca dau de-o doamna mai in varsta care statea pe loc din cauza ca se dadea o javra la ea. A trebuit sa ma prefac ca iau o piatra de jos ca sa lase femeia in pace. Asta e frumos? Iti place?
Si asa mai departe.... in pana mea, am ajuns sa fiu atent sa nu ma muste javrele pe strada...
Inteleg ca ai 5 javre in fata blocului, le dai de haleala, mangai, etc... dar ce se intampla atunci cand trece o alta javra din alt cartier pe langa teritoriul lor? Nu stii, n-ai vazut cum sar cele 5 javre pe respectivul strain? E instinctul lor ... isi apara teritoriul. Fie ca e alt caine, adica unul ca ei... fie ca e om.
Cand merg pe seara dintr-un cartier in altu' cam pe la fiecare bloc s-a format cate o haita. Locatarii blocului, o da... ii iubim, sunt blanzi, cuminti, etc... da' io ca strain cand trec pe-acolo de fiecare data ori sunt latrat ori trebuie sa ocolesc cine stie cat ca de... fac javrele urat. Si n-am stiut cat de mult s-au inmultit cainii si haitele din cauza masinii. Acum, c-am mai luat-o si pe jos... am ramas tampit.
Ma duc la magazin... hatz hatz ca dau de-o doamna mai in varsta care statea pe loc din cauza ca se dadea o javra la ea. A trebuit sa ma prefac ca iau o piatra de jos ca sa lase femeia in pace. Asta e frumos? Iti place?
Si asa mai departe.... in pana mea, am ajuns sa fiu atent sa nu ma muste javrele pe strada...
-

pitbully - frappuccino
Pitt apropo de asta cu haitele needucate de maidanezi. Doaga mea are aproape 70 de kile si nu-mi permit sa o las sa fie muscata de haitele de catei ce se perinda din gunoi in gunoi . Macar cu cei 'afiliati' pe la blocurile pe unde bantuie ne-am imprietenit. Ea de fel e dornica de joaca, e-n stare sa se aseze culcat ca sa se poata juca cu un caine de talie mica. Pe stapanii de catei isterici i-am dresat in timp sa-si tina de bot cainele cat trecem noi, ca nu garantez ca-mi pot tine cateaua sa nu-i tavaleasca. Se pare ca mi-a mers pana acum! Plus ca iubeste copiii si incearca sa-i protejeze daca-i aude plangand. Poate deveni agresiva doar fata de barbatii de care se teme, si asta daca aia nu pricep ca ea e o lady ce nu leaga prietenii cu orisicine.
Legat de ineptiile scrise de xnici ma bucur ca-s peste normalitate cu-n pas conform articolului. Si ca posesor de caine stiu cum e sa-ti mangai cutza pana isi face efectul injectia letala(prima doaga, metis cu doberman, a fost rahitica si dupa luni de carat in brate la cabinet a trebuit eutanasiata ca avea oasele de creta)
A doua doaga mi-a murit acasa dupa o saptamana de chinuri si vomitat tot din ea, si, da am inchis firma si-am plecat acasa sa fiu cu ea. Si am plans-o si pe ea ca pe-un copil. Apoi , unii stiu, mi-a murit copila si merg si plang cu doaga(aia ce-mi tine loc de copil acum) la mormantul ei.
Asa ca imi mentin parerea ca maidanezii care nu-si gasesc stapani sau sunt bolnavi trebuie eutanasiati. Iar in rest castrarea e solutia pentru impiedicarea inmultirilor necontrolate. Ce fac societatile si asociatiile cu banii luati pentru injectii nu mai este treaba mea. Atata vreme cat nu-si fac treaba trebuie trasi la raspundere si sa plateasca pentru greselile facute!
Legat de ineptiile scrise de xnici ma bucur ca-s peste normalitate cu-n pas conform articolului. Si ca posesor de caine stiu cum e sa-ti mangai cutza pana isi face efectul injectia letala(prima doaga, metis cu doberman, a fost rahitica si dupa luni de carat in brate la cabinet a trebuit eutanasiata ca avea oasele de creta)
A doua doaga mi-a murit acasa dupa o saptamana de chinuri si vomitat tot din ea, si, da am inchis firma si-am plecat acasa sa fiu cu ea. Si am plans-o si pe ea ca pe-un copil. Apoi , unii stiu, mi-a murit copila si merg si plang cu doaga(aia ce-mi tine loc de copil acum) la mormantul ei.
Asa ca imi mentin parerea ca maidanezii care nu-si gasesc stapani sau sunt bolnavi trebuie eutanasiati. Iar in rest castrarea e solutia pentru impiedicarea inmultirilor necontrolate. Ce fac societatile si asociatiile cu banii luati pentru injectii nu mai este treaba mea. Atata vreme cat nu-si fac treaba trebuie trasi la raspundere si sa plateasca pentru greselile facute!
viatzaerozsirozestelumeatoata
-

Karina33 - irish coffee
Cam aia mai era o idee, care ai spus si tu... apropo... e foarte mare doaga ta
. Multi ani inainte.
Si io astept sa ma mut, sa plec de-aici si sa-mi iau un amstaff. Data trecuta cand am avut pitu' n-a fost asa funny ca io cum ma certam mult mai rau inainte cu taica'miu, era sa mi-l muste intr-o seara cand ridicase mana la mine ( cu toate ca taica'miu era cel care il hranea ). Bine, a fost mai mult ca o avertizare, asta a vrut sa-i transmita... a capsat din dinti in aer... stii cum s-a auzit?
)) mama mama... se stie forta unui pitbull in muscatura. Si de-aia, mai astept putin ca vreau un mediu cat mai placut pt el, sa fie armonie nu simtirea tensiunii in aer 
Cainii devin agresivi in anumite situatii. Iar ala care e agresiv inseamna ca nu a socializat cu ce-l inconjoara.
Insa, maidanezii sunt kurve. Pe ei te poti baza de foarte putine ori si pe foarte putini. N-am nimic cu ei ca al meu se juca cu ei... stia comanda joaca sau cearta da' ii stiu ca sunt cu 2 fete. Daca nu aveam de-a face cu ei mai ziceam da' asa... nu merge. Imediat face hatz in spatele tau.
Cainele ia din trasaturile stapanului si se formeaza o legatura intre ei... da' ce-mi zice xnici e balarie.
Si io astept sa ma mut, sa plec de-aici si sa-mi iau un amstaff. Data trecuta cand am avut pitu' n-a fost asa funny ca io cum ma certam mult mai rau inainte cu taica'miu, era sa mi-l muste intr-o seara cand ridicase mana la mine ( cu toate ca taica'miu era cel care il hranea ). Bine, a fost mai mult ca o avertizare, asta a vrut sa-i transmita... a capsat din dinti in aer... stii cum s-a auzit?
Cainii devin agresivi in anumite situatii. Iar ala care e agresiv inseamna ca nu a socializat cu ce-l inconjoara.
Insa, maidanezii sunt kurve. Pe ei te poti baza de foarte putine ori si pe foarte putini. N-am nimic cu ei ca al meu se juca cu ei... stia comanda joaca sau cearta da' ii stiu ca sunt cu 2 fete. Daca nu aveam de-a face cu ei mai ziceam da' asa... nu merge. Imediat face hatz in spatele tau.
Cainele ia din trasaturile stapanului si se formeaza o legatura intre ei... da' ce-mi zice xnici e balarie.
-

pitbully - frappuccino
în plus, nu-i doresc lu' xnici să afle că un om aflat în situaţia să-şi apere viaţa poate lua viaţa altuia mai slab/fraier, cât ai clipi! fără să fie deloc nebun!

-

39 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3