ce spuneti de asta?
Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, dargo, 121
20 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
dia21 scrie:corect!Karina33 scrie:Am mai spus, atat vreme cat la nivel inalt nu se iau masuri de pedepsire si nu se asigura conditiile civilizate de-a pastra curatenia nu va fi curat in tara. Nu pot eu, simplu om sa-i educ pe toti ceilalti!
corect pe dreacu.
k, nu se asteapta nimeni sa-i educi pe toti ceilalti. e de-ajuns sa dai un exemplu. e de-ajuns ca taranu de la colt sa te vada ca arunci gunoiul la cos si nu pe jos. imitarea, ca forma de baza in comportamentul limitatului, isi va spune cuvantul mai devreme sau mai tarziu.
dar atitudini de genul "cine-s eu sa-i educ" is la fel ca si aruncatul pe langa cos, sau chiar mai rele. la urma urmei, societatea care trebuie sa-i educe, suntem noi cu totii si nu vo` autoritate superioara. aia stie doar sa dea amenzi nu sa educe.
You make people miserable, then they do what you want them to do, because then the misery goes away.
-

elements - irish coffee
Si tu Brutus? Ce-aveti frate cu mine? Din pacate pentru multi care ma cred tacanita fac mai mult decat sa dau exemplu personal. Copiii eu am crescut pe vremea lui Ceasca cand munca patriotica nu era deloc o rusine, plus ca am facut parte din clubul de speologie si printre activitati era si curatarea traseelor si-a locurilor de campare(bine ca nu erau peturi...). Mi-am atras priviri suspecte de la vecini ca-i puneam pe plozii de la bloc(impreuna cu fi-mea) sa stranga tot cand se jucau la scara sau in iarba. La plaja(la balta, langa Olt) faceam miscare adunand gramajoara ce se nimerea in preajma. Si ca sa nu-mi faceti statuie daca mai insir spun ca inca in urma mea nu vine nimeni sa stranga nimic. Dar sunt satula de pustarimea ce arunca pe jos ambalaje chiar daca au cosul de gunoi la 2m, de pleiada de grataristi ce invadeaza si polueaza(si fonic) orice colt verde. Prefer ca la iarba-verde sa vin cu mancarea gata preparata si sa ma bucur de natura si aer curat.
Nu mai sariti in carca mea ca nu-i nici pe departe cazul! Si da, am asteptari de la autoritati atata vreme cat eu imi platesc corect taxele si impozitele!
Nu mai sariti in carca mea ca nu-i nici pe departe cazul! Si da, am asteptari de la autoritati atata vreme cat eu imi platesc corect taxele si impozitele!
viatzaerozsirozestelumeatoata
-

Karina33 - irish coffee
Karina,da' nu trebuie sa simti ca sare cineva in carca ta ca nu e cazul.Nu vad.
Elementu',spune ceva interesant si adevar mai sus...
Hai sa renuntam la ideea ca cineva sare in carca altuia...
Elementu',spune ceva interesant si adevar mai sus...
Hai sa renuntam la ideea ca cineva sare in carca altuia...
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
-

pitbully - frappuccino
Pitt ai amortit simtul umorului? Imi place ca Dargo desi a pus titlul n-a comentat nimic.
Aaaa, si elements chiar mi se adresase, ca nu cred ca acel 'k' e vreo prescurtare mirc...
Si pentru statuie sa ma consultati totusi, sa o facem(putin macar) mai slaba decat originalul!
Aaaa, si elements chiar mi se adresase, ca nu cred ca acel 'k' e vreo prescurtare mirc...
Si pentru statuie sa ma consultati totusi, sa o facem(putin macar) mai slaba decat originalul!
viatzaerozsirozestelumeatoata
-

Karina33 - irish coffee
off,doamne,da' e jale.te agiti fara rost.pe cuvantul meu.
aici scriem,nu auzi voci,nu auzi tonul vocii...ci doar citesti.stiu ca tie s-a adresat elementu',dar a dat in cap? a scris si el parerea lui. cum ar trebui sa scriu pt a nu se intelege ca sar in capul cuiva?
am inteles ideea ta.foarte bine procedat.imi place.
si elementu' ce-a zis? n-a zis nimic grav pt a simti tu o amenintare. sunt doua modalitati pt a dresa un animal. unul este dresajul in sine si al doilea,cel pe care l-a amintit elementu'.
nu reusesc sa inteleg atacurile astea imaginare.ca defapt asa sunt.singurul motiv al meu pe care l-am avut de ciondaneala pe forum...de obicei a fost cel legat de discutiile despre ro...in rest,nu cred c-a fost si altceva.
bag mana in foc ca mesaju' elementului n-a fost cu rautate sau atac. si-a exprimat parerea vizavi de subiect.
si nici nu vad o problema ca n-a scris dargo nimic de subiect cu toate ca ea a deschis topicul.
hai mai...maturitate.macar un gram.
aici o merge metoda copierii?:D
aici scriem,nu auzi voci,nu auzi tonul vocii...ci doar citesti.stiu ca tie s-a adresat elementu',dar a dat in cap? a scris si el parerea lui. cum ar trebui sa scriu pt a nu se intelege ca sar in capul cuiva?
am inteles ideea ta.foarte bine procedat.imi place.
si elementu' ce-a zis? n-a zis nimic grav pt a simti tu o amenintare. sunt doua modalitati pt a dresa un animal. unul este dresajul in sine si al doilea,cel pe care l-a amintit elementu'.
nu reusesc sa inteleg atacurile astea imaginare.ca defapt asa sunt.singurul motiv al meu pe care l-am avut de ciondaneala pe forum...de obicei a fost cel legat de discutiile despre ro...in rest,nu cred c-a fost si altceva.
bag mana in foc ca mesaju' elementului n-a fost cu rautate sau atac. si-a exprimat parerea vizavi de subiect.
si nici nu vad o problema ca n-a scris dargo nimic de subiect cu toate ca ea a deschis topicul.
hai mai...maturitate.macar un gram.
aici o merge metoda copierii?:D
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
-

pitbully - frappuccino
20 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2