ce spuneti de asta?

Spune ceea ce simti!

Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, dargo, 121

ce spuneti de asta?

Mesajde dargo » Joi Feb 04, 2010 10:40 am

Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.
Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde Karina33 » Joi Feb 04, 2010 10:52 am

"8. Curatarea intregii tari intr-o singura zi."

Asta mi se pare absolut fantezista!!!
Din pacate e o lupta cu morile de vant atata timp cat autoritatile nu fac ce trebuie: gropi de gunoi eco, cosuri de gunoi in orice zona/colt/curba unde exista tentatia aruncarii gunoiului, amenzi usturatoare si pedepsirea prin munca fortata la curatenie a celor ce 'uita' bunul-simt.
viatzaerozsirozestelumeatoata
Karina33
irish coffee

Mesajde dargo » Joi Feb 04, 2010 10:55 am

Karina33 scrie:"8. Curatarea intregii tari intr-o singura zi."

Din pacate e o lupta cu morile de vant atata timp cat autoritatile nu fac ce trebuie: gropi de gunoi eco, cosuri de gunoi in orice zona/colt/curba unde exista tentatia aruncarii gunoiului, amenzi usturatoare si pedepsirea prin munca fortata la curatenie a celor ce 'uita' bunul-simt.
s-a pus in practica si in nu mai stiu ce tara si a functionat.

Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde barboneli » Joi Feb 04, 2010 11:34 am

dargo scrie:

s-a pus in practica si in nu mai stiu ce tara si a functionat.

spor la treaba...!!! adica la curatenie....!!!! si daca s-a aplicat si a functionat in nu stii ce alta tara... atunci mergeti la sigur !!!!!
si bunul simtz, nu se uita...! zic eu... :cool:
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde dia21 » Joi Feb 04, 2010 9:19 pm

barboneli scrie:si bunul simtz, nu se uita...! zic eu... :cool:
drept e ca tu zici bine, dar se mai merge si pe principiu "daca ala poate, io de ce nu as putea? ce io-s mai prost?" :evil:
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Mesajde ochelarica. » Vin Feb 05, 2010 5:35 pm

Tocmai asta e atitudinea care dauneaza grav......si sanatatii :D
ochelarica.
irish coffee

Mesajde dargo » Vin Feb 05, 2010 5:39 pm

ochelarica. scrie:

Tocmai asta e atitudinea care dauneaza grav......si sanatatii :D
pfuu ce o sa ti-o iei :cool:

Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde ochelarica. » Vin Feb 05, 2010 5:47 pm

De ce?! :twisted: )

Io-s mic nu stiu nimic,tata-n pod beleste oaia :D )))
ochelarica.
irish coffee

Mesajde Karina33 » Sâm Feb 06, 2010 1:14 am

Ochelarico eu am sange de neamt in vene asa ca pentru mine ordinea, curatenia si simtul datoriei nu-s noutati. E fantezista pentru tara noastra. Degeaba imi strang eu gunoiul daca vecina isi arunca pe geam ce-i ramane prin bucatarie(pana si cutiile de carton de lapte sau paharutele de iaurt), tot murdar e in fata blocului! Cu o floare stii si tu ca nu se face primavara.

Am mai spus, atat vreme cat la nivel inalt nu se iau masuri de pedepsire si nu se asigura conditiile civilizate de-a pastra curatenia nu va fi curat in tara. Nu pot eu, simplu om sa-i educ pe toti ceilalti!
Karina33
irish coffee

Mesajde dia21 » Sâm Feb 06, 2010 1:21 am

Karina33 scrie:Am mai spus, atat vreme cat la nivel inalt nu se iau masuri de pedepsire si nu se asigura conditiile civilizate de-a pastra curatenia nu va fi curat in tara. Nu pot eu, simplu om sa-i educ pe toti ceilalti!
corect! :|
dia21
frappuccino

Mesajde ochelarica. » Sâm Feb 06, 2010 1:59 am

Iar eu ma repet Karina.Exact atitudinea asta "vai eu strang dupa mine dar ceilalti nu",nu ajuta,Te enerveaza sistemul?Schimba-l!Nu esti singura deranjata de nesimtirea unora,dar e mai usor sa te plangi decat sa misti ceva.Germania a fost odata....demult organizata si un model demn de urmat,acu se duce de rapa.
ochelarica.
irish coffee

Mesajde dia21 » Sâm Feb 06, 2010 3:34 am

ochelarica. scrie:Iar eu ma repet Karina.Exact atitudinea asta "vai eu strang dupa mine dar ceilalti nu",nu ajuta,Te enerveaza sistemul?Schimba-l!Nu esti singura deranjata de nesimtirea unora,dar e mai usor sa te plangi decat sa misti ceva.Germania a fost odata....demult organizata si un model demn de urmat,acu se duce de rapa.
nu vreau sa intru acum into polemica, dar ea singura nu are cum sa schimbe sistemul, poate doar tara, ceea ce nu cred ca este cazul
dia21
frappuccino

Mesajde Karina33 » Sâm Feb 06, 2010 9:11 am

ochelarica. scrie:Iar eu ma repet Karina.Exact atitudinea asta "vai eu strang dupa mine dar ceilalti nu",nu ajuta,Te enerveaza sistemul?Schimba-l!Nu esti singura deranjata de nesimtirea unora,dar e mai usor sa te plangi decat sa misti ceva.Germania a fost odata....demult organizata si un model demn de urmat,acu se duce de rapa.

Stai usor ca-mi rastalmacesti vorbele!

Eu nu ma vait sau victimizez ca eu fac si altii nu, doar constat asta zilnic. Si a face curatenie in locul tuturor nesimtitilor needucati nu mi se pare o buna dovada de civism.

Am spus eu ca ma enerveaza sistemul? Nu, am spus ca-i prost gandit si si mai prost pus in practica. Nu am de gand sa plec din tara, eu consider ca-s datoare tarii asteia pentru ca aici am crescut, aici m-am educat si aici ma simt acasa, e o alegere constienta, nu de lene nu incerc alt sistem.

Eu nu-s visatoarea ce ar putea crede ca se poate face curat intr-o zi in toata tara noastra. Doar de punctul ala m-am legat din platforma aia, mi se pare fantezist. Mai frumos ar fi sa o iei cu pasi mici si realizabili in lupta cu muntii de gunoaie. Dar recunosc si nevoia existentei unor idealisti, doar suntem romani!

Si educatie nu inseamna: tu arunca ce si unde vrei ca vin niste voluntari sa stranga dupa tine! Prefer educatia prin pedepse si amenzi(s-a demonstrat in timp ca-i singura ce da rezultate)
Karina33
irish coffee

Mesajde barboneli » Sâm Feb 06, 2010 11:04 am

Karina33 scrie:

Stai usor ca-mi rastalmacesti vorbele!

Eu nu ma vait sau victimizez ca eu fac si altii nu, doar constat asta zilnic. Si a face curatenie in locul tuturor nesimtitilor needucati nu mi se pare o buna dovada de civism.

Am spus eu ca ma enerveaza sistemul? Nu, am spus ca-i prost gandit si si mai prost pus in practica. Nu am de gand sa plec din tara, eu consider ca-s datoare tarii asteia pentru ca aici am crescut, aici m-am educat si aici ma simt acasa, e o alegere constienta, nu de lene nu incerc alt sistem.

Eu nu-s visatoarea ce ar putea crede ca se poate face curat intr-o zi in toata tara noastra. Doar de punctul ala m-am legat din platforma aia, mi se pare fantezist. Mai frumos ar fi sa o iei cu pasi mici si realizabili in lupta cu muntii de gunoaie. Dar recunosc si nevoia existentei unor idealisti, doar suntem romani!

Si educatie nu inseamna: tu arunca ce si unde vrei ca vin niste voluntari sa stranga dupa tine! Prefer educatia prin pedepse si amenzi(s-a demonstrat in timp ca-i singura ce da rezultate)

mai bine puneai si tu de-o cafea intai.... :twisted: :D
da, ai perfecta dreptate. tot ce ai scris asa e. si mai esti se realista... ca si cel care a scris ca "intr-o singura zi"...! el a folosit asta ca o lozinca. stii tu... "hai la lupta cea mare....." !!! :twisted: :D vorba aia... nici Dumnezeu n-a facut totul intr-o singura zi...!!! mi se pare ca in sase... cineva vorbea de educatie....! corect. asta nu inseamna ca toti sunt needucati in romania sau oricare tara. iar pe cei needucati si sunt peste 40 de ani, sa zicem, nu e nici o sansa !!! educatia trebuie sa plece din copilarie ! zic eu. de la gradinitza. tot eu zic...! :cool: nu vreau sa dau exeple de pe aici, ca nu sunt relevante. dar aici s-a reusit in multe proiecte de genul asta, cu inceperea educatiei de mici copii. asta ar fi unul din pasii aia mici de care vorbeai. un popor, nu-l educi deodata sau intr-o perioada scurta....! si cu amenzile ai dreptate. chiar DACA NU REZOLVA IN MASURA DE 100% problema. stiai ca in Singapore sunt amenzi uriase, doar pentru un chistoc de tigara. dar in romania nu se poate aplica asta. acolo sunt foarte multi angajati care "vaneaza" pe raufacatori. din banii amenzilor, sunt platiti bine. si uite asa, un cerc vicios....!!! :cool: dar nu in toate tarile au sau ar avea salarii, din care sa-si plateasca amenda, cand abia are ptr. intretinerea lui. dar swi asta s-ar putea rezolva cumva... in timp. nu de salarii... ci ca treaba cu amenzile sa sperie. sa se arate la tv mereu, nu numai cazuri de betie aau omor, ci si diversi amendati, cu sume maricele. asa afla lumea mai repede de pedepse. dar si initiativa asta e buna. de cat de loc....! si asta poate sa fie difuzata prin cat mai multe mijloace de informare. dar sa stii, ca daca ai face o analiza la cei care se vor involuntaria, ai sa vezi ca toti, nu au aruncat cam niciodata murdaria pe fereastra, parcuri, paduri, rauri...!!! si tocmai ei sunt primii la proiect. si amenzile ptr. cei care arunca din masini, poate fi efectiva. eu am fost 4 ani, voluntar ptr. curatenie. primeam, dupa ce am fost verificat prin jur si la primarie (ca eu am fost si voluntar sa controlez autobuzele de tot felul de "obiecte suspecte", pe vremea cand teroristii se tineau de prostii.....) o legitimatie, un carnet de.... cum au politistii cand dau amenzi... si daca vedeam pe cineva ca arunca din masina, scriam (a... acum mi-am adus aminte cum se numeste carnetul ala...) raportul, cu amanunte. pe vremea aia nu aveam mobil cu foto. mici acuma n-am, dar acum am aparat de foto. solutii sunt, doar trebuie aplicate. si mai sunt si o multime de oameni care vor sa faca curatenie, gen proiectul asta, fara sa le pese ca sunt luati de fraieri, de cei cu nivelul jos.....!!! eu, ca turist, voi beneficia in timpul vizitei, voi insa ve-ti beneficia, in timpul vietii voastre. asa ca, traiasca proectul !!!!! si SUCCES !!! :D
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde ochelarica. » Sâm Feb 06, 2010 11:09 am

Am priceput ce vrei sa-mi spui Karina.
Nu- s idealista, sunt convinsa ca se poate curata o tara intr-o zi si fara ajutorul sistemului(ai dreptate in privinta lui)daca toti visatorii se pun pe treaba.
ochelarica.
irish coffee

Următorul

Înapoi la Atitudini