Cine a creat lumea?
Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, dargo, 121
69 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Cine a creat lumea?
Dupa Biblie Dumnezeu a creat lumea,sa zicem ca e adevarat dar am o intrebare,cine la creat pe Dumnezeu atunci,cine a fost primul???

- MarSerLar
- cafe-latte
Spermatozoidul a fost primul.
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
Re: Cine a creat lumea?
MarSerLar scrie:Dupa Biblie Dumnezeu a creat lumea,sa zicem ca e adevarat dar am o intrebare,cine la creat pe Dumnezeu atunci,cine a fost primul???![]()
![]()
da' de ce iti pui tu draga asa intrebari ? e vital pentru tine sa stii sigur ?
- mamitza_16
- frappuccino
silvye scrie:... Atotstiutorul a plecat in vacanta dar revine!
nu-i adevarat! aici sunt! dar momentan cercetez problema cu oul si gaina: cine a fost primu'?

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Cocosul si pana lui.
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
acu, eu ce sa-ti mai spun...? ca stiu si mai putin decat colegii mei.....!!!
dar imi inchipui, ca trebuie sa existe vre-un mijloc de comunicatie cu El ! ca altfel, acei milioane de oameni care se roaga Lui... direct sau indirect (preoti, papi, cardinali sau unsi-pusi.....), nu o fac la vant.....!!!! stiu.... multi se roaga de fapt "trimisului" Lui aici pe pamant. eu nu stiu exact unde se afla acest trimis, dar sigur are o legatura directa. asa ca, cel mai bine ar fii sa-l intrebi chiar pe El, ori prin cei din paranteza... ori adreseaza-te tu insasi. dar fa-o in mod politicos si perseverent. intrebarea, va ajunge sigur, pentru ca eu, aud de multe ori pe unii oameni, spunand: "Dumnezeu iti va asculta ruga"..... "uite, Dumnezeu ti-a ascultat ruga...", etc. ! mai nasol e cu primitul raspunsului.....
pe cei care spun ca "Dumnezeu mi-a spus sa fac asa si pe dincolo.....", sa nu-i crezi ! Dumnezeu, asa o forta care a creat universul (nu ma refer la om, asta a fost o gluma... ceva inainte de culcare sau la un pahar cu bere.....) nu poate vorbii unui om ! sau mai bine zis, omul nu are urechi asa de puternice sa reziste une-i vorbe de la El....! in tot cazul, eu cred, ca daca tu chiar vrei sa stii, cine l-a creat pe El, intrebare foarte interesanta de altfel.... nu e cazul sa ne intrebi pe noi. dupa cum ai vazut.... noi, nu stim nici macar ce a fost inainte, oul sau gaina, (chiar daca eu, posed o teorie, dar nu vreau s-o expun....) daramite cine la creat pe El !!!!! 
dar imi inchipui, ca trebuie sa existe vre-un mijloc de comunicatie cu El ! ca altfel, acei milioane de oameni care se roaga Lui... direct sau indirect (preoti, papi, cardinali sau unsi-pusi.....), nu o fac la vant.....!!!! stiu.... multi se roaga de fapt "trimisului" Lui aici pe pamant. eu nu stiu exact unde se afla acest trimis, dar sigur are o legatura directa. asa ca, cel mai bine ar fii sa-l intrebi chiar pe El, ori prin cei din paranteza... ori adreseaza-te tu insasi. dar fa-o in mod politicos si perseverent. intrebarea, va ajunge sigur, pentru ca eu, aud de multe ori pe unii oameni, spunand: "Dumnezeu iti va asculta ruga"..... "uite, Dumnezeu ti-a ascultat ruga...", etc. ! mai nasol e cu primitul raspunsului..... 
Ultima oară modificat de barboneli pe Joi Dec 10, 2009 2:45 pm, modificat 1 dată în total.
-

barboneli - frappuccino
ruth20 scrie:Parerea mea.
Daca mergi in paralel cu facerea omului, gaina a fost prima. D-zeu nu a creat ovulul fecundat de spermatozoid, ci l-a creat pe Adam. La fel si gaina cu cocosu'.
tu, daca vrei, mergi in paralel cu ce sau cine vrei..... dar eu nu merg in paralel cu gaina !!!!!
pai daca e asa cum spui tu si eu nu te contrazic..... inseamna ca tot asa, a procedat si cu musca si muscoiul.... si cu delfinul si delfinoaica, boul si vaca, leul si dolarul.... pardon... leoaica... etc. !!!
-

barboneli - frappuccino
ruth20 scrie:pai...nu asa zice biblia?
cand era potopul...Noe nu s-a dus cu ouale in buzunar...ci cu cocosu' si gaina.
asa e...! Noe nu s-a dus cu ouale in buzunar, ci in pantalon.....! stii tu unde !
dar tu vorbesti, cand spui de Noe... de o perioada mult mai tarzie decat facerea lumii, cu toate adausurile: om, gaina, cocos, elefant si etc. etc. !
aaaa.... ! si chiar vroiam sa te intreb..... nu ti se pare curios ca Noe a luat numai perechi din tot felul, dar NU si perechea lui.....!!!!! si chiar daca a luat-o, ascunsa pe acolo undeva (ca eu nu am citit chiar tot capitolul....) la varsta lor, nu cred ca mai puteau sa faca "copi" sau "copii".....!?!
-

barboneli - frappuccino
69 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5