DACA AS PUTEA
Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, dargo, 121
29 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
DACA AS PUTEA
EU AS SCHIMBA LUMEA....
In ce fel , dragii mei? ce nu va place , ce ati schimba si idei cum sa ajungem la rezultatul dorit. furtuna de idei!
In ce fel , dragii mei? ce nu va place , ce ati schimba si idei cum sa ajungem la rezultatul dorit. furtuna de idei!
-

oana_daniela - frappuccino
Re: DACA AS PUTEA
Bine ca nu poti !!! 
-

yaluro - frappuccino
Daca as putea,as schimba situatia actuala a tarii.
Am ajuns de rapa ca si tara.Astazi la stiri am auzit ca facultatile de fizica si chimie plus inca cateva nu vor mai avea studenti de anul acesta deci vor termina generatiile care mai sunt si gata se desfiinteaza.
Deci fizicieni nu,chimisti nu,istorici nu,filosofi nu,piata saturata si de economisti....medici asa si asa...la fel si it-ul si ingineria tot asa si asa...pentru ca nu prea mai ai ce sa faci in tara asta.
Am ajuns de rapa ca si tara.Astazi la stiri am auzit ca facultatile de fizica si chimie plus inca cateva nu vor mai avea studenti de anul acesta deci vor termina generatiile care mai sunt si gata se desfiinteaza.
Deci fizicieni nu,chimisti nu,istorici nu,filosofi nu,piata saturata si de economisti....medici asa si asa...la fel si it-ul si ingineria tot asa si asa...pentru ca nu prea mai ai ce sa faci in tara asta.
Zambetul este oglinda sufletului!
-

Shakirar - espresso
Eu..., te-as ruga sa desfintezi religile !!!! Dar lasa "traditile" intr-un fel, dar doar ca "culoare" locala...! Si in cazul ca ai reusii..., as renunta la alt plan..., cam cu un miliard de oameni...!!!

Ultima oară modificat de barboneli pe Mie Iul 08, 2009 2:00 am, modificat de 2 ori în total.
-

barboneli - frappuccino
yaluro scrie:barboneli scrie:Si in cazul ca as reusii..., as renunta la alt plan..., cam cu un miliard de oameni...!!!![]()
![]()
un miliard de chinezi sau de indieni?
Amice...! Chinezi nu mai sunt DOAR un miliard, de 50 de ani...!!! Iar de indienii, iar nu m-as atinge... Binenteles ca nici de un miliard de crestini...! Iar in cazul ca, Oana rezolva problema..., asa cum a promis, atunci nici de muliardul care a mai ramas...!!!

-

barboneli - frappuccino
de fapt, ar trebui stransi de gat si cei care au masina, care este prin ea insasi un gunoi, un generator de noxe si un consumator de resurse pretioase.

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
daca as putea...
Daca as putea, as face astfel incat sa ne pese mai mult unii de altii, sa avem mai multa compasiune si suflet cand e vorba de suferinta celor din jur...
Daca as putea as pune o farama de dragoste in toate inimile si lumea ar fi net mai frumoasa.
In fine, poate ca suna siropos, dar sunt sigura ca ne-am simti mult mai putin singuri daca am sti sa ne intindem o mana de ajutor unii altora cand suntem la ananghie.
Dar toate astea nu sunt decat visuri...
In fine, traim intr-o lume rea si meschina, dar daca am incepe fiecare dintre noi sa fim mai putin egoisti?! Ce-ar fi de-ar fi?!
Daca as putea as pune o farama de dragoste in toate inimile si lumea ar fi net mai frumoasa.
In fine, poate ca suna siropos, dar sunt sigura ca ne-am simti mult mai putin singuri daca am sti sa ne intindem o mana de ajutor unii altora cand suntem la ananghie.
Dar toate astea nu sunt decat visuri...
In fine, traim intr-o lume rea si meschina, dar daca am incepe fiecare dintre noi sa fim mai putin egoisti?! Ce-ar fi de-ar fi?!
- Di2005
- cafe-latte
29 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2