dezamagita, neputincioasa cer ajutor

Spune ceea ce simti!

Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, dargo, 121

dezamagita, neputincioasa cer ajutor

Mesajde DIA40 » Mar Iul 19, 2011 9:44 am

Buna,

Ma numesc Diana si e pentru prima oara cand scriu pe un forum asa ca o sa va rog sa fiti ingaduitori cu mine.
De fapt nici nu stiu cu care dezamagire sa incep; sunt atat de multe incat simt un gol imens ca nu mai pot sa vad si partea frumoasa a lucrurilor din viata mea.
Da, e adevarat am o fata deosebita care a terminat facultatea de constructii cu bursa de merit toti cei 4 ani dar va fi un somer de lux!!
Da, e adevarat ca voi avea si un ginere pe masura tot somer de lux!!!
Cat despre programele Guvernului Prima Casa, Casa Verde si alte programe de stimulare a tinerilor sunt praf in ochii nostri atat timp cat n-au un servici asigurat ca sa platesti rata. Nu vreau sa devin o nostalgica pentru ca si eu am plecat tot de la nimic si inca mai fac rate, dar ma doare sufletul ca nu stiu cum sa-mi ajut copii....
Mai am un finut de 11 ani,Cristian cu diagnosticul de hipoacuzie neurosenzoriala sever profunda bilaterala si Casa de Asigurari de Sanatate a aprobat fabuloasa suma de 1858.8 lei pentru cele 2 aparate necesare urmand ca parintii sa suporte diferenta de 6841.2 lei in termen de 30 zile calendaristice altfel se pierde "ajutorul de la stat" si se mai poate beneficia de el abia dupa 5 ani. Acum stau si ma intreb unde se duc toate contributiile noastre la sanatate atat timp cat eu n-am beneficiat decat o singura data de analizele alea gratuite o data la nu stiu cati ani si probabil mai sunt ca mine care n-au prea fost pe la medic nici atunci cand i-a durut foarte tare....
Cat despre angajatorii din ziua de azi mi-e pur si simplu sila sa vorbesc.Stiu sa te umileasca si sa te considere un animal numai bun de pus in jug si nimic altceva. Ei nu cunosc cuvinte ca respect, stima, consideratie, compasiune sau daca le-au cunoscut candva au facut tot posibilul sa le uite.
Am crezut ca pot sa mai lupt,dar am uitat cum s-o fac.De aceea va cer ajutorul vostru si sper sa mi-l acordati.
DIA40
cafe-latte

Re: dezamagita, neputincioasa cer ajutor

Mesajde pitbully » Mar Iul 19, 2011 1:49 pm

Ajutor in ce sens? Moral sau financiar?
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde Bucurie » Mie Iul 20, 2011 12:35 am

Capul sus!
Nu e necuratul chiar atat de negru precum pare......
In primul rand: Felicitari! Ce mama mandra trebuie sa fii cu asa copii deosebiti!
Programele de care aminteai uita-le, fiindca iti vor face sange rau si tie si copiilor. Mai bine stati la masa ideilor si ganditi ce se poate materializa din tot ce va trece prin cap ca ati putea face. Daca au terminat constructiile sigur sunt plini de idei si dornici sa le aplice. Sustine-i!
Iti(va) doresc succes!
Bucurie
espresso

Mesajde pitbully » Mie Iul 20, 2011 1:10 am

Asa as fi zis si eu, ca Bucurie. Numai ca suna putin mai diferit... in loc sa va plangeti cautati solutii. va pierdeti printre probleme, detalii, etc si tot nu rezolvati nimic. Curaj. Solutii intodeauna exista. Trebuie doar gasite. Iar de gasit nu le gasiti plangandu-va. Mutati directia catre noi idei la masa ideilor.
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde michi 73 » Mie Iul 20, 2011 11:07 pm

Tinerii nu pot sa aplice (na, ca am folosit porcaria asta de verb), pentru strainatate? Pentru finut nu se poate deschide un cont si facut publicitate in media- de vazut cum se patrunde ca si acolo e mafia-, natural cu conditia ca parintii sa aiba venituri modeste? Astea sunt idei venite la moment dar cu siguranta veti gasi altele mai bune cu conditia sa nu va pierdeti speranta sau busola sau optimismul.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Înapoi la Atitudini