Discriminarea femeilor a fost sanctionata!

Spune ceea ce simti!

Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, dargo, 121

Re: Discriminarea femeilor a fost sanctionata!

Mesajde Night_du » Mie Noi 17, 2010 2:04 pm

Stii unde trebuie aplicata chestia aia. Pe (c)oaie. Asa se invata minte sa mai rationeze cu capul de jos. :evil:
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde colipici » Mie Noi 17, 2010 3:34 pm

noapte, cauta filmul "The Accused"(1988) cu jodie foster.exact ca in cazul de fata...
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
colipici
frappuccino

Mesajde Night_du » Mie Noi 17, 2010 3:37 pm

Exact la ala ma gandeam ieri................
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde colipici » Mie Noi 17, 2010 3:43 pm

Night_du scrie:Exact la ala ma gandeam ieri................

si eu...si ai vazut cat de controversat a fost cazul. noroc ca avocata era femeie.altfel...deci,ce sa ne mai miram cand astfel gandeste majoritatea...
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
colipici
frappuccino

Mesajde florannce » Mie Noi 17, 2010 4:50 pm

Night_du scrie:
..........................................
Si am o intrebare.. De ce '...UN BARBAT...este expert criminalist?... Si raspunde de categotia violuri?
De ce nu e o femeie?
Ca asa sigurat nu mai exista misoginismul asta care razbate din fiestecare por..................
X( :evil:

Din cate stiu eu specialitatea lui nu sunt violurile, ci crimele. Angajat in cadrul militiei comuniste in cadrul criminalisticii, primul caz de amploare la care a participat a fost cazul "Ramaru" in anii `70. A continuat specializarile in cadrul psihologiei judiciare, in special profiler crime- psihanaliza criminala si detectia comportamentelor simulate. Specificul preocuparilor sale profesionale au dus inevitabil la intersectarea cu infractiunea de viol, dat fiind ca - in cazul criminalilor in serie - crimele au preponderent mobil sexual.
"Am urcat pe scara succesului esec cu esec."
florannce
mochaccino

Mesajde florannce » Mie Noi 17, 2010 5:03 pm

dragos6 scrie:.........................
Şi uite că nu doar io gândesc aşa: link.

Link-ul( :razz: ) tau m-a dus la un articol al carui autor nu era interesat de ceea ce a zis sau nu D-l Butoi, ci de modul in care ii va fi afectata imaginea acestuia si cum crede el ca ar putea sa contracareze subiectul (adica d-l Butoi) "sifonarea" imaginii sale.
Si crede-ma, asa cum l-am cunoscut eu pe d-l Butoi... nu-i pasa de imaginea sa si am puternicul dubiu ca ar face ceva ce nu ar simti doar pentru a da "bine" in spatiul social.
"Am urcat pe scara succesului esec cu esec."
florannce
mochaccino

Mesajde dia21 » Mie Noi 17, 2010 7:46 pm

Night_du scrie:Deci, mah, am zis ca nu ma enervaz azi, dar nu pot.

Deci tot aia fu violata de 5 barbati SI TOT EA FACE INCHISOAREEEEEEEEEE? Da' in ce lume nebuna traimmm, frate, ca zau daca-mi mai vine sa nasc, numai pt ca traim intr-o lume fara creier si fara ratiune.

Violator? Taiat scula, frate...si am terminat.... Da? Lasat 1 cm de tumburus, acolo, ca sa se poate pisa, si atat...'zeii mamii lor..........
X(

Gabitza, stai tu linistita ca si-au primit si aia 5 pedeapsa! Nu i-a batut nimeni pe spate, sau le-a strans mana si felicitat. Arabia Saudita, alaturi de Iran sunt cele mai ardente urmase ale legii islamice Sharia unde legea Talionului este urmata, iar pedepsele fizice sunt mai frecvente decat cele cu inchisoarea. Bineinteles ca ptr noi western-erii pare inuman, dar cei care traiesc in tarile respective cunosc legea foarte bine si atunci cand o incalca stiu la fel de bine ce-i asteapta. Asa cum respectiva tanara stia ce va pati daca va urca singura in masina unui necunoscut, chiar si daca nu ar fi fost violata. Repet, ca sa ma intelegi foarte bine, nu spun ca si-a cautato cu lumanarea (desi sa faci ceea ce a facut ea intro tara ca Saudia este exact asta), dar simplul fapt ca a fost de acord sa urce neinsotita de unul dintre barbatii familiei (tata, frate, unchi) in masina unui necunoscut stiind ca daca va fi prinsa, va fi acuzata de adulter iar pedeapsa este clara : daca este casatorita va fi omorata cu pietre, iar daca nu este, 100 de lovituri de bici si un an de inchisoare. Violatorii primesc aceiasi pedeapsa! Deci pedeapsa primita de ea nu este ptr ca a fost violata si a ramas insarcinata, ci ptr ca s-a abatut de la reguli, iar aceasta abatere a fost urmata din nefericire de viol si sarcina
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Anterior

Înapoi la Atitudini