Forum exclusivist?
Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, dargo, 121
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
Forum exclusivist?
n-am mai intrat de ceva vreme pe aici. pt logare, am tot încercat aşa, răsaşa,invers,inversulinversului,răsinvers...
în fine, am potrivit-o!
pe parcursul acestor incercări mi s-au impus atenţiei următoarele:
De mult timp bănuiam că acest forum s-a dorit la inceput a fi exclusivist.
Sau a devenit pe parcurs?
Sau se doreşte să devină?
Oare, cum o sta treaba?
asta cu... asigură-te că eşti singura şi punerea problemelor din punctul MEU de vedere şi al genului MEU, mi-a readus intrebări mai vechi, neelucidate.
De exemplu, oare CUM înţeleg femeile un personaj, precum principalul din romanul Cel mai iubit dintre pământeni?
Poi...şi-nchipuie femeia că e profă de filosofie şi deodată ajunge la mititica tunsă la chelie, pe motive politice (de neconceput!). Face ce face şi iar dă de bucluc. Buclucul devine perpetuu. Buclucul devine suportabil mulţumită îndrăgostirii...de o femeie, de curul ei, de picioarele ei...
Phiii, o întreagă raţiune gânditoare lucrează la capacitate pt a se transpune în personaj...ăăă...în personajul masculin.
Înţelegerea în condiţiile acestea, încâlcite/răsturnate/reaşezate/reconsiderate...CE FEL DE ÎNŢELEGERE MAI ESTE?
Cam aşa gânduri îmi vin atunci când întâlnesc asigură-te că eşti singură.
În aceste condiţii, forumizarea poare fi principial fructuoasă?
în fine, am potrivit-o!
pe parcursul acestor incercări mi s-au impus atenţiei următoarele:
Un mesaj continand parola ta a fost trimis pe adresa furnizata de tine. Te rog asigura-te ca esti singura care poate citi mesajul si, eventual sterge email-ul, dupa citire.
De mult timp bănuiam că acest forum s-a dorit la inceput a fi exclusivist.
Sau a devenit pe parcurs?
Sau se doreşte să devină?
Oare, cum o sta treaba?asta cu... asigură-te că eşti singura şi punerea problemelor din punctul MEU de vedere şi al genului MEU, mi-a readus intrebări mai vechi, neelucidate.
De exemplu, oare CUM înţeleg femeile un personaj, precum principalul din romanul Cel mai iubit dintre pământeni?
Poi...şi-nchipuie femeia că e profă de filosofie şi deodată ajunge la mititica tunsă la chelie, pe motive politice (de neconceput!). Face ce face şi iar dă de bucluc. Buclucul devine perpetuu. Buclucul devine suportabil mulţumită îndrăgostirii...de o femeie, de curul ei, de picioarele ei...
Phiii, o întreagă raţiune gânditoare lucrează la capacitate pt a se transpune în personaj...ăăă...în personajul masculin.
Înţelegerea în condiţiile acestea, încâlcite/răsturnate/reaşezate/reconsiderate...CE FEL DE ÎNŢELEGERE MAI ESTE?
Cam aşa gânduri îmi vin atunci când întâlnesc asigură-te că eşti singură.
În aceste condiţii, forumizarea poare fi principial fructuoasă?
-

man*darinuL - cafe-latte
Re: Forum exclusivist?
heeeeii, cam rarut....! ce mai faci tu ...mandarine
? toate bune? ai ...."rodit"
de cand nu mai fusesi p-aci?
(lasa dragule , nu-ti mai bate tu capu' cu astea
! ca imbatranesti repede, si e pacat. de ce te chinui tu sa intelegi? poate cineva sa inteleaga femeile
...si cum daniela.f e femeie....
poate se esplicheaza si "exclusivismul"...e , ce zici?)
intra si tu mai des , macar de-un buna ziua din cand in cand....

de cand nu mai fusesi p-aci?(lasa dragule , nu-ti mai bate tu capu' cu astea
! ca imbatranesti repede, si e pacat. de ce te chinui tu sa intelegi? poate cineva sa inteleaga femeile
...si cum daniela.f e femeie....
poate se esplicheaza si "exclusivismul"...e , ce zici?)intra si tu mai des , macar de-un buna ziua din cand in cand....

- mamitza_16
- frappuccino
2 mesaje
• Pagina 1 din 1