,,Gustul" minciunii....
Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, dargo, 121
47 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ,,Gustul" minciunii....
Ar merita!
Primisem un banc acu ani - ceva de genul ....
Doi tineri indragostiti afla ca o periaoda vor sta departe unul de altul fiindca el va pleca in starinatate. Juraminte.....peste juraminte....
Dupa o vreme sosesc din ce in ce mai rar mesajele lui si intr-unul anunta ca iubeste pe altcineva asa incat ea nu mai are nevoie de fotografia lui....si o roaga sa i-o returneze.
Plansete, zbucium dar.....verticalitate din partea ei. Fata cere fotografiile tuturor colegilor de serviciu, cunostintelor, rudelor ...asa incat pachetul a devenit destul de ,,consistent". Normal ca era si un biletel pe care notase ceva de genul ,,Cauta-ti foto fiindca nu stiu cum naiba arati si cine esti".
Acu e mult mai usor fiinda ii trimiti poza on line
!
Primisem un banc acu ani - ceva de genul ....
Doi tineri indragostiti afla ca o periaoda vor sta departe unul de altul fiindca el va pleca in starinatate. Juraminte.....peste juraminte....
Dupa o vreme sosesc din ce in ce mai rar mesajele lui si intr-unul anunta ca iubeste pe altcineva asa incat ea nu mai are nevoie de fotografia lui....si o roaga sa i-o returneze.
Plansete, zbucium dar.....verticalitate din partea ei. Fata cere fotografiile tuturor colegilor de serviciu, cunostintelor, rudelor ...asa incat pachetul a devenit destul de ,,consistent". Normal ca era si un biletel pe care notase ceva de genul ,,Cauta-ti foto fiindca nu stiu cum naiba arati si cine esti".
Acu e mult mai usor fiinda ii trimiti poza on line
- Bucurie
- espresso
Re: ,,Gustul" minciunii....
Cat despre consumul meu acu(in ceea ce-l priveste)...
Ieri am fost sa dau mana cu vestitul Napoleon
care ma astepta la Waterloo. Puteam rata ocazia? 
Doar nu s-o fi terminat populatia masculina si nici nu s-o opri la un mincinos!
Sa aveti parte in jurul vostru de oameni frumosi la suflet!

Doar nu s-o fi terminat populatia masculina si nici nu s-o opri la un mincinos!
Sa aveti parte in jurul vostru de oameni frumosi la suflet!
- Bucurie
- espresso
47 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4