,,Gustul" minciunii....

Spune ceea ce simti!

Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, dargo, 121

Re: ,,Gustul" minciunii....

Mesajde Bucurie » Joi Mai 26, 2011 10:25 am

Ar merita! :-D :-D :-D :-D
Primisem un banc acu ani - ceva de genul ....
Doi tineri indragostiti afla ca o periaoda vor sta departe unul de altul fiindca el va pleca in starinatate. Juraminte.....peste juraminte....
Dupa o vreme sosesc din ce in ce mai rar mesajele lui si intr-unul anunta ca iubeste pe altcineva asa incat ea nu mai are nevoie de fotografia lui....si o roaga sa i-o returneze.
Plansete, zbucium dar.....verticalitate din partea ei. Fata cere fotografiile tuturor colegilor de serviciu, cunostintelor, rudelor ...asa incat pachetul a devenit destul de ,,consistent". Normal ca era si un biletel pe care notase ceva de genul ,,Cauta-ti foto fiindca nu stiu cum naiba arati si cine esti". :-D :-D :-D
Acu e mult mai usor fiinda ii trimiti poza on line :-D :-D :-D !
Bucurie
espresso

Re: ,,Gustul" minciunii....

Mesajde Bucurie » Joi Mai 26, 2011 10:29 am

Cat despre consumul meu acu(in ceea ce-l priveste)... :-D :-D :-D Ieri am fost sa dau mana cu vestitul Napoleon :-D care ma astepta la Waterloo. Puteam rata ocazia? :-?
Doar nu s-o fi terminat populatia masculina si nici nu s-o opri la un mincinos! :-D
Sa aveti parte in jurul vostru de oameni frumosi la suflet!
Bucurie
espresso

Anterior

Înapoi la Atitudini