,,Gustul" minciunii....

Spune ceea ce simti!

Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, dargo, 121

,,Gustul" minciunii....

Mesajde Bucurie » Mie Apr 13, 2011 12:02 am

Pentru ca in ultimul timp am sunat un barbat de pe un alt numar(spunandu-i cui apartine acesta) azi si-a permis sa sune la numarul respectiv si sa ceara sa nu mai sun.
Am ramas perplexa fiindca in TOATE conversatiile noastre(inclusiv si in cea de ieri ) batea campii cu privire la eventuala noastra intalnire.....
O fi aparut cineva in viata lui(nimic nou sub soare) dar de ce nu mi-a spus adevarul fiindca mereu primul lucru pe care voiam sa-l aflu era de nu-l deranjez. Era asa de greu sa recunoasca?
Ce gust are minciuna.......
Bucurie
espresso

Re: ,,Gustul" minciunii....

Mesajde alinuta » Mie Apr 13, 2011 12:17 am

eu cred ca n-are mereu acelasi gust
uneori poate avea un gust amar (cand esti nevoit sa minti, sa eviti o suferinta fara rost cuiva)
alteori n-are nici un gust, cand minti sa eviti explicatiile si ale discutii iscate de ele, de care n-ai chef
mai minti cand vrei sa-ti aperi interesul, atunci o sarezi si-o piperezi ca sa para gustoasa
iar alte ori minti, ca nu prea ai adevaruri interesante de spus. si tare dulce trebuie sa fie, ca altfel ai tacea

cel mai nasol e cand primesti jumatati de adevaruri, adica minciuna evitata
ai impresia ca esti luat de prost, ca si cum n-ai putea intelege tot adevarul
Ultima oară modificat de alinuta pe Mie Apr 13, 2011 12:52 am, modificat 1 dată în total.
alinuta
frappuccino

Mesajde Bucurie » Mie Apr 13, 2011 12:28 am

De parca nu tot minciuna e....
Eu una daca nu vreau sa dau un raspuns convenabil(ce daranjeaza sau ma deranjeaza) intreb, zambind(tamp?????) de ce vrea sa stie..... astfel ies din impas.
Dar de aici si pana la A MINTI intr-un asa hal e cale lunga...
Bucurie
espresso

Mesajde alinuta » Mie Apr 13, 2011 12:36 am

imi permit sa te intreb, pe tine te roade mai tare minciuna, sau ca vrei sa aflii adevarul?
te intreb, ca vorbeai de o eventuala intalnire, deci presupun ca nu il cunosti personal
in cazul asta, de ce nu mai vrea acea intalnire? de ce s-a razgandit? caci iar banuiesc, ca telefonul ala era unica metoda de contact. cat de multe stii despre el?

intreb si eu ca prostul, sa vedem in ce oala il vzarlim :D daca nu vrei, nu raspunde
alinuta
frappuccino

Mesajde Bucurie » Mie Apr 13, 2011 12:55 am

Ba ne cunoastem, Alina, chiar ne-am intalnit!
Acu sunt ceva km intre noi dar aceasta nu ne impiedica sa ne scriem pe net sau sa vorbim la telefon si sa sporavaimmmmmmm vrute si nevrute. Ca e cu cineva ...problema lui.
Cred ca nu am fost suficient de explicita dar discutia la telefon a fost ceva de genul:
- am fost sunat de pe acest numar
- probabil de x, daca va cunoaste pentru ca utilizeaza cand si cand telefonul meu
- nu, nu,...................... ( urma o pauza fara sa spuna daca ma cunoaste sau nu)
-sa inteleg ca a gresit numarul?
- nu, nu, ......(pauza)
-dar telefonul meu e utilizat doar de x (cu nume, prenume), cunoasteti sau nu aceasta persoana?
- nu, nu.......(pauza si ceva balbaieli inteligibile)
Tu ce intelegi? Ca eu mi-am dat seama de cum am verificat in telefon cui apartine numarul.....
Ultima oară modificat de Bucurie pe Mie Apr 13, 2011 1:00 am, modificat 1 dată în total.
Bucurie
espresso

Mesajde Bucurie » Mie Apr 13, 2011 12:59 am

Da, ma doare ca a mintit fiindca stia parerea mea vis a vis de minciuna.
Sa ma tai si nu inteleg de ce a mintit ca nu avea motiv(sau gandesc eu aiurea)!
Bucurie
espresso

Mesajde alinuta » Mie Apr 13, 2011 1:00 am

pai stii sigur ca e cu cineva, sau doar banuiesti?
ca daca e (sau poate vreo fosta, sau pretendenta), e posibil ca sa-i fi gasit acel numar si sa puna pe careva sa sune la numarul ala, sa iscodeasca cine-l suna
de-aia se balbaia ala la telefon si nu stia ce sa raspunda, ca nu era posesorul telefonului :-?
alinuta
frappuccino

Mesajde Bucurie » Mie Apr 13, 2011 1:13 am

Acu, vorba Adrianei, trecutul e istorie.
Cand am sunat o data a raspuns o femeie. Dupa timbru era cam...vocea mamei lui desi nu o cunosc dar asa banuiam. M-am blocat si mi-am cerut scuze crezand ca, din neatentie, am format gresit.
A doua zi chiar l-am luat peste picior ca are o superba voce feminina de vreo x ani. Nu intelegea unde bat si cand i-am explicat ca a raspuns o femeie la telefon a ras.
Mi-a zis ca de se mai intampla sa raspunda o femeie sa il cer pe el la telefon, dar tot pe ton glumet(cred ca invelise in plapuma groasaaaaaaaaaaa minciuna).
Eu am luat-o drept gluma si de atunci am mai vorbit fara sa mai amintim de acest episod. Pana azi cand am primit interdictie prin intermediar.
Dar gata, mi-a trecut.....fiindca ma gandesc mereu ca nu trebuie sa-i cer sticlei sa fie damigeana.
Atat......
Bucurie
espresso

Mesajde alinuta » Mie Apr 13, 2011 1:18 am

e clasica treaba cu "ati sunat la numarul asta, cine sunteti?"
eu am facut-o si mai lata
aveam banuieli clare ca fostul sot ma insela, dar nu stiam cu cine exact
asa ca m-am dus la posta si am ridicat lista cu convorbirile telefonice. nu erau mobile pe vremea aia
am vazut un numar necunoscut ce se repeta mereu in perioada cand eu nu eram acasa
am sunat.
-familia Ionescu?
-nu, gresala.
sun iar
-familia Ionescu?
-nu draga, n-auzi ca nu-i familia Ionescu
-imposibil, am sunat la posta si am cerut nr familiei Ionescu Mihai, si asta mi l-a dat
-mai sunati odata, aici e familia Popescu Ion
-aha, atunci scuzati de deranj

intelegi, cam asta e jocul
altfel ce rost avea sa sune fara sa zica nimic clar, mai ales ca stia ca nu e numarul tau
alinuta
frappuccino

Mesajde ochelarica. » Mie Apr 13, 2011 1:43 am

poate a mintit ca sa nu te doara.
ochelarica.
irish coffee

Mesajde Bucurie » Mie Apr 13, 2011 1:50 am

:-D Nu ne facusem juraminte :-D , n-am primit inel de logodna :-D :-D :-D :-D asa ca nu inteleg. Daca-mi zicea ca e cu cineva? Foarte bine, l-as fi felicitat si gata!
Dar el acu doarme bine mersi(dac-o dormi :ymblushing: ) si eu sa ma intristez ca m-a mintit? Mai bine l-as suna :-D :-D :-D (ca-mi repeta mereu ca nu-l deranjez niciodata si ca-l pot suna la orice ora din zi sau noapte).
Sa il sun? :D
Bucurie
espresso

Mesajde dargo » Mie Apr 13, 2011 9:26 am

asta zici ca-i un joc intre pustani. o situatie persista atat timp cat ii permiti tu!
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.
Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde colipici » Mie Apr 13, 2011 9:42 am

intreb si io acum...de ce era nevoie sa suni de pe alt telefon ptr a vorbi cu el? nu ai telefonul tau personal pe care sa-l folosesti pentru asta?
acum ce sa zic..ori face pe prostul,ca dupa cate inteleg stia foarte bine ca suni de pe alt telefon..ori asta e modul de a-ti spune "la revedere". cu toate ca era mai usor sa-ti scrie un mail,ceva. si gata.
sa-l suni? pentru ce? stie cine esti,de unde ai sunat..la ce bun? doar ca sa nu-ti raspunda sau,mai frumos,sa faca pe niznaiul ?
si varianta alinei mi se pare plauzibila,nu cumva sa fie altcineva care a sunat,doar de control :-D
oricum,ce spunem noi pe aici nu stiu cu ce/cat te poate ajuta.tu stii ce relatie ai cu respectivul, cat de sincera si deschisa e,sau..ce asteptari aveati unul de la celalalt. dar nu stiu de ce am impresia ca prea mare lucru nu stiti unul despre altul,deci... :)
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
colipici
frappuccino

Mesajde Bucurie » Mie Apr 13, 2011 10:06 am

Dragilor(ma pot adresa astfel, da?), gata, e istorie!
Pentru a fi inteleasa...
- utilizam telefonul celalalt pentru ca era pe abonament
- stia cine sunt, cum naibii de nu, ca doar am vorbit de zeci de ori
- am glumit cand am scris ca il sun -asta mai lipsea! :-D :-D :-D sa ii distrug omului fericirea! :-D
- nu aveam asteptari de la el, sper ca nici el de la mine :-?
- era tonic si de aceea sporavaiam vrute si nevrute, in general despre copiii nostri, despre realizarile/nerealizarile lor din punctul nostru de vedere

Am deschis subiectul pentru ca m-a durut MINCIUNA...... Doar de aceea.....
Ca e inchis capitolul telefon domnului X.
Bucurie
espresso

Mesajde colipici » Mie Apr 13, 2011 10:15 am

pai atunci e ok. nu va lega nimic altceva decat discutiile despre copii, sporovaiala, dupa cum zici, ca era tonic etc ,si nu v-ati facut promisiuni. multi mint si intr-o relatie care se vrea stabila si durabila ,darmite intr-o astfel de conjuctura in care, de fapt intre voi nu poate fi vorba de o relatie.
cred ca totusi ai sperat ca intre voi poate fi ceva...de aici si durerea minciunii.altfel, nu cred ca te stresai prea tare din cauza asta :)
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
colipici
frappuccino

Următorul

Înapoi la Atitudini