HELP !!!! :):)

Spune ceea ce simti!

Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, dargo, 121

HELP !!!! :):)

Mesajde SpiRoSM » Sâm Feb 27, 2010 6:37 pm

salut !
sunt baiat, am 16 ani si sufar de o problema "psihologica" cred eu :shock:
problema e ca de mic am pistrui pe fata si, fiind adolescent, bine`nteles ca au inceput sa`mi apara cosuri pe fata .. adica nu chiar pe fata deoarece toate cosurile si petele rosii ramase de la cosuri s`au adunat in zona gurii/buzelor
folosesc zynerit de cateva luni o data pe zi, cateodata si de vreo 2-3 ori pe zi ; de asemenea, folosesc acyclovil (sau ceva de genu' asta) pentru cosurile mai mari (deoarece am auzit ca nu`i bine sa ti le storci) .. acyclovil`u e o crema care se administreaza cutanat si se foloseste asupra "bubelor" de pe fata din cate am auzit deci nu cred ca face rau la ten
anyway, m`am obisnuit cat de cat cu tenul meu insa cateodata stau si ma gandesc ce frumos as arata fara aceste defecte insuportabile
am ajuns sa nu ies afara ziua din cauza tenului meu..
problema care ma framanta e una de factura psihologica cred eu .. nu stiu exact daca asta inseamna sa fi timid dar de fiecare data cand vorbesc cu prietenii mei p`afara (cand vizibilitatea petelor de pe fata e MAXIMA) nu pot sa ma uit in ochii lor .. pur si simplu .. e foarte stresant si nu stiu cum sa trec peste asta .. daca nu as avea aceste pete n`ar fi o problema dar .. :cry:
as vrea un sfat de la voi .. orice !! cum naiba sa fac sa trec peste faza asta ca simt ca innebunesc, nu mai rezist mult :|
SpiRoSM
cafe-latte

Mesajde dorina17 » Sâm Feb 27, 2010 9:30 pm

salutare!
Sunt mamica unui baiat de 14 ani si matusa altuia de varsta ta. Si ei au probleme cu tenul, insa folosesc un gel de curatat fata si o crema cu galbenele si tetraciclina.
Insa nu sunt complexati de niciun fel. E drept ca tenul tau ar arata mult mai frumos fara pete, cosuri si pistrui, dar cum nu exista nimic perfect pe lumea asta ne multumim cu ce avem si nu trebuie sa lasam asta sa ne complexeze.
Trebuie sa ai si un regim de viata echilibrat, sa mananci fara grasimi, fara ciocolata, cola, dulciuri concentrate, sa-ti speli fata cu apa fiarta si racita si sa privesti viata cu optimism.
Frumusetea se vede si dincolo de micile imperfectiuni!
Multa bafta! :)
Imagine
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
dorina17
blue eyes

Mesajde SpiRoSM » Dum Feb 28, 2010 1:20 am

multumesc mult pentru raspuns :)
stiu ca a sunat ciudat si poate prea exagerat, tocmai de aceea n`am curajul sa ma descarc nimanui, numai aici unde sunt un anonim si nimeni nu ma cunoaste:P
SpiRoSM
cafe-latte

Mesajde dia21 » Dum Feb 28, 2010 3:17 pm

nu chiar avand in vedere ca la 16 ani toate problemele au alta amploare decat la alte varste :mrgreen:
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Mesajde SpiRoSM » Dum Feb 28, 2010 6:13 pm

adica? :P
SpiRoSM
cafe-latte

Înapoi la Atitudini