intoleranta!
Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, dargo, 121
Re: intoleranta!
dia21 scrie: mamitule, vrei sa-ti aduc una?![]()
da' mi-o sta bine
?- mamitza_16
- frappuccino
alinuta scrie:mamitza_16 scrie:...cand arat de parca am fost la salon la muma padurii, sa am o tzoala din aia! sau sa ma duc asa pe la soacra-mea , s-o intreb ce face "nor'sa
...
si ea ce sa zica?
e plecata la salon la muma padurii
! culmea e ca chiar ar fi in stare de un asa raspuns
!- mamitza_16
- frappuccino
ochelarica. scrie:barbo, vorbeam in general. citeste titlul: INTOLERANTA.
astazi sunt femeile musulmane luate in vizor, maine cine urmeaza?
si, da, poti sa crezi ca Franta s-a dezvoltat datorita imigrantilor, care muncesc in locul francezilor. ei fiind prea preocupati sa-si excercite dreptul la somaj.
p.s. chiar iti pasa daca mi-am parasit traditiile sau nu?
acusica am citit si io topicul.
asa, si? cine urmeaza? de parca ar conta... esti la ei in tara? normal ca te supui legilor lor. simplu.
aia cu dezvoltarea e falsa. si ma face sa rad... ce anume muncesc imigrantii? si unde? si nu inteleg ce drepturi ai vrea sa ai si ce loc de munca ai vrea sa ai atata timp cat esti un strain, nici nu cunosti bine limba, etc... si poate te vrei deja presedinte. sa fim seriosi.
in orice loc, si la un nou loc de munca, aici la noi... de exemplu cand venea un baiat nou in echipa... normal ca facea treaba mai usoara si ii dadeam de facut diverse chestii simple pt ca era nou. nici nu stiam ce stie sa faca...
tu ce ai fi vrut sa-ti dea ca imigrant? direct conducerea nu stiu carui departament? hahaha...sa fim seriosi...
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
-

pitbully - frappuccino
lentila scrie:si, da, poti sa crezi ca Franta s-a dezvoltat si datorita imigrantilor, care muncesc in locul francezilor. ei fiind prea preocupati sa-si excercite dreptul la somaj.
de acord cu o mica completare

iar franta nu e singurul exemplu de genul asta. imigrantii fac deseori munci la care mandria localnicilor nu se preteaza. pe langa asta accepta si salarii mai mici. vezi spania, germania, italia, s.a.m.d.
You make people miserable, then they do what you want them to do, because then the misery goes away.
-

elements - irish coffee
aaaa. asa da. acel si pus de Ele schimba putin ideea. dar, totusi... cateva exemple?
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
-

pitbully - frappuccino
eu sunt curioasa care-i procentajul francezilor in somaj, fata de cel al imigrantilor in somaj
iar faptul ca imigrantii accepta sa lucreze pe salarii mai mici, spulbera toate eforturile francezilor de a negocia un salariu mai bun, pentru un trai mai bun
iar faptul ca imigrantii accepta sa lucreze pe salarii mai mici, spulbera toate eforturile francezilor de a negocia un salariu mai bun, pentru un trai mai bun
- alinuta
- frappuccino
elements scrie: vezi spania, germania, italia, s.a.m.d.
Corect. Stii ce mi-a spus un pacient...ani in urma, cand veni la un trat. injectabil? (italian, venit in Ro de fo' 10 ani)
Ca noi nu spalam mamele noastre la cur...ca veniti voi si o faceti in locul nostru.
Inutil sa va descriu reactia mea.
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
Night_du scrie:Ca noi nu spalam mamele noastre la cur...ca veniti voi si o faceti in locul nostru.
Inutil sa va descriu reactia mea
pacat & INUTIL c-ai memorat fraza care merita bagata-n....
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
Dumnezeu e in inima noastra!
-

arrom - frappuccino