La spovedanie despre sex anal si oral
Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, dargo, 121
55 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: La spovedanie despre sex anal si oral
reyhan01 scrie:in afara?![]()
însuşi Hristos a zis : «Făţarnice, scoate întîi bîrna din ochiul tău şi apoi vei vedea să scoţi şi paiul din ochiul fratelui tău» (Lc. 6, 42).
"Ştiţi ce păcat este să judeci pe aproapele ? Căci ce este mai grav ca acest lucru ? De nimic nu se scîrbeşte Dumnezeu aşa de mult, cum au spus părinţii, şi nimic nu e mai rău ca a judeca."
m-ai judecat gresit,nu sunt in afara
Q.E.D.
Ba da, esti. Pentru ca aici au fost niste replici care au fost sterse si eu la acelea faceam referire.
- anena
- frappuccino
am citit si eu un pic si n-am inteles nimic !
dar pana la ce am inteles sau nu, vreau sa va spun ca, nu mi se pare normal ca, daca aici toti cred in Vinerea Mare, sa vina barboneli si sa scrie "vinerea mica" ! vorbesc serios. numai ca el nu stie ca axista si Vinerea Mare.
am vazut pe aici o multime de citate, pe care chiar nu stiu de unde le luati... dar daca le luati inseamna ca exista ! ca: "o porunca elementara a crestinismului: "nimeni nu are dreptul sa judece pe nimeni,nu e indreptatit". sau: "Ştiţi ce păcat este să judeci pe aproapele ? Căci ce este mai grav ca acest lucru ? De nimic nu se scîrbeşte Dumnezeu aşa de mult, cum au spus părinţii, şi nimic nu e mai rău ca a judeca." ma rog... fiecare cu parerea lui si cu citatele pe care le prefera. dar eu dau de alte explicatii si de aia ma mir. si asta nu are nici o legatura, nici cu matusa frustata (sau nu....
poate a devenit curioasa ! ) si nici cu disputa care a fost stearsa... ! de exemplu, eu, care sunt mare amator de "Dex.ro"... ia uitati ce am gasit:
JUDECÁ, júdec, vb. I. 1. Tranz. A-și forma o opinie despre cineva sau ceva, examinând argumentele, luând în considerare împrejurarile, urmările etc.; a discerne, a chibzui. 2. Tranz. A aprecia, a prețui, a califica. ♦ A considera, a socoti drept... 3. Tranz. și refl. (recipr.) A (se) critica, a (se) condamna, a (se) mustra. 4. Tranz. A examina o cauză sau o persoană în calitate de judecător și a da o hotărâre judiciară; p. ext. a hotărî, a decide ca arbitru, a soluționa un litigiu. ◊ Lucru judecat = caz asupra căruia s-a dat o hotărâre judiciară definitivă. ♦ Refl. recipr. A fi în proces, în litigiu cu cineva. – Lat. judicare.
A JUDECÁ júdec 1. tranz. 1) (cauze, conflicte, procese, persoane) A supune unei decizii judiciare. 2) (persoane) A caracteriza într-un anumit fel, analizând argumentele, circumstanțele și eventualele defecte. 3) A examina calitativ și cantitativ pentru a stabili valoarea; a aprecia; a prețui; a estima; a evalua. ~ lucrurile după aparențe. 4) A fi de părere; a găsi de cuviință; a gândi; a crede; a socoti; a considera. 5) A face să se judece. 2. intranz. A poseda facultatea de a gândi logic; a raționa. /<lat. judicare
A SE JUDECÁ mă júdec intranz. 1) A fi în proces judiciar (unul cu altul). 2) A face schimb reciproc de vorbe de ocară. /<lat. judicare
judecá (júdec, judecát), vb. – 1. A examina o cauză, a da sentința într-o cauză. – 2. (Înv.) A condamna, a da o sentință. – 3. A guverna, a cîrmui, a conduce. – 4. A-și forma o opinie, a chibzui. – 5. A examina, a cerceta. – 6. A aprecia, a valora, a cîntări. – 7. A exprima o părere, a critica, a dojeni, a condamna. – Var. (Mold.) giudeca. Mr. giudic, giudicare, megl. judic, istr. judec. Lat. iūdĭcāre (Pușcariu 914; Candrea-Dens., 910; REW 4600; DAR), cf. alb. džukoń (Philippide, II, 645), it. giudicare, prov. jutgar, fr. juger, sp. juzgar, port. julgar. Der. judecată, s. f. (înv., sentință, hotărîre judecătorească; justiție, rațiune, bun simț; proces), care ar putea de asemenea să fie reprezentant al lat. (res)iūdicāta (după Candrea-Dens., 911 și DAR, de la pl. de la iūdicātum); judecător, s. m. (funcționar de stat care soluționează procesele, magistrat; arbitru), de la judeca cu suf. -tor; judecătoare, s. f. (tribunal, judecătorie), cu suf. -toare (după DAR, din lat. iūdicatōria sedes); judecătorie, s. f. (tribunal; profesiunea de judecător); judecătoreasă, s. f. (soție de judecător); judecătoresc, adj. (judicial); desjudeca, vb. (înv., a hotărî, a da o sentință); răsjudeca, vb. (a-și schimba prima hotărîre, a-și schimba părerea; a da din nou o sentință); prejudecată, s. f., pe baza fr. préjugé; prejudeca, vb., pe baza fr. préjuger; prejudeț, s. n. (înv., prejudecată) pe baza lat. praeiudicium; prejudiciu (var. prejudițiu), s. n. (prejudecată; pagubă, daună, extorsiune), dublet al cuvîntului anterior, prin intermediul fr. préjudice; prejudicia, vb., din fr. préjudicier.
JUDECÁ vb. 1. v. chibzui. 2. a chibzui, a (se) gândi, a socoti, (înv. și reg.) a sămălui, (fig.) a cântări, cumpăni, a drămui. (Să ~ cum e mai bine.) 3. v. considera. 4. (JUR.) (înv. și reg.) a se pârî, a se pricinui, (reg.) a se pricini, (înv.) a se prici, a se prigoni. (S-au ~ pentru o succesiune.)
JUDECÁ vb. v. comanda, condamna, decide, dispune, fixa, hotărî, ordona, osândi, pedepsi, porunci, stabili, statornici.
judecá vb., ind. prez. 1 sg. júdec, 3 sg. și pl. júdecă
a judeca la rece expr. a analiza, a chibzui, a cumpăni cu atenție, fără prejudecăți sau patimă.
a ședea strâmb și a judeca drept expr. a recunoaște adevărul, a discuta cu franchețe.
dar pana la ce am inteles sau nu, vreau sa va spun ca, nu mi se pare normal ca, daca aici toti cred in Vinerea Mare, sa vina barboneli si sa scrie "vinerea mica" ! vorbesc serios. numai ca el nu stie ca axista si Vinerea Mare. am vazut pe aici o multime de citate, pe care chiar nu stiu de unde le luati... dar daca le luati inseamna ca exista ! ca: "o porunca elementara a crestinismului: "nimeni nu are dreptul sa judece pe nimeni,nu e indreptatit". sau: "Ştiţi ce păcat este să judeci pe aproapele ? Căci ce este mai grav ca acest lucru ? De nimic nu se scîrbeşte Dumnezeu aşa de mult, cum au spus părinţii, şi nimic nu e mai rău ca a judeca." ma rog... fiecare cu parerea lui si cu citatele pe care le prefera. dar eu dau de alte explicatii si de aia ma mir. si asta nu are nici o legatura, nici cu matusa frustata (sau nu....
poate a devenit curioasa ! ) si nici cu disputa care a fost stearsa... ! de exemplu, eu, care sunt mare amator de "Dex.ro"... ia uitati ce am gasit:JUDECÁ, júdec, vb. I. 1. Tranz. A-și forma o opinie despre cineva sau ceva, examinând argumentele, luând în considerare împrejurarile, urmările etc.; a discerne, a chibzui. 2. Tranz. A aprecia, a prețui, a califica. ♦ A considera, a socoti drept... 3. Tranz. și refl. (recipr.) A (se) critica, a (se) condamna, a (se) mustra. 4. Tranz. A examina o cauză sau o persoană în calitate de judecător și a da o hotărâre judiciară; p. ext. a hotărî, a decide ca arbitru, a soluționa un litigiu. ◊ Lucru judecat = caz asupra căruia s-a dat o hotărâre judiciară definitivă. ♦ Refl. recipr. A fi în proces, în litigiu cu cineva. – Lat. judicare.
A JUDECÁ júdec 1. tranz. 1) (cauze, conflicte, procese, persoane) A supune unei decizii judiciare. 2) (persoane) A caracteriza într-un anumit fel, analizând argumentele, circumstanțele și eventualele defecte. 3) A examina calitativ și cantitativ pentru a stabili valoarea; a aprecia; a prețui; a estima; a evalua. ~ lucrurile după aparențe. 4) A fi de părere; a găsi de cuviință; a gândi; a crede; a socoti; a considera. 5) A face să se judece. 2. intranz. A poseda facultatea de a gândi logic; a raționa. /<lat. judicare
A SE JUDECÁ mă júdec intranz. 1) A fi în proces judiciar (unul cu altul). 2) A face schimb reciproc de vorbe de ocară. /<lat. judicare
judecá (júdec, judecát), vb. – 1. A examina o cauză, a da sentința într-o cauză. – 2. (Înv.) A condamna, a da o sentință. – 3. A guverna, a cîrmui, a conduce. – 4. A-și forma o opinie, a chibzui. – 5. A examina, a cerceta. – 6. A aprecia, a valora, a cîntări. – 7. A exprima o părere, a critica, a dojeni, a condamna. – Var. (Mold.) giudeca. Mr. giudic, giudicare, megl. judic, istr. judec. Lat. iūdĭcāre (Pușcariu 914; Candrea-Dens., 910; REW 4600; DAR), cf. alb. džukoń (Philippide, II, 645), it. giudicare, prov. jutgar, fr. juger, sp. juzgar, port. julgar. Der. judecată, s. f. (înv., sentință, hotărîre judecătorească; justiție, rațiune, bun simț; proces), care ar putea de asemenea să fie reprezentant al lat. (res)iūdicāta (după Candrea-Dens., 911 și DAR, de la pl. de la iūdicātum); judecător, s. m. (funcționar de stat care soluționează procesele, magistrat; arbitru), de la judeca cu suf. -tor; judecătoare, s. f. (tribunal, judecătorie), cu suf. -toare (după DAR, din lat. iūdicatōria sedes); judecătorie, s. f. (tribunal; profesiunea de judecător); judecătoreasă, s. f. (soție de judecător); judecătoresc, adj. (judicial); desjudeca, vb. (înv., a hotărî, a da o sentință); răsjudeca, vb. (a-și schimba prima hotărîre, a-și schimba părerea; a da din nou o sentință); prejudecată, s. f., pe baza fr. préjugé; prejudeca, vb., pe baza fr. préjuger; prejudeț, s. n. (înv., prejudecată) pe baza lat. praeiudicium; prejudiciu (var. prejudițiu), s. n. (prejudecată; pagubă, daună, extorsiune), dublet al cuvîntului anterior, prin intermediul fr. préjudice; prejudicia, vb., din fr. préjudicier.
JUDECÁ vb. 1. v. chibzui. 2. a chibzui, a (se) gândi, a socoti, (înv. și reg.) a sămălui, (fig.) a cântări, cumpăni, a drămui. (Să ~ cum e mai bine.) 3. v. considera. 4. (JUR.) (înv. și reg.) a se pârî, a se pricinui, (reg.) a se pricini, (înv.) a se prici, a se prigoni. (S-au ~ pentru o succesiune.)
JUDECÁ vb. v. comanda, condamna, decide, dispune, fixa, hotărî, ordona, osândi, pedepsi, porunci, stabili, statornici.
judecá vb., ind. prez. 1 sg. júdec, 3 sg. și pl. júdecă
a judeca la rece expr. a analiza, a chibzui, a cumpăni cu atenție, fără prejudecăți sau patimă.
a ședea strâmb și a judeca drept expr. a recunoaște adevărul, a discuta cu franchețe.
-

barboneli - frappuccino
Barboooo
nu e vb de cine in ce crede,de Vinerea Mare sau mica...de explicatii din DEX
nici de ce a fost postat iar apoi sters
eu ma refeream strict la ceea ce a scris anena,ca este"maiin tema cu cele bisericesti,ca este maiimplicata cu normele si canoanele bisericesti,ca daca a judecat pe cineva a fost"cat se poate de indreptatita"sa o faca
nimeni nu cheama pe nimeni sa spuna altuia ce sa faca,degeaba stii traditiile si stai prin biserici daca nu ai inteles ca nimeni nu are dreptul sa judece pe nimeni,nici macar preotii-care cu siguranta stiu mai mult decat anena-nu te judeca,iar cine umbla prin biserici ar trebui sa stie Sfanta Scriptura si ce le-a spus El fariseilor si carturarilor...
despre asta era vorbirea...din punctul meu de vedere,subiectul e inchis
vorba lui Coli,uite ce iesi dintr-un sex oral
si in legatura cu subiectul topicului,mi-am adus aminte de bancul cu tanara care merge la paroh si se spovedeste"parinte,am pacatuit,am facut sex oral cu parohul din parohia vecina...
parohul ii da sa faca 25 de matanii timp de o luna,canoane...etc si ii spune"si sa nu mai uiti niciodata cu tu de parohia asta apartii !
eu ma refeream strict la ceea ce a scris anena,ca este"maiin tema cu cele bisericesti,ca este maiimplicata cu normele si canoanele bisericesti,ca daca a judecat pe cineva a fost"cat se poate de indreptatita"sa o faca
nimeni nu cheama pe nimeni sa spuna altuia ce sa faca,degeaba stii traditiile si stai prin biserici daca nu ai inteles ca nimeni nu are dreptul sa judece pe nimeni,nici macar preotii-care cu siguranta stiu mai mult decat anena-nu te judeca,iar cine umbla prin biserici ar trebui sa stie Sfanta Scriptura si ce le-a spus El fariseilor si carturarilor...
vorba lui Coli,uite ce iesi dintr-un sex oral
si in legatura cu subiectul topicului,mi-am adus aminte de bancul cu tanara care merge la paroh si se spovedeste"parinte,am pacatuit,am facut sex oral cu parohul din parohia vecina...
parohul ii da sa faca 25 de matanii timp de o luna,canoane...etc si ii spune"si sa nu mai uiti niciodata cu tu de parohia asta apartii !

- reyhan01
- irish coffee
barbonette,DEX-ul il are orisicine care tine sa afle
de fapt s-a cam luat pe aratura aici.Uneori e ca se scriu teme nepotrivite intr-un anumit ceas care apoi se sterg.
anena a reusit sa citeasca ce multor ne-a scapat. O gluma poate fi gresit inteleasa intr-un anumit ceas,moment,intr-o anumita zi si influentata de o anumita stare....
cum am explicat in prealabil,superglumetii mei amici mi-au trimis o poezioara "Spovedanie" tocmai in zi de Pasti. Ce gluma netoata. Mi-a cazut tare rau,cu toate ca nu-mi lipseste simtul umorului,sint toleranta la glume deocheate dar ma rog...in ziua aia n-am putut tolera mai ales ca era fals semnata "M.Eminescu" . Am facut asociatie cu topicul asta,scotind pe ochi scintei..
Asta-i poate si in cazul colegei si trebuie sa respectam ca uneori o gluma nu mai e gluma.
dar hai sa ne-ntoarcem la urecheat popisori....
Ce zici,sa le spalam gura cu clor? 
de fapt s-a cam luat pe aratura aici.Uneori e ca se scriu teme nepotrivite intr-un anumit ceas care apoi se sterg.
anena a reusit sa citeasca ce multor ne-a scapat. O gluma poate fi gresit inteleasa intr-un anumit ceas,moment,intr-o anumita zi si influentata de o anumita stare....
cum am explicat in prealabil,superglumetii mei amici mi-au trimis o poezioara "Spovedanie" tocmai in zi de Pasti. Ce gluma netoata. Mi-a cazut tare rau,cu toate ca nu-mi lipseste simtul umorului,sint toleranta la glume deocheate dar ma rog...in ziua aia n-am putut tolera mai ales ca era fals semnata "M.Eminescu" . Am facut asociatie cu topicul asta,scotind pe ochi scintei..
Asta-i poate si in cazul colegei si trebuie sa respectam ca uneori o gluma nu mai e gluma.
dar hai sa ne-ntoarcem la urecheat popisori....
Ce zici,sa le spalam gura cu clor? 
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
-

arrom - frappuccino
cui... la popisori ? eu nu pot s-o fac pentru ca sunt alergic la clor... !!! da ce zici de acid sulfuric ????
sau poate renuntam... sunt si ei sarmani, neavand alta meserie.... fak si ei ce pot ! unii e chiar simpatici si chiar ajuta. de fapt, sunt exact ca si ceilalti oameni ! nu au nici o calitate in plus. mai ales aia de care se tot lauda....
sau poate renuntam... sunt si ei sarmani, neavand alta meserie.... fak si ei ce pot ! unii e chiar simpatici si chiar ajuta. de fapt, sunt exact ca si ceilalti oameni ! nu au nici o calitate in plus. mai ales aia de care se tot lauda....-

barboneli - frappuccino
barboneli scrie:popisori.... sunt exact ca si ceilalti oameni ! nu au nici o calitate in plus.....
ba da...de escroci
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
-

arrom - frappuccino
mai, popa tot om e! are pacate ca tot omu'. sta pe tron, trage vanturi, ii plac anumite pozitii, femei, etc! multi sunt preoti doar pentru ca asta le e meseria! n-au pofte de orice fel ? si la o adica, ma iarta popa de pacate? imi da patalama la mana ca ma duc curata in rai?
serios acum, de la un astfel de popa curios de palmaresu' si experienta sexuala a unei enoriase,iete unde s-a ajuns! cica sa mai faci sex,doamne iarta-ma!
serios acum, de la un astfel de popa curios de palmaresu' si experienta sexuala a unei enoriase,iete unde s-a ajuns! cica sa mai faci sex,doamne iarta-ma!
Ultima oară modificat de colipici pe Lun Mai 02, 2011 8:41 pm, modificat 1 dată în total.
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
Va mai spovediti mult?
Nu de alta, da' trecu postul Pastelui. De-acu puteti pacatui. Numa' nu pe topic, ca-l inchid, asa cum inchise popa chiliuta de spovedit.
Scurt.
Nu de alta, da' trecu postul Pastelui. De-acu puteti pacatui. Numa' nu pe topic, ca-l inchid, asa cum inchise popa chiliuta de spovedit.
Scurt.
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
Night_du scrie:Va mai spovediti mult?
Scurt.
dai dezlegare?

Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
reyhan01 scrie:Barboooo
vorba lui Coli,uite ce iesi dintr-un sex oral![]()
Mai fata draga, nu inteleg ce puii mei tot ai cu judecata mea.De parca tu nu ai judecat niciodata pe nimeni.Intelegi ca eu postasem ceva referitor la fiica mea si mesajul care a urmat l-am considerat jignitor. Ce e asa de greu de inteles.Daca nu ai citi mesajele te rog abtine-te de la comentarii.
Si asa cum a spus si Aarom, sunt situatii si situatii si fiecare reactionam intr-un anumit mod ,intr-un anumit moment.Dar eu voi reactiona mereu, ca nefiind de acord cu mesaje care denigreaza pe Dumnezeu si iau in bataie de joc numele lui.
- anena
- frappuccino
55 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4