La spovedanie despre sex anal si oral
Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, dargo, 121
55 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
La spovedanie despre sex anal si oral
Azi m-a sunat o prietena care era total innebunita de cap. Mi-a spus ca matusa ei a plecat vorbind singura de la biserica pentru ca preotul a intrebat-o daca face sex anal sau oral!
Cum e posibil asa ceva? A innebunit toata lumea? 
Cum e posibil asa ceva? A innebunit toata lumea? 
- Mara
- cappuccino
Re: La spovedanie despre sex anal si oral
Poate trebuia sa postez pe Sex si relatii! Doamne, iarta-ma! 

- Mara
- cappuccino
nu a innebunit lumea, a dat doar un upgrade...sau nu!
-

ochelarica. - irish coffee
Upgrade la ce? Mi se pare total deplasat sa intrebi asa ceva. Ce importanta are?
- Mara
- cappuccino
Mara scrie:Azi m-a sunat o prietena care era total innebunita de cap. Mi-a spus ca matusa ei a plecat vorbind singura de la biserica pentru ca preotul a intrebat-o daca face sex anal sau oral!Cum e posibil asa ceva? A innebunit toata lumea?
si matusa ce a raspuns?

Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
ce sa zica in afara de " piei, satano!" ? 
-

ochelarica. - irish coffee
Mara: "Poate trebuia sa postez pe Sex si relatii! Doamne, iarta-ma!"
stai linistita ca aici e responsabil Dragos nu Doamne !

-

barboneli - frappuccino
colipici scrie:Mara scrie:Azi m-a sunat o prietena care era total innebunita de cap. Mi-a spus ca matusa ei a plecat vorbind singura de la biserica pentru ca preotul a intrebat-o daca face sex anal sau oral!Cum e posibil asa ceva? A innebunit toata lumea?
si matusa ce a raspuns?
Am inteles ca s-a socat. A ajuns acasa si a sunat-o pe nepoata ei, plangandu-se. Iti dai seama ca i s-a zguduit credinta ca biserica e un loc sfant, in care te simti in siguranta de vulgaritatile lumii de afara.
- Mara
- cappuccino
barboneli scrie:Mara: "Poate trebuia sa postez pe Sex si relatii! Doamne, iarta-ma!"
Dragos, Dumnezeul forumului nostru!
- Mara
- cappuccino
Mara: "Am inteles ca s-a socat. A ajuns acasa si a sunat-o pe nepoata ei, plangandu-se. Iti dai seama ca i s-a zguduit credinta ca biserica e un loc sfant, in care te simti in siguranta de vulgaritatile lumii de afara."
cu tot respectul pentru matusa ta... dar tu explici cam prea generalizat !
de ce sa i se zguduie credintza... credintza in biserica... ? poate preotul ala era beat, era glumet, asta nu inseamna ca gata cu credintza si ca biserica a devenit un loc periculos ! de fapt, ea era si inainte... !
vrei sa-ti aduc documente de cate vulgaritati s-au intamplat acolo ? probabil ca nu.
vulgaritati le zici, tu sau matusa... ? poate ! dar bietul ala de preot doar a intrebat ! nu i-a propus si nu i-a facut lui matusica ta nimic !!! daca intreba, de ex.: "ti-ai inselat barbatul ?" sau "ai mancat carne in post ?" sau "te-ai uitat la barbatul tau cand era gol, in post?"..... tot vulgaritati sunt, nu ? ete la ea.... vulgaritati ?!? 
cu tot respectul pentru matusa ta... dar tu explici cam prea generalizat !
de ce sa i se zguduie credintza... credintza in biserica... ? poate preotul ala era beat, era glumet, asta nu inseamna ca gata cu credintza si ca biserica a devenit un loc periculos ! de fapt, ea era si inainte... !
vrei sa-ti aduc documente de cate vulgaritati s-au intamplat acolo ? probabil ca nu.
vulgaritati le zici, tu sau matusa... ? poate ! dar bietul ala de preot doar a intrebat ! nu i-a propus si nu i-a facut lui matusica ta nimic !!! daca intreba, de ex.: "ti-ai inselat barbatul ?" sau "ai mancat carne in post ?" sau "te-ai uitat la barbatul tau cand era gol, in post?"..... tot vulgaritati sunt, nu ? ete la ea.... vulgaritati ?!? 
-

barboneli - frappuccino
Mara scrie:Azi m-a sunat o prietena care era total innebunita de cap. Mi-a spus ca matusa ei a plecat vorbind singura de la biserica pentru ca preotul a intrebat-o daca face sex anal sau oral!Cum e posibil asa ceva? A innebunit toata lumea?
Si nu inteleg de ce asa reactie? Raspundea simplu cu da parinte, e vreo problema?
Si ce bine eeeeeeee. Io cred ca saracu' e ofticat ca nu vrea sa stea doamna preoteasa
si incerca si el sa afle cum e
Ma intreb ce intrebari o fi pus unui gay... chiar, ei ce spun la spovedanie?
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
-

pitbully - frappuccino
Nu-i matusa mea, ca as mai descoase-o sa aflu mai multe. Am inteles ca are in jur de 60 de ani. Exista multe persoane de varsta asta pentru care acest fel de intrebari sunt indecente si nu isi au rostul in biserica. Intrebati-va voi parintii sau bunicii sa vedeti ce reactii au la o astlfe de intrebare, se vor simti jigniti. Asa ca pot sa inteleg ca a ramas marcata de intrebarea asta, mai ales daca e o persoana care are mare incredere si respect pentru preoti. Faza asta cu 'zdruncinarea' credintei nu e imposibila, am observat-o la catolici, mai cu seama dupa ce au inceput sa iasa la iveala scandalurile de pedofilie si pentru ca Biserica Catolica a continuat sa interzica contraceptia si prezervativele. So...
- Mara
- cappuccino
Mara scrie:Am inteles ca s-a socat. A ajuns acasa si a sunat-o pe nepoata ei, plangandu-se. Iti dai seama ca i s-a zguduit credinta ca biserica e un loc sfant, in care te simti in siguranta de vulgaritatile lumii de afara.
pana la urma,de ce s-a siderat asa? facea poate omu' un sondaj
biserica e locasul, preotul un om care a ajuns slujitor al locasului din varii motive.simplu.
-

colipici - frappuccino
Mara scrie:Nu-i matusa mea, ca as mai descoase-o sa aflu mai multe. Am inteles ca are in jur de 60 de ani. Exista multe persoane de varsta asta pentru care acest fel de intrebari sunt indecente si nu isi au rostul in biserica. Intrebati-va voi parintii sau bunicii sa vedeti ce reactii au la o astlfe de intrebare, se vor simti jigniti. Asa ca pot sa inteleg ca a ramas marcata de intrebarea asta, mai ales daca e o persoana care are mare incredere si respect pentru preoti. Faza asta cu 'zdruncinarea' credintei nu e imposibila, am observat-o la catolici, mai cu seama dupa ce au inceput sa iasa la iveala scandalurile de pedofilie si pentru ca Biserica Catolica a continuat sa interzica contraceptia si prezervativele. So...
cu riscul de-a deranja, pot sa-ti spun ca sunt multe persoane care in tinerete nu au fost chiar usa de biserica..iar cu timpul au luat calea pioseniei.foarte frumos,face omu' ce crede de cuviinta si ce simte.. dar totusi,sa nu exageram. daca acu' la batranete crezi ca,deh, trebe sa faci pe sfantu' pentru iertarea "pacatelor tineretii", si ti se pare orice deplasat,....e cale lunga. nimeni nu-i fara de pacate. sau de greseli.
-

colipici - frappuccino
colipici scrie:Mara scrie:Am inteles ca s-a socat. A ajuns acasa si a sunat-o pe nepoata ei, plangandu-se. Iti dai seama ca i s-a zguduit credinta ca biserica e un loc sfant, in care te simti in siguranta de vulgaritatile lumii de afara.
pana la urma,de ce s-a siderat asa? facea poate omu' un sondaj. la o adica,si popa-i tot om, te pomenesti ca el nu se sexeaza.
biserica e locasul, preotul un om care a ajuns slujitor al locasului din varii motive.simplu.
Asta cu sondajul e geniala! Sondaj de Paste! 
- Mara
- cappuccino
55 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4