Lumea in care traim II

Spune ceea ce simti!

Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, dargo, 121

Mesajde Night_du » Lun Mar 29, 2010 10:45 pm

El, dragule, ai oricand acest drept, de a nu viziona ce-ti prezint (sau, ma rog, ca ti-se prezinta pe varii site-uri). Poti sa schimbi canalul.

Repet...cum prezint si frunze verzi, prezint si asta.
Sau ai vrea sa pun numai poze cu flori si ingerasi?
Apropo, de ce nu se inflameaza lumea cand postez poze rozosine?
Pt ca este mai placut sa se vada doar pozitivul?... Aim so sori, negativ exista asa cum exista si pozitiv. Ca alegi sa te faci sa ploua e fix problema ta (vb, iar, in general, fara referire la tine).

Si, repet, nu ai sa ma impiedici tu sau altul, sa-mi manifest dezaprobul chiar si printr-o poza sau un filmulet.
Mai trist este atunci cand ti-se fluiera cand le vezi, mai ales cand constientizezi ca aste lucruri se intampla REAL.
Cel putin din alt meu pdv, care nu e obligatoriu sa coincida cu al nimanui altcuiva.

Nu vreau sa ma bag in polemici cu cine e mai tare si mai mare.
De asta nu mai pot eu.

Ma deranjeaza ca va inflamati cand vi-se prezinta asa ceva, si nu va inflamati cand vedeti ca valorile umane (incepand cu putzalitul la 13 ani, si cu palme din greseala si ca metoda coercitiva intre parteneri) sant in cadere libera.
De ce nu luati atitudine din asta, ofensiva, si cand vine una sa ceara pareri cum sa faca sex la 13 ani si o luati la misto, si cand vine unul care a scapat din greseala o palma partenerei, si exemplele pot continua.

ASTA E LUMEA IN CARE TRAIESTI (traim cu totii). Ca vrei ca nu vrei, sa accepti.

Si da-mi voie sa te intreb...de cand standardele societatii includ ca forma de manifestare a potentei...violenta?

Lumea pe care o concep eu (in mintea-mi nebuna) nu este cea in care cel mai slab, cel mai mic, cel mai neajutorat, trebuie a fi schingiut doar pt a-mi demonstra ca sant cel mai cel.

Nu inteleg ca treaba are mesagerul, ca sa zic asa, cu fapta in sine?

Va repet...ar trebui sa va pun numai poze cu ingerasi roz cu fundulete goale?
Doar pt ca celelalte imagini ale umanului va face sa va intoarceti privirile?
Please, am impresia ca voi traiti intr-o lume foarte boema, unde uratul nu exista (doar pt ca nu VREM sa-l vedem...nu pt ca el nu ar exista cu adevarat).

Adevarat, nu rezolv nimic postand un filmulet care, dincolo de vointa oricarui indignat de pe forumul asta, a avut mii de vizionari.

Si dincolo de a te aprinde, tu ca cititor, gandeste-te ca lucrurile astea se intampla REAL, se intampla peste tot...fa doar o pauza si imagineaza-ti scenele.

Cine e cel mai nebun (alinuta)?........
EU...ca l-am facut public (adica am copiat un link si l-am postat), sau cel care a realizat filmul asta?

Nici nu am pretentia ca, vai, o sa va ridic vibratiile energetice.
Rahat.
Am postat un film, o alta fatza a lui Homo Sapiens. Atata tot.
De ce nu ar trebui aratata si fatza asta?
Doar pt ca un X stramba din nas?

E mai frumos sa ne facem ca fluieram, nu? Sa intoarcem capul, doar-doar n-om vedea............
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde Night_du » Lun Mar 29, 2010 10:55 pm

alinuta scrie:acu' serios

nu stiu cat de multe vezi tu cand cotrobai dupa fapte si imagini de-astea, dar sa sti ca nu face bine la somn
de fapt nici la veghe :|

oricum, nu conta pe mine sa deschid videoul ala
mai bine puneai linkuri la toate, si cei ce vor sa se tortureze, sa se uite

Fa-ma sa inteleg. De ce trebuie sa dai in cap (plastic vb) celui care iti prezinta O FATZA CARE EXISTA, cand de fapt, normal si logic, ar trebui sa te indigneze fapta in sine?

Eu asta nu inteleg.
Ma puneti la zid (tot plastic vb) pt ca v-am prezentat ceva ce exista dincolo de vointa ta sau vointa lui X.

Imi pare rau, copii, dar eu una nu pot sa va pun numai poze insorite, cu plaje miraculoase, tipi musculosi si cocktail-uri apetisante. Lumea reala nu este facuta numai din asa ceva.

Repet, aveti oricand posibilitatea sa nu le priviti.

Alinuta, si eu le-am primit. Nu am scotocit dupa ele cum probabil iti imaginezi.
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde alinuta » Lun Mar 29, 2010 10:57 pm

gabi, este instinctiv! e sistemul de aparare natural al fiecruia de a se feri de rau, urat si durere
stim ca exista suflete hidoase care fac mult rau, dar de ce sa le admiram operele?
iar pentru victimele alea? putin respect...
mie una nu mi-ar placea sa apar moarta pe pagina asta, sa priveasca lumea ce am ajuns in urma nebuniei cuiva
alinuta
frappuccino

Mesajde elements » Lun Mar 29, 2010 10:59 pm

noh, sper sa fie ultimul post aci.
@night, lumea aia reala de care zici tu, e si lumea noastra. cu totii stim cate tampenii se intampla. crezi ca daca le aprofundez/vizionez pe toate, se schimba ceva? daca scopul postarii filmuletului era sa ne arati si alta fata a omului, afla ca eu, cel putin, o stiam deja.
din pacate, daca stau bine sa ma gandesc, cu multe fete frumoase nu-s la curent. cu alea nasole sunt zilnic intoxicat de apententa rasei pentru senzational.
You make people miserable, then they do what you want them to do, because then the misery goes away.
elements
irish coffee

Mesajde barboneli » Lun Mar 29, 2010 11:01 pm

mmmda... inteleg revolta unora, dar nu aveau decat sa faca, ca mine !!! dupa prima postare vazuta... si aia doar 2-3 secunde, am dat bir cu fugitii...!!! dar, si elements si ochelarica si alinuta siiii... Night_du, au dreptate !!! autoarea topicului, a crezut ca in felul asta, doar o stim ca o mare iubitoare de animale si pasari si asta fara nici o indioala... o sa schimbe lumea, o sa faca o "revolutie"... !!! de fapt, toate revolutile nu au schimbat pe om, cu nica... ci doar starea sociala a lui ! in rau sau in bine... dar asta e altceva. cum spune si elements, noi nu avem nevoie de asa filme, ca sa nu facem ce se vede acolo..... si postarile nu sunt puse pentru noi, asta e clar ! de aceia, nici eu nu prea am inteles rolul topicului, asa cum se intreaba si ochelarica. dar cineva a pomenit de comparatie..... si e ceva in asta. lumea in care traim, nu e numai lumea pe care ne-o prezinta Night_du, in revolta ei. de aceia, vreau sa postez si eu ceva, pentru a echilibra lucrurile !!! daca nu va e cu suparare.

asta e... cu talc !!!

http://www.youtube.com/watch?v=vKa5un6wJGQ

si asta se afla in lumea noastra......

http://www.youtube.com/watch?v=2nPGgLZcG6w

si de asta... are totusi cineva grija, nu ? :cool:

http://www.youtube.com/watch?v=JDKy4FKbQek

doar asta am putut pregati in timpul asta scurt....... dar eper ca m-am facut de inteles !!! asa ca topicul... nu trebuie neaparat inchis, faceti cum vreti totusi.....
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde barboneli » Lun Mar 29, 2010 11:03 pm

Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde Night_du » Lun Mar 29, 2010 11:08 pm

barboneli scrie:lumea in care traim, nu e numai lumea pe care ne-o prezinta Night_du, in revolta ei.

Lumea care v-o prezinta night, este si lumea hilara si si cea cute.
Daca v-as fi pus numai poze morbide as fi inteles.
Cred, totusi, ca am incercat sa echilibrez frumosul cu uratul

Dar, mna...s-ar putea sa si gresesc si sa va fi prezentat numai imagini care sfideaza bunul simt.

Si ajunge pe azi...
Am si eu de ingrijit frumosul (sa nu credeti), alde animala mea si printesele mele de plantute.

Night_du
simply the best

Mesajde alinuta » Lun Mar 29, 2010 11:10 pm

Night_du scrie:
Repet, aveti oricand posibilitatea sa nu le priviti.

zau? nu cred ca poti face orice in public, iar cei ce nu vor sa vada, sa intoarca capul
repet, puteai sa pui linkuri pentru amatorii de orori
oricine poate deschide orice pagina pe forumul asta, fara teama de a da peste faptele criminalilor expuse la aer curat

Alinuta, si eu le-am primit. Nu am scotocit dupa ele cum probabil iti imaginezi

pai si care-i diferenta?
alinuta
frappuccino

Mesajde barboneli » Lun Mar 29, 2010 11:12 pm

Night_du scrie:
barboneli scrie:lumea in care traim, nu e numai lumea pe care ne-o prezinta Night_du, in revolta ei.

Lumea care v-o prezinta night, este si lumea hilara si si cea cute.
Daca v-as fi pus numai poze morbide as fi inteles.
Cred, totusi, ca am incercat sa echilibrez frumosul cu uratul

Dar, mna...s-ar putea sa si gresesc si sa va fi prezentat numai imagini care sfideaza bunul simt.

Si ajunge pe azi...
Am si eu de ingrijit frumosul (sa nu credeti), alde animala mea si printesele mele de plantute.

fi sigura de asta... cel putin in cea ce ne priveste pe noi !!! :cool: si transmite complimente printeselo tale si la plantutele tale.....!!! :cool:
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde Night_du » Lun Mar 29, 2010 11:15 pm

Tuuuuuuuuuu, da' asta trebuia sa-l pui la chestii cute, nu aici. :love5:

Night_du
simply the best

Mesajde barboneli » Lun Mar 29, 2010 11:19 pm

Night_du scrie:

Tuuuuuuuuuu, da' asta trebuia sa-l pui la chestii cute, nu aici. :love5:

chiar crezi ca nu stiam asta... ??? :cool: am pus-o pentru ca s-a folosit pe topic si cuvantul "specie"... !!! evoluata sau nu.... ! :)
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde alinuta » Lun Mar 29, 2010 11:20 pm

iar pe scurt;

oamenii, (in afara de autorii de hidosenii, celebrii prin publicatiile operelor dumnealor) inainte de a face ceva, gandesc daca merita
adica daca acest ceva, va aduce mai mult bine decat rau

asa ca daca tu crezi ca e bine ce faci, continua
alinuta
frappuccino

Mesajde adada » Mar Mar 30, 2010 11:27 am

Eu cred ca DanielaF ar putea sa-si dea si ea cu parerea printr-o luare de Atitudine la ceea ce trebuie sa ocolim noi pe aici cand intram sa ne savuram cafeaua de dimineata si nu numai...ma uimeste naturaletea cu care scrie night sa nu citim daca nu dorim ...nu zau...nu stiam ca pot sa postez ce vreau si sa adaug ca nu e obligat nimeni sa si citeasca(pe un forum public :shock: ).
Am si eu momentele mele de tristete , frustrari si alte stari , dar nu incerc tot posibilul sa injectez aceste stari si altora...si nu oricum , ci ca si cum as fi salvatorul lumii prin gestul meu.
Si cum zicea si alinuta...daca tine de mine sa schimb ceva , incerc , dar daca nu pot interveni cu nimic , macar nu fac si eu rau la randul meu(chiar daca nu e acelasi fel de rau , tot rau se numeste). :?
Night , era candva un topic unde postai cuvinte folosite rar in vocabularul de zi cu zi...astazi , dupa tot ce am citit, ar merge cuvantul :
[b]TENEBROS -OASA: Intunecos, sumbru, obscur. ♦ Fig. (Despre oameni) Posomorat, inchis. ♦ Fig. Ascuns si perfid.
adada
frappuccino

Re: Lumea in care traim II

Mesajde Night_du » Mar Aug 03, 2010 6:23 pm

Cum se pedepseste adulterul in Somalia

In decursul acestei luni, o femeie in varsta de doar 20 de ani, proaspat divortata, a fost acuzata de adulter si omorata cu pietre de un grup de radicali islamisti in fata unei multimi de peste 200 de persoane printre care si numerosi copii, transmite BBC.

Un judecator din cadrul grupului militant al-Shabab a declarat ca invinuita a avut o relatie sexuala cu un barbat casatorit de 29 ani. In urma acestei relatii, femeia a nascut un copil, dovada vie pentru islamisti in privinta adulterului. Barbatul a fost nevoit sa suporte 100 de lovituri de bici, iar femeia a fost ucisa cu pietre. Este a patra femeie care, in decursul acestui an, cade victima miscarii al-Shabab, o grupare islamista care controleaza o mare parte din sudul Somaliei, unde au impus o interpretare stricta a legilor islamice in ciuda opozitiei populatiei de rand somaleze.

Conform reporterilor care au reusit sa filmeze executia, femeia a fost ingropata in nisip pana la brau, astfel incat sa nu poata fugi si sa fie in imposibilitatea de a se feri de pietrele aruncate de islamisti. Dupa interpretarea extrema a legii Sharia, orice persoana care a comis sau incurajat adulterul, fie ea si divortata, trebuie ucisa cu pietre. O persoana care a facut sex inainte de casatorie este pedepsita cu 100 de lovituri de bici. In decursul lunii trecute, un barbat acuzat de adulter a fost ucis cu pietre in orasul port Merka. Prietena sa insarcinata a fost crutata pana la nasterea copilului, dupa care i s-a spus ca va avea o soarta asemanatoare. Somalia este teatrul a numeroase razboie civile care dureaza de peste 18 ani.

Sursa : BBCNews

Imagine

Night_du
simply the best

Re: Lumea in care traim II

Mesajde Night_du » Mar Aug 03, 2010 6:39 pm

Mde....tot femeia ii capu' rautatilor..... :|

"Depravarea femeilor atrage cutremurele" declara un fundamentalist iranian

Un prestigios cleric iranian sustine ca depravarea morala a femeilor si promiscuitatea crescuta din randul acestora, declanseaza cutremure devastatoare. Cu aceasta ocazie, Hohjatoleslam-ul a tinut sa atraga atentia intregii omeniri cu privire la adoptarea unor reguli decente de viata, pentru a indeparta astfel pedepsele divine care lovesc sub forma dezastrelor naturale de genul cutremurelor, vulcanilor, taifunurilor, secetei si inundatiilor de proportii.

Iranul este una dintre tarile cele mai afectate de cutremure din intreaga lume, iar explicatiile clericului privind dinamica tectonicii din zona, urmeaza o predictie a Presedintelui Mahmoud Ahmadinejad, care avertiza ca un cutremur poate lovi oricand capitala Teheran, cei aproximativ 12 milioane de locuitori ai acesteia urmand sa fie relocati in prealabil.

"Multe femei nu se imbraca cuviincios, duc tinerii barbati in ispite, le corup castitatea si imprastie adulterul in societate, ceea ce duce, incetul cu incetul, la cutremure. Prin urmare, cum altfel putem evita sa fim prinsi cu totii sub daramaturi? Nu exista alta solutie decat refugiul in religie si adaptarea vietii de zi cu zi la perceptele codurilor morale islamice. O autoritate divina mi-a spus ca trebuie sa avertizez oamenii pentru ca acestia sa se intorca spre credinta. Confruntarile de strada care au zguduit scena politica iraniana, nu mai tarziu de anul trecut, nu au fost altceva decat o reactie la actiunile gresite ale oamenilor. Daca in prezent un cutremur de pamant va lovi Teheranul, nimeni nu va putea indeparta aceasta calamitate decat Dumnezeu insusi, deci, sa nu-l dezamagim pe Dumnezeu", declara Hojatoleslam-ul Kazem Sedighi in cadrul rugaciunii de vineri 16 aprilie, anul curent.

Femeile din Republica Islamica Iran sunt obligate de lege sa iasa in public acoperite din cap pana in varful picioarelor, dar multe, in special adolescentele, ignora voit codurile stricte si poarta haine mulate si esarfe care le lasa parul la vedere. Pe de alta parte, seismologi de prestigiu international au avertizat, inca de acum 20 ani, ca exista riscul producerii unui cutremur care va distruge majoritatea cladirilor din Teheran. Unii experti au insistat chiar ca Iranul sa-si mute capitala intr-o zona mai putin afectata de activitatea seismica. Teheranul este asezat pe o falie seismica in lungime de 80 km, dar nu a suferit totusi cutremure majore din anul 1830 pana in prezent.

"Nu putem inventa un sistem care previne cutremurele, dar Dumnezeu a creat aceasta modalitate prin care se pot evita pacatele, oamenii vor ajunge sa se roage si sa caute iertarea, altfel vor plati si vor fi sacrificati", anunta intr-un comunicat oficial Sadeq Mahsooli, Ministrul Bunastarii si Securitatii Sociale .

Sursa: FoxNews

Imagine

Night_du
simply the best

Anterior

Înapoi la Atitudini