Muraturile. cum le tratam?
Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, dargo, 121
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Muraturile. cum le tratam?
cred ca fiecare dintre noi are de-a face in viata de zi cu zi sau la job cu asa zisele “muraturi” , adeca acele persoane tot timpul acre, prost dispuse, ironice, rautacioase, vesnic nemultumite fara niciun motiv aparent. acele muraturi care nu zambesc parca de teama ca nu cumva sa le doara maxilarele. poate ca le-am ignora cu eleganta daca ele ar sta in banca lor, dar de cele mai multe ori astfel de personae simt o placere diabolica sa irite, sa puna paie pe foc sau sa provoace animozitati doar pentru a-si mangaia propriul orgoliu. eu le-am numit muraturi. generic.
ce facem cu aceste acrituri? ce tratament folosim cand suntem intepati? ignoranta sau riposta?
ce facem cu aceste acrituri? ce tratament folosim cand suntem intepati? ignoranta sau riposta?
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
Re: Muraturile. cum le tratam?
coli draga, cum sa ignori asa ceva, no, nu se poate... ripostam cat si cum se poate oriunde prindem ocazia si de doua ori mai rau.
o mare muratura de-asta cum o descrii tu a fost ultimu' angajator. muratura muraturilor. de-asta neam prost intotdeauna nemultumit si ironic si prost dispus si rautacios si cum vrei tu sa-i mai zici. toate aceste "calitati" el le detinea
colegi n-am avut niciodata muraturi. poate mamaligi ( asa le zic io unora ), unu' singur... atat.
am ripostat cat am putut, nu l-am lasat o secunda
.
se lua de mine il intepam si io, zicea ceva raspundeam si io... ce pana mea... da' dobitocu' tot nu se invatase minte si nu-i ajunsese faptul ca deja isi pierdea autoritatea in fata celorlalti... oricum si-o pierduse. cred ca si-a blestemat ziua in care m-a angajat
cu siguranta.
si sa vezi ce face dobitocu' intr-o zi... il cheama pe unu' mai vechi in birou sa-l intrebe ce am cu el... ala ia zis ca nu stie, n-am nimic... si i-a zis ca io care-s venit de 2 luni am salariu mai mare decat el. doamne ce cretin si dobitoc, cum sa zici frate asa ceva. el vroia sa bage raca intre noi sa nu ne mai halim da' de fapt i-am unit pe toti impotriva lui
))).
daca asta nu e cea mai mare muratura posibila de pe pamant... atunci nu stiu ce sa zic, nu mai mananc inghetata o saptamana
si etc ca sunt multe de povestit... mai ales cum ne gonea dimineata de la cafea
... hai hai.. e 9:30, mai stati la barfa? ... ho cretinule, cand ajungeam la 20 la birou iti parea bine, fi-ti-ar capu' de ras sa-ti fie.
asta da muratura. de-aia stricata
o mare muratura de-asta cum o descrii tu a fost ultimu' angajator. muratura muraturilor. de-asta neam prost intotdeauna nemultumit si ironic si prost dispus si rautacios si cum vrei tu sa-i mai zici. toate aceste "calitati" el le detinea

colegi n-am avut niciodata muraturi. poate mamaligi ( asa le zic io unora ), unu' singur... atat.
am ripostat cat am putut, nu l-am lasat o secunda
.se lua de mine il intepam si io, zicea ceva raspundeam si io... ce pana mea... da' dobitocu' tot nu se invatase minte si nu-i ajunsese faptul ca deja isi pierdea autoritatea in fata celorlalti... oricum si-o pierduse. cred ca si-a blestemat ziua in care m-a angajat
cu siguranta.si sa vezi ce face dobitocu' intr-o zi... il cheama pe unu' mai vechi in birou sa-l intrebe ce am cu el... ala ia zis ca nu stie, n-am nimic... si i-a zis ca io care-s venit de 2 luni am salariu mai mare decat el. doamne ce cretin si dobitoc, cum sa zici frate asa ceva. el vroia sa bage raca intre noi sa nu ne mai halim da' de fapt i-am unit pe toti impotriva lui
))). daca asta nu e cea mai mare muratura posibila de pe pamant... atunci nu stiu ce sa zic, nu mai mananc inghetata o saptamana

si etc ca sunt multe de povestit... mai ales cum ne gonea dimineata de la cafea
... hai hai.. e 9:30, mai stati la barfa? ... ho cretinule, cand ajungeam la 20 la birou iti parea bine, fi-ti-ar capu' de ras sa-ti fie. asta da muratura. de-aia stricata
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
-

pitbully - frappuccino
Exact asa le spun si eu: muraturi!
Intr-o vreme consideram ca dau dovada de maxima intelepciune si superioritate daca ignor. Nu bagam in seama si imi vedeam de treaba. Dar se intampla urmatorul fenomen: deveneau tot mai tupeiste. Eu ramaneam cu nobletea pe care nu o aprecia nimeni si muraturile infloreau, le mergea bine...si eu ma consumam in interior!
A fir-ati ale dreacu!
M-am enervat !
Si am inceput sa execut dar nu agresiv pentru ca asta poate oricine. Mare lucru sa sari cu clanta si sa jignesti...nu-i o lauda.
Noooo, eu am inceput sa punctez .Am avut grija sa nu-mi las puncte slabe la vedere, am avut grija sa nu stie nimeni exact ce-i in capul meu si am inceput sa le spun in fata parerea mea. In fata tuturor si fara nicio jena.
Chiar nu merita sa ti se urce toti in cap...macar de-ar fi mai destepti!Da' aia de ti se urca in cap sunt in marea majoritate prosti pentru ca un om sanatos la cap isi vede de treaba.
Gresesc ?
Deci, concluzia mea: muraturile trebuie executate in mod rafinat si zeflemitor...sa le doara...si cu zambetul pe buze !!!
Intr-o vreme consideram ca dau dovada de maxima intelepciune si superioritate daca ignor. Nu bagam in seama si imi vedeam de treaba. Dar se intampla urmatorul fenomen: deveneau tot mai tupeiste. Eu ramaneam cu nobletea pe care nu o aprecia nimeni si muraturile infloreau, le mergea bine...si eu ma consumam in interior!
A fir-ati ale dreacu!
M-am enervat !
Si am inceput sa execut dar nu agresiv pentru ca asta poate oricine. Mare lucru sa sari cu clanta si sa jignesti...nu-i o lauda.
Noooo, eu am inceput sa punctez .Am avut grija sa nu-mi las puncte slabe la vedere, am avut grija sa nu stie nimeni exact ce-i in capul meu si am inceput sa le spun in fata parerea mea. In fata tuturor si fara nicio jena.
Chiar nu merita sa ti se urce toti in cap...macar de-ar fi mai destepti!Da' aia de ti se urca in cap sunt in marea majoritate prosti pentru ca un om sanatos la cap isi vede de treaba.
Gresesc ?
Deci, concluzia mea: muraturile trebuie executate in mod rafinat si zeflemitor...sa le doara...si cu zambetul pe buze !!!
-

Adriana - frappuccino
Iexact. Razboi oficial muraturilor? 
Haaaaaidi sa ne distram putin
Cum e reclama aia la .... si zice: Viata e prea scurta ca sa te plictisesti.
Asa e, are dreptate

Haaaaaidi sa ne distram putin
Asa e, are dreptate

-

pitbully - frappuccino
Adriana scrie:Exact asa le spun si eu: muraturi!
A fir-ati ale dreacu!
M-am enervat !
Gresesc ?
cunosc sentimentu', Adriana mama! am si eu vreo doua specimene la munca de-mi pun mai mult zahar in cafea numa' cand mi se izbesc ochii de ele! mai, nu le inteleg neam! parca tot timpul cineva le schimba pozitia patului noaptea, naiba mai stie! la inceput nici eu nu le bagam in seama.da' nu mai poci! si le mai trantesc si eu cate una,ca doar nu m-am angajat pe plantatia lor. razboi acriturilor ! asa trebe!

-

colipici - frappuccino
pitbully scrie:Iexact. Razboi oficial muraturilor?
Haaaaaidi sa ne distram putin![]()
Asa e, are dreptate
pitule,ai dreptate, frate! cu unele dintre ele nu mere ignoranta, ca-s prea infatuate sa priceapa ideea!
-

colipici - frappuccino
O da, da' io trebuie sa-mi cer scuze doamnelor. N-am ce cauta aici
in acest subiect. Pt ca voi vorbiti de femei muraturi si io de barbati muraturi. Si e prea mare diferenta. Femeile sunt mai rele ca barbatii din toate punctele de vedere
No, ma retrag
in acest subiect. Pt ca voi vorbiti de femei muraturi si io de barbati muraturi. Si e prea mare diferenta. Femeile sunt mai rele ca barbatii din toate punctele de vedere No, ma retrag

-

pitbully - frappuccino
pitbully scrie:O da, da' io trebuie sa-mi cer scuze doamnelor. N-am ce cauta aiciin acest subiect. Pt ca voi vorbiti de femei muraturi si io de barbati muraturi. Si e prea mare diferenta. Femeile sunt mai rele ca barbatii din toate punctele de vedere
![]()
No, ma retrag
mai, am zis persoane muraturi. ca-s femei sau barbati....tot muraturi se cheama

-

colipici - frappuccino
eu inca n-am gasit muraturi d-astea...dar si cand le-aoi gasi..le pun poza aici pe forum!
-

oana_daniela - frappuccino
apropo de muraturi. maine avem control de la bucuresti
.daca vin aia de anu' trecut, am pus-o. dar daca vin aia de luna trecuta...m-am scos! tineti-mi pumnii, fratilor 
.daca vin aia de anu' trecut, am pus-o. dar daca vin aia de luna trecuta...m-am scos! tineti-mi pumnii, fratilor 
-

colipici - frappuccino
Eu vorbeam de persoanele nesimtite si nesuferite care sunt in inferioritate in fata ta, intelectual de obicei si care incearca sa te domine prin aroganta si comportament nesuferit. Vorbesc de acele persoane care sunt vesnic nemultumite cu ceea ce au, care comenteaza infatuate stirile de la teveu fara sa realizeze ca suntem manipulati ...care aleg sa se simta nefericite pentru toate lucrurile care se intampla in jur , fara a realizeze ca se baga in seama prea mult.
Si daca te uiti cu lupa la viata lor, au niste existente insipide si fade...ca de-ar avea incarcare si activitati faine, pur si simplu ar fi multumite de viata lor fara sa simta nevoia sa impunga pe altii.
Pentru ca un om fericit , caruia ii merge bine, este impacat cu el si cu cei din jur.
O persoana rautacioasa si agresiva verbal sau fizic isi tradeaza problemele si nefericirea.
Nu stiu daca m-am facut inteleasa...
Mi-e mila de nesuferiti pentru ca in sufletul lor stiu ca-s chinuiti si nu m-as lua de ei si eu suplimentar...dar sa nu ma provoace ca execut!
Colipici, am niste exemplare in jur...mai ales de cand cu promovarea. Mama, mama...stii cum ma dau la ei????Moamaaaa...rea, dom'le daca ma provoaca !
Si daca te uiti cu lupa la viata lor, au niste existente insipide si fade...ca de-ar avea incarcare si activitati faine, pur si simplu ar fi multumite de viata lor fara sa simta nevoia sa impunga pe altii.
Pentru ca un om fericit , caruia ii merge bine, este impacat cu el si cu cei din jur.
O persoana rautacioasa si agresiva verbal sau fizic isi tradeaza problemele si nefericirea.
Nu stiu daca m-am facut inteleasa...
Mi-e mila de nesuferiti pentru ca in sufletul lor stiu ca-s chinuiti si nu m-as lua de ei si eu suplimentar...dar sa nu ma provoace ca execut!
Colipici, am niste exemplare in jur...mai ales de cand cu promovarea. Mama, mama...stii cum ma dau la ei????Moamaaaa...rea, dom'le daca ma provoaca !
-

Adriana - frappuccino
Uitai: tinem pumnii ! Cum sa nu... 

-

Adriana - frappuccino
io sunt primu', ii tin toata ziulica de e nevoie. da-mi trebuie curiozitatea satisfacuta. cine-s muraturile? aia de sus?
-

pitbully - frappuccino
Adriana scrie:Nu stiu daca m-am facut inteleasa...
Mi-e mila de nesuferiti pentru ca in sufletul lor stiu ca-s chinuiti si nu m-as lua de ei si eu suplimentar...dar sa nu ma provoace ca execut!![]()
am inteles,A driana. chiar daca am luat-o putin pe alaturi
. stiu cum e sa ai de-a face cu mediocri cu aere de sefi dar care nu inteleg ca sunt depasiti de evenimente si efectiv nu fac fata pentru ca nu pot mai mult.dar cand e vorba de un control sau de dus in control si e vreo speta mai stufoasa,sa te bage pe tine la inaintare...si totusi,aceste persoane de care-ti spun sunt si exact cum ti-am zis in mesajul de mai sus.... in fine,nah, ca iar mi-au venit in minte faze de-mi vine sa fac pe pitbullul si sa le sar la beregata
felicitari pentru promovare! arata tot ce poti si da cu muraturile de pamant!

-

colipici - frappuccino
pitbully scrie:io sunt primu', ii tin toata ziulica de e nevoie. da-mi trebuie curiozitatea satisfacuta. cine-s muraturile? aia de sus?
aia-s muraturi aclimatizate la bucuresti, pit!
am si muraturi autohtone!

-

colipici - frappuccino
15 mesaje
• Pagina 1 din 1