O ora cu tine...
Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, dargo, 121
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
O ora cu tine...
Am considerat ca sectiunea de Atitudini este cea mai potrivita pt aceasta poveste, primita pe mai.
Sunt sigura ca va trezi sentimente, pro au contra, si oricine e liber sa comenteze...daca mai poate fi ceva...de comentat....
Un barbat a venit de la munca tarziu, obosit si nervos, gasindu-si baietelul de 5 ani asteptand la usa nerabdator.
- Tati, pot sa te intreb ceva?
- Da sigur, despre ce e vorba? a raspuns tatal
- Tati, cati bani castigi pe ora?
- Hei, dar asta nu e treaba ta. De ce ma intrebi astfel de lucruri? spuse omul nervos.
- Doar vreau sa stiu...Te rog spune-mi, cat castigi pe ora?
- Daca trebuie sa stii ...castig 50$ pe ora.
- Ah, a raspuns micutul trist, cu capul plecat. Tati, imi imprumuti te rog 25$?
Tatal s-a infuriat:
- Daca singurul motiv pentru care m-ai intrebat asta este ca sa imi ceri niste bani sa iti cumperi o jucarie prosteasca sau alte prostii, atunci du-te direct in camera ta la culcare. Gandeste-te de ce esti asa egoist. Nu lucrez din greu in fiecare zi pentru asa copilarii.
Micutul a mers in liniste in camera si a inchis usa .
Omul s-a enervat si mai tare pe intrebarile baiatului.
Cum a putut sa puna asa intrebari doar pentru a cere niste bani.
Dupa o ora, tatal s-a calmat si a inceput sa gandeasca: "Poate chiar era ceva de care chiar avea nevoie sa cumpere cu 25$ si chiar nu mi-a cerut bani des". a dus la usa baiatului si a deschis-o.
- Dormi? Dormi? a intrebat....
- Nu tati, sunt treaz, a raspuns baiatul.
- M-am gandit, poate am fost prea dur mai devreme, spuse tatal. A fost o zi lunga si m-am descarcat pe tine. Uite aici ai 25$.
Micutul a sarit, zambind.
- Multumesc tati, a strigat.
Dupa aceea a scos un pumn de bani. Omul a vazut ca baiatul avea deja bani si s-a enervat din nou.
Micutul si-a numarat incet banii si s-a uitat catre tatal sau.
- De ce vrei mai multi bani daca deja ai? a spus tatal.
- Pentru ca nu am avut destul, dar acum am, a replicat baiatul. Tati, am 50$. Pot sa cumpar o ora cu tine ???? Te rog sa vii mai repede acasa maine. Vreau sa mananc cu tine.
Tatal a fost distrus de durere. Si-a luat baiatul in brate si l-a implorat sa il ierte. Este doar o reamintire pentru toti ce lucreaza din greu in viata pentru familia lor.
Nu ar trebui sa lasam timpul sa treaca printre degete fara sa petrecem timp cu cei care chiar conteaza pentru noi, aceia apropiati de inimile noastre.
Sa ne straduim sa daruim din timpul nostru celor pe care ii iubim.
Daca azi murim, compania pentru care lucram ne va inlocui foarte usor, in cateva ore.
Dar familia si prietenii pe care ii lasam in urma o sa simta pierderea pentru tot restul vietii lor!
Sunt sigura ca va trezi sentimente, pro au contra, si oricine e liber sa comenteze...daca mai poate fi ceva...de comentat....
Un barbat a venit de la munca tarziu, obosit si nervos, gasindu-si baietelul de 5 ani asteptand la usa nerabdator.
- Tati, pot sa te intreb ceva?
- Da sigur, despre ce e vorba? a raspuns tatal
- Tati, cati bani castigi pe ora?
- Hei, dar asta nu e treaba ta. De ce ma intrebi astfel de lucruri? spuse omul nervos.
- Doar vreau sa stiu...Te rog spune-mi, cat castigi pe ora?
- Daca trebuie sa stii ...castig 50$ pe ora.
- Ah, a raspuns micutul trist, cu capul plecat. Tati, imi imprumuti te rog 25$?
Tatal s-a infuriat:
- Daca singurul motiv pentru care m-ai intrebat asta este ca sa imi ceri niste bani sa iti cumperi o jucarie prosteasca sau alte prostii, atunci du-te direct in camera ta la culcare. Gandeste-te de ce esti asa egoist. Nu lucrez din greu in fiecare zi pentru asa copilarii.
Micutul a mers in liniste in camera si a inchis usa .
Omul s-a enervat si mai tare pe intrebarile baiatului.
Cum a putut sa puna asa intrebari doar pentru a cere niste bani.
Dupa o ora, tatal s-a calmat si a inceput sa gandeasca: "Poate chiar era ceva de care chiar avea nevoie sa cumpere cu 25$ si chiar nu mi-a cerut bani des". a dus la usa baiatului si a deschis-o.
- Dormi? Dormi? a intrebat....
- Nu tati, sunt treaz, a raspuns baiatul.
- M-am gandit, poate am fost prea dur mai devreme, spuse tatal. A fost o zi lunga si m-am descarcat pe tine. Uite aici ai 25$.
Micutul a sarit, zambind.
- Multumesc tati, a strigat.
Dupa aceea a scos un pumn de bani. Omul a vazut ca baiatul avea deja bani si s-a enervat din nou.
Micutul si-a numarat incet banii si s-a uitat catre tatal sau.
- De ce vrei mai multi bani daca deja ai? a spus tatal.
- Pentru ca nu am avut destul, dar acum am, a replicat baiatul. Tati, am 50$. Pot sa cumpar o ora cu tine ???? Te rog sa vii mai repede acasa maine. Vreau sa mananc cu tine.
Tatal a fost distrus de durere. Si-a luat baiatul in brate si l-a implorat sa il ierte. Este doar o reamintire pentru toti ce lucreaza din greu in viata pentru familia lor.
Nu ar trebui sa lasam timpul sa treaca printre degete fara sa petrecem timp cu cei care chiar conteaza pentru noi, aceia apropiati de inimile noastre.
Sa ne straduim sa daruim din timpul nostru celor pe care ii iubim.
Daca azi murim, compania pentru care lucram ne va inlocui foarte usor, in cateva ore.
Dar familia si prietenii pe care ii lasam in urma o sa simta pierderea pentru tot restul vietii lor!
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
Re: O ora cu tine...
Na Gabi, ca astazi m-ai prins pe picior gresit.

- anena
- frappuccino
si pe mine....
!
mariana , tu ce-ai facut la analize , ca mi-adusei aminte... parca ai fost de curand . e ok ?
!mariana , tu ce-ai facut la analize , ca mi-adusei aminte... parca ai fost de curand . e ok ?
- mamitza_16
- frappuccino
Atat...de ce sa fiu numai eu care lacramez?
Mai bine sa plangem in cor.

Mai bine sa plangem in cor.

-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du scrie:Atat...de ce sa fiu numai eu care lacramez?
Mai bine sa plangem in cor.![]()
....si pe cine chemam sa ne stearga mucii
!!?- mamitza_16
- frappuccino
iete ca vin io!
fetele,sunt atatea lucruri marunte de care nu ne dam seama la timp...
lucruri atat de firesti,la urma urmei
fetele,sunt atatea lucruri marunte de care nu ne dam seama la timp...
lucruri atat de firesti,la urma urmei

Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
mamitza_16 scrie:Night_du scrie:Atat...de ce sa fiu numai eu care lacramez?
Mai bine sa plangem in cor.![]()
....si pe cine chemam sa ne stearga mucii![]()
!!?
Io nu va sterg mucii ca sunteti fomei serioase! Sau asa mi se parea!
Gabito primesc inca povestioar de-astea cu talc pe mail de sunt satula. Surorile au fost scuturate si s-au potolit dar mai am cateva cliente care au impresia ca-mi fac un bine si-mi aduc norocul in casa daca-mi trimit pilde, cugetari in imagini si pps-uri rugaciune cu raspuns impus!
Io v-as lua si v-as scutura nitel! Vedeti-va fete de viata! Ca una avem (de care suntem constienti acum) de trait cat mai placut si echilibrat. Nu am scris plat sau plictisitor...sunt permise orice excese daca alterneneaza cu calmul si odihna!
Si ca sa ma blegesc si eu: as da TOT ce am pentru inca un minut, nu o ora, cu Andra. Dar cum n-am cui da, incerc sa pastrez in inima TOATE clipele in care mi-a fost alaturi!
viatzaerozsirozestelumeatoata
-

Karina33 - irish coffee
Si eu scuturai pe toti si toate. Dar mai este cate un mail care ma pune pe ganduri, care ma face sa analizez cat e de real....ce scrie acolo.

Karina33 scrie:Si ca sa ma blegesc si eu: as da TOT ce am pentru inca un minut, nu o ora, cu Andra. Dar cum n-am cui da, incerc sa pastrez in inima TOATE clipele in care mi-a fost alaturi!

-

8 mesaje
• Pagina 1 din 1