Pro si contra emigrare.

Spune ceea ce simti!

Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, dargo, 121

Statistica

Voi emigra in urmatorii ani.
11
24%
Ma gandesc daca voi emigra sau nu vreodata
9
20%
Nici nu ma gandesc sa parasesc Romania
12
26%
Deja locuiesc in alta tara.
14
30%

Voturi totale : 46

Mesajde silvye » Dum Ian 24, 2010 1:25 am

alinuta scrie:ma doare faptul ca vizionez singura "Un bulgare de huma" sau " O scrisoare pierduta"....sau "Toamna bobocilor"..."Sosesc pasarile calatoare".... astea nu le putem imparti :? precum si multe alte alte lucruri...
uneori ii traduc expresii sau proverbe romanesti...suna asa ciudat in franceza

Am inteles alinuta din prima .Ma scuzi m-am pierdut printre randuri cu ale mele :P Tu oricum ai un suflet artistic ,e nevoie sa ma uit la pozele tale si inteleg . Da ai dreptate nu stiu ce simti fiindca mie nu-mi lipsesc ,in sensul ca nu-mi e dor de nimic in legatura cu viata mea din Romania . O fi din motivul ca nu prea am amintiri placute ? In creierul meu s-a gravat suferinta acumulata acolo si nu pot sa ma uit cu dor inapoi . Oricum ....oriunde sanatosi sa fim!
silvye
frappuccino

Mesajde dia21 » Dum Ian 24, 2010 7:31 pm

alinuta scrie:desi sotul meu e un om minunat si ne intelegem excelent, suntem mereu pe aceeasi lungime de unda...ma doare faptul ca vizionez singura "Un bulgare de huma" sau " O scrisoare pierduta"....sau "Toamna bobocilor"..."Sosesc pasarile calatoare".... astea nu le putem imparti :? precum si multe alte alte lucruri...
uneori ii traduc expresii sau proverbe romanesti...suna asa ciudat in franceza
cat de bine inteleg tot ce spui :sad:
alinuta scrie:ps: si ca sa fiu si mai clara, stiu ca nu voi naste niciodata un copil francez, sau alt neam!na!
corect :mrgreen:
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Anterior

Înapoi la Atitudini