Subiecte de interes de pe agenda publica

Spune ceea ce simti!

Moderatori: dragos6, Night_du, Safari Sunrise, dargo, 121

Subiecte de interes de pe agenda publica

Mesajde ramony » Mie Dec 07, 2011 1:31 pm

N-am stiut unde sa intervin in discutie asa ca m-am gandit sa deschid aici un subiect. Pe langa moda, stil de viata si frumusete mi-ar placea tare mult sa vorbim si despre lucruri care chiar daca nu ne afecteaza direct sunt extrem de importante pentru Romania, in general. Primul lucru care imi vine in minte e proiectul de la Rosia Montana, atat de disputat in ultima vreme. Ce poate salva Rosia Montana? Mineritul sau turismul? Cat este ecologism si cat este interes personal? Apropo de voluntarii acestia care pretind ca salveaza Rosia Montana, gasiti pe blogul asta cu comedia Rosia Montana niste articole de-a dreptul amuzante. Voi ce parere aveti?
Ultima oară modificat de dragos6 pe Lun Dec 19, 2011 11:17 am, modificat 1 dată în total.
Motiv: Şters semnătura neregulamentară.
ramony
cafe-latte

Re: Subiecte de interes de pe agenda publica

Mesajde dia21 » Vin Dec 09, 2011 1:48 pm

Frank Timis e un tip deștept și deloc altruist, asa ca "salvează Rosia Montana" cade din start. Face lobby, investește în campanii de promovare, ca sa nu mai vorbim de șpăgile date (sa ne amintim de scandalurile de pe vremea când era Iliescu președinte) ptr ca la cât va câștiga în momentul în care vor reîncepe exploatările miniere nimic nu e prea mult. Din păcate va triumfa iar marele perdant, ca de obicei de altfel, este tot romanul de rând
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Înapoi la Atitudini