telefoane mobile
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise, Night_du, dargo, 121
38 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
eu cand n-am chef de nimeni imi "uit" telefonul acasa. sau ramane brusc fara baterie desi l-am incarcat in seara precedenta.
deci: daca intr-o zi n-ar functiona telefoanele eu n-as avea nici o problema. uneori chiar nu functioneaza
deci: daca intr-o zi n-ar functiona telefoanele eu n-as avea nici o problema. uneori chiar nu functioneaza
[imgb622cd]http://i132.photobucket.com/albums/q34/Nashira_album/Avatar35-2.jpg[/imgb622cd]
-

Varuna - irish coffee
[be393cf][color=greene393cf]Am momente cand imi vine sa dau cu telefonul de pamant si ca atare de cateva saptamani , duminica inchid telefoanele ...[/colore393cf][/be393cf] 
-

Estella^^^ - irish coffee
oricand as renunta la tel mobil ,pt un concert al lui stefan banica jr
echivalentul in bani e cam acelasi,pt mine ,care nu stau in bucuresti....
as alege concertul,in loc sa-mi cumpar un tel de fitze

echivalentul in bani e cam acelasi,pt mine ,care nu stau in bucuresti....
as alege concertul,in loc sa-mi cumpar un tel de fitze
-

cati_ze - espresso
Eu cand nu verau sa il aud il pun pe silentios si ma uit la display cum se agita dupa care intorc capul si imi vad de treaba. De inchis nu il inchid niciodata dar il ignor cu foarte multa dibacie. 
-

Sibel Fizula - cafe-latte
cand mi-am luat primul telefon mobil, muream de dragul lui...sa vorbesc cat mai mult, mesaje cat mai multe, sa ma sune toti...suna stupid, dar il puneam langa perna cand dormeam, ca poate primeam vreun mesaj important...aveam grija sa fie mereu incarcat...cah...acum,daca s-ar putea, as renunta la el...din pacate e imposibil, insa atunci cand n-am chef sa fiu gasita, il inchid, sau il dau pe silentios, sau pur si simplu il ignor cand suna 

Doresc sa realizez ceva special,nobil,dar sunt datoare sa ma achit intai de sarcinile marunte,ca si cum ar fi speciale si nobile
-

marinush - espresso
Cand l-am primit nu prea ma interesa...pana intr-o zi cand plecand de la o prietena m-am blocat in lift la etajul 8...noroc de mobil ca altfel cine stie cat stateam acolo...de atunci il tin mereu aproape chiar daca uneori il ignor cand suna 
Totul este amuzant atata timp cat nu mi se intampla mie!
-

siminaa - frappuccino
[color=bluea3e9d8]probabil esti agasata de clienti,de diverse persoane, nu mai suporti telefonul; atunci, de ce numia o saptamana fara el? il desfiintezi si cu asta basta, ai scapat de un stres si de o cheltuiala in plus...hi, hi! [/colora3e9d8]
-

hasse - irish coffee
-

your_sweet_death - irish coffee
38 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3