24 ianuarie, cafea pentru toata lumea!
Moderatori: dragos6, dia21, mod_bineativenit, 121
19 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: 24 ianuarie, cafea pentru toata lumea!
da. aia e explicatia. pfuai, mi-ai adus aminte de un card de care uitasem... pun pariu ca asa e si la mine... si am ceva timp de cand nu mai lucrez la firma aia... le dau la gurita. nu le dau nimic.
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
-

pitbully - frappuccino
Mai, ma crezi au ba, eu nu mai am incredere acuma, nici in chilotii de pe mine, ca nu s-or rupe si m-or lasa cu popoul gol.
Da-ti seama ce incredere am in banci..........
Nu, jur, daca e sa am vreun cont pe undeva, ori il fac in Elvetia, ori nu-l fac nicaieri, si bag banii sub saltea. Hagi Tudose ma fac, jur.
Da-ti seama ce incredere am in banci..........
Nu, jur, daca e sa am vreun cont pe undeva, ori il fac in Elvetia, ori nu-l fac nicaieri, si bag banii sub saltea. Hagi Tudose ma fac, jur.
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
la BT iti inchid ei automat contul daca nu il folosesti timp de minim 6 luni, parca. evident, daca nu ai bani in el
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
Pai asta de ce dracu' nu l-au inchis? In 9 ani de zile? Ca doar sold e 0. Iti dai seama ce miscari am facut eu in cont, daca nici macar nu stiam de existenta lui.....
Sau BCR-ul are alta politica?
Dracu' sa-i mai priceapa. Nu, iti spun, am o parere f proasta despre banci (ca si cum pana acuma as fi una mai buna).
Sau BCR-ul are alta politica?
Dracu' sa-i mai priceapa. Nu, iti spun, am o parere f proasta despre banci (ca si cum pana acuma as fi una mai buna).
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
19 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Bun venit la cafeneaua 121!