a inceput munca!
Moderatori: dragos6, dia21, mod_bineativenit, 121
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
a inceput munca!
neata! nimeni pe aici?
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
Re: a inceput munca!
O zi buna sa avaeti si o saptamana asa cum v-o doriti !
- vecinul_de_linga_casa
- irish coffee
ba da. io. in fuga. o saptamana bestial de buna, plina de succesE
sa am io, evident. 
pupici voua.
'neata

pupici voua.
'neata
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
-

pitbully - frappuccino

-

dargo - frappuccino
la mine nu suna 
mi-am adus aminte de o faza belea tare... legat de telefon... da' o zic mai tarziu... a trecut juma' de zi... baga-mi-as. pa. oricum, m-a facut de cacao telu' ala... eram mai multi si io vorbeam mult la tel in general... si tot vorbeam cu cineva de diverse combinatii... m-am indepartat de grup... ei se tot uitau la mine... eu tot vorbeam... n-am sesizat ca s-a intrerupt convorbirea si tot vorbeam si gesticulam... si cand colo in timp ce eram cu telu' la ureche imi suna telefonu'
la care aia se uita asa socati... si cica... baaaaa, scamatorule, te prefaci ca vorbesti la tel?
)))))))) da' ce sa mai explici, am lasat-o asa 

mi-am adus aminte de o faza belea tare... legat de telefon... da' o zic mai tarziu... a trecut juma' de zi... baga-mi-as. pa. oricum, m-a facut de cacao telu' ala... eram mai multi si io vorbeam mult la tel in general... si tot vorbeam cu cineva de diverse combinatii... m-am indepartat de grup... ei se tot uitau la mine... eu tot vorbeam... n-am sesizat ca s-a intrerupt convorbirea si tot vorbeam si gesticulam... si cand colo in timp ce eram cu telu' la ureche imi suna telefonu'
la care aia se uita asa socati... si cica... baaaaa, scamatorule, te prefaci ca vorbesti la tel?
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
-

pitbully - frappuccino
ce-ati patit, fratilor? v-a pus munca pe butuci? 

-

dargo - frappuccino
pitbully scrie:la mine nu suna
mi-am adus aminte de o faza belea tare... legat de telefon... da' o zic mai tarziu... a trecut juma' de zi... baga-mi-as. pa. oricum, m-a facut de cacao telu' ala... eram mai multi si io vorbeam mult la tel in general... si tot vorbeam cu cineva de diverse combinatii... m-am indepartat de grup... ei se tot uitau la mine... eu tot vorbeam... n-am sesizat ca s-a intrerupt convorbirea si tot vorbeam si gesticulam... si cand colo in timp ce eram cu telu' la ureche imi suna telefonu'![]()
faza asta era la moda pe la inceputul telefoniei mobile pe la noi,cand telefonul era cat o caramida,il purtau barbatii-n buzunar pentru iluzia optica
.cati nu se prefaceau ca vorbesc la telefon,doar sa arate lumii ca deh,sunt cineva!si in momentul ala le suna pe bune telefonul Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
dargo scrie:ce-ati patit, fratilor? v-a pus munca pe butuci?
sa stii tu,dargo.lunile ianuarie si februarie imi sunt cele mai nesuferite..controale in draci,raportari si tot felul de hartii inutile....
zi buna,dragilor!
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
hello.
frate, ce nasol e dupa concediu, sa dea naiba
am dormit azi-noapte fix 30 minute
si cand am ajuns la serviciu,eram rupta.si ii vad pe toti zombi pe aici
cel mai mult a dormit un coleg 2 ore. restul...cica toata noaptea s-au zvarcolit, naiba stie de ce
si totusi...turbam daca mai stateam acasa.sper sa ies la pensie ca bunicul meu, la 74 de ani
va doresc o saptamana magnifica - eu sigur o sa am

frate, ce nasol e dupa concediu, sa dea naiba
am dormit azi-noapte fix 30 minute
cel mai mult a dormit un coleg 2 ore. restul...cica toata noaptea s-au zvarcolit, naiba stie de ce
si totusi...turbam daca mai stateam acasa.sper sa ies la pensie ca bunicul meu, la 74 de ani
va doresc o saptamana magnifica - eu sigur o sa am

" Nu trebuie, pe cat poti, sa te lasi ispitit a vorbi despre tine. Giosuè Carducci "
-

Busha - irish coffee
Suntem in plina faza de luna plina, de-aia s-ar putea sa aveti probleme cu somnul.
O mai patesc si eu si daca nu-s rupta de oboseala (si azi noapte n-am fost) dorm putin, mai degraba dorm agitat. Asa ca prefer sa ma trezesc si sa ma apuc de treburi. Iar cand mi se face somn pun de-o cafea sa ma dezmeticesc iar.
Si la mine-i de munca. Poate in februarie sa fie mai lejer, dar in ianuarie am de lucru tot ce n-a fost urgenta maxima de Craciun sau Revelion.
O mai patesc si eu si daca nu-s rupta de oboseala (si azi noapte n-am fost) dorm putin, mai degraba dorm agitat. Asa ca prefer sa ma trezesc si sa ma apuc de treburi. Iar cand mi se face somn pun de-o cafea sa ma dezmeticesc iar.
Si la mine-i de munca. Poate in februarie sa fie mai lejer, dar in ianuarie am de lucru tot ce n-a fost urgenta maxima de Craciun sau Revelion.
viatzaerozsirozestelumeatoata
-

Karina33 - irish coffee
noi suntem in urma cu 3 saptamani
suna beneficiarii incontinuu si ne turbeaza- asta a fost de dimineata. de pe la 12:00 nu mai raspundem nici unul, stam ca soriceii la calculator si bagam la greu
speram cu totii ca la noapte sa dormim. desi nu beau cafea, pana acum am baut 3 cafele, imi bate inima de zici ca vrea sa o ia la fuga

speram cu totii ca la noapte sa dormim. desi nu beau cafea, pana acum am baut 3 cafele, imi bate inima de zici ca vrea sa o ia la fuga

" Nu trebuie, pe cat poti, sa te lasi ispitit a vorbi despre tine. Giosuè Carducci "
-

Busha - irish coffee
mi-am dat metabolismu' peste cap.ma culc la 2,ma trezesc la 6. bun asa,4 ore pe zi de somn ajung 
-

colipici - frappuccino
recunoaste ca te-ai luat dupa mine 

-

ioana_darius.blaj - frappuccino
ioana_darius.blaj scrie:recunoaste ca te-ai luat dupa mine
recunosc ca imbatranesc,draga mea. tu esti mai tanara, si tot pasare de noapte esti. doo cucuvele

-

colipici - frappuccino
heeeeeiiii cum imbatranesti? esti tanara si frumoasa si eu vin din urma, un pic mai stai. tot timpul am fost pasare de noapte...as prefera sa dorm la pranz, noaptea nu prea pot 

-

ioana_darius.blaj - frappuccino
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Bun venit la cafeneaua 121!