E 2 ianuarie 2012
Moderatori: dragos6, dia21, mod_bineativenit, 121
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
E 2 ianuarie 2012
E 2012 si e 2 ianuarie. Sa fiti fericiti / fericite, iubiti/ iubite si bucuria sa va inconjoare mereu sufletele !
- vecinul_de_linga_casa
- irish coffee
Re: E 2 ianuarie 2012
( "E"-ul asta vine de la vitamina "E"... sau e prescurtarea de la Este... ???
buna vecine... se pare ca forumistii tai, ori sunt prea inconjurati cu fericire, iubire si bucurie in suflete si le e greu sa se miste.... ori inca nu s-au trezit !!!!
deci anul asta nou, avem parte de aceleasi urari.... dar macar sunt scrise corect !
de aia si raspund. acum, in cea ce ma priveste personal.... chiar nu vad nici o diferenta intre anul 2011 si asta nou, al 12-lea din mileniu trei.... adica vad ca m-am sculat la fel de bine, am mancat la fel, m-am usurat la fel... forumul merge ca dracu' la fel... (mai nou, nici nu ma mai anuntza cand raspunde cineva la topicele la care particip, rar, dar particip...
) asa ca chiar nu vad nici un ghiseft ca a aparut asta nou... !!!!
la an ma refer !
eu unu' as fi ramas in cel vechi, tot aveam CEC-urile deja scrise si semnate... acuma trebuie sa le refac ! plus ca eu m-am simtit al naibi de bine si in cel vechi.... acum, cine naiba stie ce o sa fie !!! aaa... nu ma gandesc la sfarsitul "lumii", ca aia sigur n-o sa fie. si nu numai ca se iau unii (loviti la dibla...) de un vechi calendar al unui popor care nu mai exista de mult... si pe care calendar si ce mai scriau ei pe acolo nu-l intelege nimeni, dar ei sustin ca da... ma refer la aia loviti la dibla cum spuneam ! probabil ca la inceputul anului 2013, o sa-i interneze undeva ca sa nu mai prosteasca lumea... dar pana atunci, au facut o groaza de bani !
ma rog... treaba lor, dar pe mine ma deranjeaza !!!
oricum si eu mi-am rezolvat problema financiara, intalnind un vechi prieten, nu al meu, dar al unor persoane cunoscute... !!!
http://youtu.be/R8DgTnPq2S4
oricum, daca tot ramanem tot in anul 2012... va doresc si eu sa va fie mai bine din toate punctele de vedere... si din profil financiar si din fata la sanatate, iar din spate sa lasati toate necazuruile...... ! sau mai bine zis, ele sa va lase... !!!!

buna vecine... se pare ca forumistii tai, ori sunt prea inconjurati cu fericire, iubire si bucurie in suflete si le e greu sa se miste.... ori inca nu s-au trezit !!!!
de aia si raspund. acum, in cea ce ma priveste personal.... chiar nu vad nici o diferenta intre anul 2011 si asta nou, al 12-lea din mileniu trei.... adica vad ca m-am sculat la fel de bine, am mancat la fel, m-am usurat la fel... forumul merge ca dracu' la fel... (mai nou, nici nu ma mai anuntza cand raspunde cineva la topicele la care particip, rar, dar particip...
) asa ca chiar nu vad nici un ghiseft ca a aparut asta nou... !!!!
la an ma refer !
eu unu' as fi ramas in cel vechi, tot aveam CEC-urile deja scrise si semnate... acuma trebuie sa le refac ! plus ca eu m-am simtit al naibi de bine si in cel vechi.... acum, cine naiba stie ce o sa fie !!! aaa... nu ma gandesc la sfarsitul "lumii", ca aia sigur n-o sa fie. si nu numai ca se iau unii (loviti la dibla...) de un vechi calendar al unui popor care nu mai exista de mult... si pe care calendar si ce mai scriau ei pe acolo nu-l intelege nimeni, dar ei sustin ca da... ma refer la aia loviti la dibla cum spuneam ! probabil ca la inceputul anului 2013, o sa-i interneze undeva ca sa nu mai prosteasca lumea... dar pana atunci, au facut o groaza de bani !
ma rog... treaba lor, dar pe mine ma deranjeaza !!!
http://youtu.be/R8DgTnPq2S4
oricum, daca tot ramanem tot in anul 2012... va doresc si eu sa va fie mai bine din toate punctele de vedere... si din profil financiar si din fata la sanatate, iar din spate sa lasati toate necazuruile...... ! sau mai bine zis, ele sa va lase... !!!!
-

barboneli - frappuccino
seara si la multi ani! 
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
La multi ani!
un an cu multe realizari, sanatate si IUBIRE
- poker
- mochaccino
La multi ani.... poker !!!!
realizari, e ok... sanatate e si mai ok.... da' tu crezi ca exista asa multa iubire pe lumea asta ca sa ajunga la toti... ?????
eu nu cred... !!!!
ia zi... cum mai merge fazan altfel... mai aveti intrebari ???

realizari, e ok... sanatate e si mai ok.... da' tu crezi ca exista asa multa iubire pe lumea asta ca sa ajunga la toti... ?????

-

barboneli - frappuccino
poker scrie:La multi ani!
irezistibile urari! asemenea si tie!

- mira2010
- frappuccino
barboneli scrie:realizari, e ok... sanatate e si mai ok.... da' tu crezi ca exista asa multa iubire pe lumea asta ca sa ajunga la toti... ?????
![]()
![]()
eu nu cred... !!!!
![]()
![]()
si cu realizarile, si cu sanatatea sunt probleme ca si cu iubirea, adica prea norocos trebuie sa fii ca sa poti spune ca le ai pe toate, atat cat vrei... asa ca trebuie sa lupti ca sa ai din ele cam atat cat poti duce
, si sa ramana si pentru ceilalti, nu?barboneli scrie:ia zi... cum mai merge fazan altfel... mai aveti intrebari ???![]()
aritmic merge fazanul cela... momentan e (de la este!
)in pauza.- mira2010
- frappuccino
mmmda... acum imi amintesc... ai zis ca acum: "hiberneaza"... !!!! la "fazan altfel" ma refer.... ! 
-

barboneli - frappuccino
poate vine poker cu entuziasm si-l trezeste... ca si el s-a odihnit. daca nu, asteptam primavara, cand reinvie sigur (da, fazanul)
- mira2010
- frappuccino
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Bun venit la cafeneaua 121!