Geru' bobotezei....unde e?
Moderatori: dragos6, dia21, mod_bineativenit, 121
17 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Geru' bobotezei....unde e?
Te pup, Mamitzule drag , o seara frumoasa...
Chiar ies acum ca stau la comp chiar langa geam si ma zgribulesc numai cand vad cum ninge....poate vine iarna, intr-un final. Desi eu , sincer, nu ma bucur...de luni incepe treaba si totul devine mai greu cand este gheata, ger si lunecus.
Pa.
ps-Mamitzo, te gatim noi sa fii la ultima moda cu extensiile...numai sa vrei sa te duci. Tu cu Mamitzul, ca doi porumbei...hmmm?
Chiar ies acum ca stau la comp chiar langa geam si ma zgribulesc numai cand vad cum ninge....poate vine iarna, intr-un final. Desi eu , sincer, nu ma bucur...de luni incepe treaba si totul devine mai greu cand este gheata, ger si lunecus.
Pa.
ps-Mamitzo, te gatim noi sa fii la ultima moda cu extensiile...numai sa vrei sa te duci. Tu cu Mamitzul, ca doi porumbei...hmmm?
-

Adriana - frappuccino
Re: Geru' bobotezei....unde e?
Adriana scrie:
Tu cu Mamitzul, ca doi porumbei...hmmm?
aha
....
(adica asa cam pe sistemul ...un foc la tinerete , si unu' la batranete
!ptiu ca ma prostii ! sa-mi fie rusine
! )te pup si eu , gata o intind si eu la aia batrani ca deja fratelo a aterizat .intr-o ora juma e acasa ....noapte buna
!- mamitza_16
- frappuccino
17 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Bun venit la cafeneaua 121!