Geru' bobotezei....unde e?
Moderatori: dragos6, dia21, mod_bineativenit, 121
17 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Geru' bobotezei....unde e?
buna ziua.....mai ,voi ati trecut la "dezitoxicare" totala
? nici macar cafea nu mai beti?
n-apare nimeni? lipicioaso ,io prajesc carnatii sa-i pun la untura
.....nu ajunse mirosu' inca
?!
hai, ca daca nu va grabiti pana ii pun in cratiti , nu mai pupati pana la lasata secului
! si dati si voi o cafea, ca doar nu puteti sa ziceti ca sunteti ....inghetati .....! eeeeiii....comedie...
? nici macar cafea nu mai beti?n-apare nimeni? lipicioaso ,io prajesc carnatii sa-i pun la untura
?! hai, ca daca nu va grabiti pana ii pun in cratiti , nu mai pupati pana la lasata secului
! si dati si voi o cafea, ca doar nu puteti sa ziceti ca sunteti ....inghetati .....! eeeeiii....comedie...- mamitza_16
- frappuccino
Re: Geru' bobotezei....unde e?
pun de mamaliga
?
- mamitza_16
- frappuccino
tare-ti place sa ne mai chinui
'neata
-

ioana_darius.blaj - frappuccino
ioana_darius.blaj scrie:=p~ tare-ti place sa ne mai chinui![]()
'neata
io?
.....hai fata, voi ma "plimbati" , io va hranesc ...
! "afacere" cinstita
!- mamitza_16
- frappuccino
Buna ziua,
Si eu va servesc cu un Espresso Cortado

si o praji buna , ca-i sarbatoare ...nu de alta !

Asa...e bine. nuuu???
...
Mancare nu mai vreauuu...
Si eu va servesc cu un Espresso Cortado

si o praji buna , ca-i sarbatoare ...nu de alta !

Asa...e bine. nuuu???
-

Adriana - frappuccino
Adriana scrie:
nici io.....
! mi-a ajuns pana peste cap ....momentan
. poate doar neste salate d-alea vesele , colorate si racoritoare... doar ca in seara asta , nu intra nimic. baiatul e plecat la bucuresti sa-mi ia fratele de la aeroport
nenorocita boala, cum nu ma lasa ea nici macar sa ma bucur....sanatos
...- mamitza_16
- frappuccino
tu, da' ia zi... aia mica frumoasa ce face, cum e?
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
-

pitbully - frappuccino
Mamito, da nu te mai gandi la boala! Uite ce de evenimente deosebite in jur si tu......
Esti o gospodina pe cinste dar asta nu inseamna ca trebuie sa fii lata, la orizontala, ca sa iti aprecieze munca cei de langa tine. Mai fa-te ca nu vezi! Chiar daca nu iti convine mereu fa haz de necaz! E adevarat ca e mai greu la inceput dar va trebui sa te si obisnuiesti sa fii ajutata!
Esti o gospodina pe cinste dar asta nu inseamna ca trebuie sa fii lata, la orizontala, ca sa iti aprecieze munca cei de langa tine. Mai fa-te ca nu vezi! Chiar daca nu iti convine mereu fa haz de necaz! E adevarat ca e mai greu la inceput dar va trebui sa te si obisnuiesti sa fii ajutata!
- Bucurie
- espresso
Bucurie scrie:Mamito, da nu te mai gandi la boala! Uite ce de evenimente deosebite in jur si tu......
bucurie, nu-i vorba de ajutat!.asta s-a mai schimbat pe ici pe colea
!nu fac nimic deosebit fata de alte femei. ba chiar as putea spune , ca fata de cele care au si un serviciu , fac pe jumatae, si-mi scot palaria in fata lor cu tot respectul de care sunt in stare.
este o perioada aglomerata in trebuiri casnice , pentru toata lumea , plus emotiile , pozitive e drept , m-au coplesit , si daramat in acelasi timp.
e vorba de boala , care in ocazii din astea isi arata "coltii" si maraie un pic la mine , cum ca am sarit calu'. doar ca vezi tu , nu pot si nici nu vreau la o adica , sa ma lipsesc de astea ... nici de nebuna. cad io la pace cu ea
, ii trag neste pastile, o bag in "amorteala" si m-am scos
! pai nu ?pitbully scrie:tu, da' ia zi... aia mica frumoasa ce face, cum e?
bei , tu stii ce frumoasa e? doar ca nu-mi prea placura extensiile, ca le are cam demult , au mai cazut , si n-a vrut sa si le dea jos pana nu le vede si mami
! zicea ca saptamana asta gata ...in rest e frumoasa(mai zisei
? ...e cam muncita
, dar nu-i pare rau ca cica ii place mult ce face, si are planuri mari . vrea sa se inscrie la niste cursuri , cei de la firma sunt dispusi sa o ajute ,are si o sefa nemtoaica , ce o place , deja au lasat-o sa lucreze singura si nu-i mai controleaza lucrarile zilnic ci o data cu ale celorlalti ...... dar deocamdata inca mai e o problema cu limba . si-mi place ca nu vrea de azi pe maine. cica :un pic de rabdare si sa vezi tu mami ce-o sa fac ..."sa dea Dumnezeu ...
si prea multe in 24 de ore .....ce sa faci , cat sa vorbesti ? ca mai "pierdeam" timpul sa-l bagam in seama si pe prietenul ei
! glumesc , e un baiat tare de treaba si o iubeste de numa' vorba lu' dargo. il zapaceste asta mica de nici nu-si da seama saracu ...
. era buna la asta de mica

- mamitza_16
- frappuccino
zi zau. tu, io in general nu prea cred pana nu vad
ia arata-mi

Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
-

pitbully - frappuccino
pitbully scrie:zi zau. tu, io in general nu prea cred pana nu vadia arata-mi
![]()
nu stiu
, si nici nu am poze cu ea de acum . dar e la fel ca in cele pe care le-a pus odata pe forum . diferenta sta in faptul ca are parul un pic mai scurt si mai drept , ca de-atunci si pana acum , a descoperit ...placa - mamitza_16
- frappuccino
Bravo Mamitzo, la vara iti pui extensii si te duci sa vizitezi fata !!!
Sa vezi ce-o sa-ti placa ...tare ma bucur pentru tine si ca s-au aranjat asa lucrurile ...
Va pup ca ma duc sa vad un film frumos...am mancat o salata de ton cu paine prajita ...si acum ma bag in pat la film...paaa
Sa vezi ce-o sa-ti placa ...tare ma bucur pentru tine si ca s-au aranjat asa lucrurile ...
Va pup ca ma duc sa vad un film frumos...am mancat o salata de ton cu paine prajita ...si acum ma bag in pat la film...paaa
-

Adriana - frappuccino
Stati , ca uitai ...LA NOI NINGEEEEEEEEE !!!!
Frumos si linistit....
Frumos si linistit....
-

Adriana - frappuccino
Adriana scrie:Bravo Mamitzo, la vara iti pui extensii si te duci sa vizitezi fata !!!
....doamne ma facusi sa rad... cred ca daca ii spun ca vreau , si daca m-oi duce la ea , ma duce sa-mi pun
...hmmm, da' nu stiu ce coloare...pot sa pun amestecate? si musai trebuie sa fie si rosii, galbene si albastre , ca io sunt patrioata ...
!io baui un pahar cu lapte...degresat , ca altceva nu intra
- mamitza_16
- frappuccino
Adriana scrie:Stati , ca uitai ...LA NOI NINGEEEEEEEEE !!!!
Frumos si linistit....
la noi a turbat vantu'
- mamitza_16
- frappuccino
17 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Bun venit la cafeneaua 121!