Joi, 19 ianuarie 2012

Hai la o cafea calda cu noi!

Moderatori: dragos6, dia21, mod_bineativenit, 121

Re: Joi, 19 ianuarie 2012

Mesajde mamitza_16 » Joi Ian 19, 2012 10:30 pm

mira2010 scrie:
barboneli scrie: ok, poate si mira insista cu raspunsurile la atatea provocari ale voastre sau ale altora...

iti spun de ce: pe forum intra multa lume, nu doar cei care scriu des si mai stiu cate ceva despre ceilalti (chiar inainte de a incepe acest mesaj erau 44). si ei citesc tot felul de lucruri carora, daca nu li se da replica, ramane ca sunt asa, nu? dar avand la dispozitie acuzele si raspunsurile, isi pot forma o parere mai apropiata de realitate. si pot sa aleaga in continuare ce si daca mai citesc, sau scriu, pe forum.

mamaaa....sa mor io daca-mi dadea prin gand asa esplicatie :drunken: !deci precis nu esti ...blonda ! ca mine.... :? !
esti tare , zau !....tare-n ...toate :-bd !
mamitza_16
frappuccino

Mesajde mamitza_16 » Joi Ian 19, 2012 10:35 pm

fetilii....vine careva sa-mi calce si mie patru camasi , si macar o juma' de lenjerie :ympray: ? ca io ....ramasei toropita.... :? :D !
hai ca va fac ceva bun :ymsmug: ....vreeeti ;;) ?
mamitza_16
frappuccino

Mesajde alinuta » Joi Ian 19, 2012 11:00 pm

mamitza_16 scrie:fetilii....vine careva sa-mi calce si mie patru camasi , si macar o juma' de lenjerie :ympray: ? ca io ....ramasei toropita.... :? :D !

mamitzo, da' ce-ti trebe 4? eu ma incumet la doua, plus lenjeria de terminat
dar acu', pana nu incepe filmul ca daca le calc cu ochii la televizor, nu le mai porti 8-}
alinuta
frappuccino

Mesajde mamitza_16 » Joi Ian 19, 2012 11:07 pm

alinuta scrie:
mamitza_16 scrie:fetilii....vine careva sa-mi calce si mie patru camasi , si macar o juma' de lenjerie :ympray: ? ca io ....ramasei toropita.... :? :D !

mamitzo, da' ce-ti trebe 4? eu ma incumet la doua, plus lenjeria de terminat
dar acu', pana nu incepe filmul ca daca le calc cu ochii la televizor, nu le mai porti 8-}

patru , ca atatea zile trecura de la ultimul spalat :? ! restul de sapte sau opt sunt calcate , dar astea sunt umede exact cat trebuie , si daca le las sa se usuce de tot, pe urma stai si pune apa in fier si calca cu abur si ...plus ca ma face pe creieri sa stiu ca nu le-am calcat. :D ! iar lenjeria, imi bag picioarele , n-o mai calc deloc. ca ma inerveaza :evil: ...asa ca ii dau pas...(calc doar fetele de perna, si partea de cearceaf de pilota care se vede :ymsmug: ! eteee, na ! are ceva? nu cred )
tu ce faci ? aia mica e bine ? ce zic doctorii ?
ma scoate din draci netu' asta in seara asta X(
mamitza_16
frappuccino

Mesajde michi 73 » Joi Ian 19, 2012 11:11 pm

mamitza_16 scrie:...plus ca ma face pe creieri sa stiu ca nu le-am calcat. :D ! iar lenjeria, imi bag picioarele , n-o mai calc deloc. ca ma inerveaza :evil: ...asa ca ii dau pas...(calc doar fetele de perna, si partea de cearceaf de pilota care se vede :ymsmug: ! eteee, na ! are ceva? nu cred )
t(

:D :-D \m/
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Mesajde alinuta » Joi Ian 19, 2012 11:17 pm

mamizto, esti tare! eu nu le calc niciodata ca-s umede, doar cand am chef, timp, sau nevoie
si cum chef si timp nu prea am de cheltuit pe calcat...ramane ultima varianta :ymblushing:

fata e bine, merci. sunt multumita (na, ca ma urmareste cuvantul asta! :-?? ) doctorii nu mai dau vesti, chiar azi le-am trimis un mail sa vad daca-si mai amintesc de noi
in sfarsit centrul psihologic si scoala s-au decis sa miste ceva in legatura cu dosarul fetei pentru MDPH. sa fie luata in evidenta si sa vedem la ce scoala o vor indruma... dar pana acolo mai e
mai sunt alte comitzii si comitete de vizitat inainte :-w
alinuta
frappuccino

Mesajde barboneli » Joi Ian 19, 2012 11:28 pm

Doaaaamne... de cand nu a mai calcat Suzi cearceafuri si alte chestii din astea... !!!! :-o cand am plecat, am luat cu noi cateva seturi de asternut, facute la comanda, din panza de Damasc. parca asa se spune. le-am folosit un pic aici, la inceput, pe urma am trecut la ce se vindea pe aici. la noi vara e foarte cald si astea de Damasc, nu se potriveau. iarna dormim pe asternut din flanel, care nu se calca sau mai bine zis, nu e nevoie sa se calce. ca arata la fel cand le pui pe pat. in alea de Damasc, iarna, cand intram in pat erau reci ca gheratza. la cearceafuri ma refer. un timp am folosit un cearceaf din ala electric ca sa incalzeasca PANA NE BAGAM IN PAT... si era perfect. plapuma de puf, facea restul si ne incalzeam bine. eu schimbam uneori maioul, ca mai si transpuram sub plapuma. afara din pat, frig si umed ! dar daca ieseam ptr. "putin"... pana sa se raceasca corpul bine incalzit, eram deja langa pulpele lui Suzi... care erau fierbinti ! :ymblushing: ;) astea de flanel, cand intri in pat nu sunt reci de loc. si mai sunt si moi si mai grosute decat alea pe care le folosim vara. alea de Damasc, inca le pastram, nu stiu de ce, dar sunt asa de frumoase..... roz portocaliu spre bej... nu mai stiu si cu gravuri de flori. o sa le daruiesc o data unui muzeu..... ! :-D
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde mamitza_16 » Joi Ian 19, 2012 11:32 pm

alinuta scrie:mamizto, esti tare! eu nu le calc niciodata ca-s umede, doar cand am chef, timp, sau nevoie
si cum chef si timp nu prea am de cheltuit pe calcat...ramane ultima varianta :ymblushing:

fata e bine, merci. sunt multumita (na, ca ma urmareste cuvantul asta! :-?? ) doctorii nu mai dau vesti, chiar azi le-am trimis un mail sa vad daca-si mai amintesc de noi
in sfarsit centrul psihologic si scoala s-au decis sa miste ceva in legatura cu dosarul fetei pentru MDPH. sa fie luata in evidenta si sa vedem la ce scoala o vor indruma... dar pana acolo mai e
mai sunt alte comitzii si comitete de vizitat inainte :-w

lasa tu , ca e bine si asa.
si ma bucur pentru aia mica :-bd !
michi 73 scrie:
mamitza_16 scrie:...plus ca ma face pe creieri sa stiu ca nu le-am calcat. :D ! iar lenjeria, imi bag picioarele , n-o mai calc deloc. ca ma inerveaza :evil: ...asa ca ii dau pas...(calc doar fetele de perna, si partea de cearceaf de pilota care se vede :ymsmug: ! eteee, na ! are ceva? nu cred )
t(

:D :-D \m/

cu lenjeriile , eu ma "rezolvasem" de multisor. luasem din alea gofrate , si alea nu se calca :D ! asta , am si "pata" pe ea. ca atat ii duse capu' pe domnu' meu si pe fi-su sa-mi ia si mie cadou de mos craciun. nu numai ca au dat pe ea o poala de bani ca fraierii , dar e si un material oribil . la spalat se face ...nu's cum sa zic ...pur si simplu "punga" ~x( .
si se calca atat de greu...plus ca nu e nici imprimata si nu poti sa-i dai rasol, plus ca e satinat si eu nu pot sa dorm pe ala ca parca ma "electrizeaza". . si asta in conditiile in care imi exprimasem cat se poate de evident ...lista pentru mosu'. imi trebuia un halat de casa din ala pufos , ca asta de-l am e "obosit" rau ...dar degeaba....cica nu s-au prins cand am batut apropo-ul. in conditiile in care ei plecau in oras , eu stiam clar de ce pleaca , si cand ei se incaltau eu ...bateam apropo'...! sa mai zic si ca era pe 24 dec dupa ora 14 ... :twisted: ?
da' le-o coc eu :ymsmug: ...!
mamitza_16
frappuccino

Mesajde mamitza_16 » Joi Ian 19, 2012 11:38 pm

barboneli scrie:Doaaaamne... de cand nu a mai calcat Suzi cearceafuri si alte chestii din astea... !!!! :-o cand am plecat, am luat cu noi cateva seturi de asternut, facute la comanda, din panza de Damasc. parca asa se spune. le-am folosit un pic aici, la inceput, pe urma am trecut la ce se vindea pe aici. la noi vara e foarte cald si astea de Damasc, nu se potriveau. iarna dormim pe asternut din flanel, care nu se calca sau mai bine zis, nu e nevoie sa se calce. ca arata la fel cand le pui pe pat. in alea de Damasc, iarna, cand intram in pat erau reci ca gheratza. la cearceafuri ma refer. un timp am folosit un cearceaf din ala electric ca sa incalzeasca PANA NE BAGAM IN PAT... si era perfect. plapuma de puf, facea restul si ne incalzeam bine. eu schimbam uneori maioul, ca mai si transpuram sub plapuma. afara din pat, frig si umed ! dar daca ieseam ptr. "putin"... pana sa se raceasca corpul bine incalzit, eram deja langa pulpele lui Suzi... care erau fierbinti ! :ymblushing: ;) astea de flanel, cand intri in pat nu sunt reci de loc. si mai sunt si moi si mai grosute decat alea pe care le folosim vara. alea de Damasc, inca le pastram, nu stiu de ce, dar sunt asa de frumoase..... roz portocaliu spre bej... nu mai stiu si cu gravuri de flori. o sa le daruiesc o data unui muzeu..... ! :-D

si eu am avut din alea ...zestre de la mama! aveam si de olanda, si de olandina....toate cusute in "broderie sparta" ,ca de, o fata avea mama :-D .da' stii , alea se calcau asa frumos ...de tot dragul . si-mi facuse de toate culorile...si roz si bej si bleu , si albe ...mie imi placea mult una vernil...inca mai am fetele de perna... ;)) ! nu ma indur sa le fac carpe ...
mamitza_16
frappuccino

Mesajde barboneli » Vin Ian 20, 2012 12:11 am

nici eu ! adevarul e ca nici nu sunt bune pentru "carpe"... ! au "eleganta" stau prea "tzeapan", nu-s de carpe ! cred ca am avut si noi in Romania un set, dar de Damasc tot de culoarea vernil-deschis. acum ne-am obisnuit cu astea moderne, se spala si se usuca, nu trebuie calcate. alea de Damasc, tineu zeci de ani... astea le schimbam o data la 3-4 ani ! nici de carpe nu-s bune. azi avem carpe cu "electricitate statica" aduna preful imediat. si abia il dai jos cand le scuturi. si noi avem praf, nu gluma ! mai ales dupa vreo furtuna de nisip din sudul tarii sau din statele arabe din jur. petrol nu ne dau, praf din deserturile lor, da !!! :D
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde Karina33 » Vin Ian 20, 2012 1:02 am

Seara buna!
Mamitzo calc eu femeie ce-ti trebuie! Ca am cu ce, am si experienta, am lucrat pana acum, deci e apa inca fierbinte in boiler...
Alinuta eu pentru casa calc numai in fata tv-ului ca altfel ma plictisesc. Sau imi lipesc un telefon de ureche si vorbesc cate-o ora cu una din surorile mele...
Ma bucur ca-i bine copila, cu birocratia n-ai decat sa ai rabdare, important e ca se va rezolva cumva.
viatzaerozsirozestelumeatoata
Karina33
irish coffee

Mesajde michi 73 » Vin Ian 20, 2012 1:08 am

Tiiii! Tot cautam diferenta capitala dintre mine si voi. Eu calc tot. E adevarat ca de vreo zece ani nu mai calc sosetele dar carpele de bucatarie da, dau rasol la asternuturi si altele dar imi place sa le pun la dunga. In momentul in care am sa renunt la calcat si facut mancare ( si aia rasolita ca Rila are un pic de diabet iar eu sunt grasa deci nu mananc) asi simti ca a venit sfarsitul. Deci calcam si gatim, gatim si calcam.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Mesajde Karina33 » Vin Ian 20, 2012 1:13 am

...si facem si smotru chiar daca n-a deranjat nimeni in urma noastra...

Avem un scop nobil in viata mama Michi! Si eu calc aproape tot, fara lenjeria intima si presurile de la baie, dar prosoape, carpele de bucatarie si trentzele de dormit in ele se calca obligatoriu. N-au ce cauta in dulapuri daca nu-s calcate. Bine ca ma ajuta mult si statia de calcat, asa ca nu-i o corvoada calcatul in sine, mai mult statul in picioare atata vreme.
viatzaerozsirozestelumeatoata
Karina33
irish coffee

Mesajde Night_du » Vin Ian 20, 2012 2:04 am

Buna seara.

Si la revedere.

P.S. Platiti bine? Va calc eu carpele.
Numa' bine ma exorcizez....de tot si toate... Eu chiar ca virgula calc tot...absolut...tot....

Ochiul (de soacra) ma doare in continuare....in caz ca intereseaza pe careva.

Fur ce se mai poate fura si am tulit-o la pat. Ma oblojesc iar.
(de cand n-am mai avut ochiul umflat...moamaaa......)

La ri-vedere....
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Anterior

Înapoi la Bun venit la cafeneaua 121!