Joi, 19 ianuarie 2012
Moderatori: dragos6, dia21, mod_bineativenit, 121
Joi, 19 ianuarie 2012
Neata!

Sa aveti o zi faina !

Sa aveti o zi faina !

" Nu trebuie, pe cat poti, sa te lasi ispitit a vorbi despre tine. Giosuè Carducci "
-

Busha - irish coffee
Re: Joi, 19 ianuarie 2012

" Nu trebuie, pe cat poti, sa te lasi ispitit a vorbi despre tine. Giosuè Carducci "
-

Busha - irish coffee
'netaaaataaaa
iau cafeluta si fug sa o beau...poate reusesc sa ma trezesc
asta noapte a fost a 3-a zi de petrecere la vecinu' de jos...ce manea vreti sa va cant?
spuneti si dorinta va fi implinita! pe la 3 am reusit sa atipesc in ritmuri de copilu' minune 
iau cafeluta si fug sa o beau...poate reusesc sa ma trezesc
asta noapte a fost a 3-a zi de petrecere la vecinu' de jos...ce manea vreti sa va cant?
spuneti si dorinta va fi implinita! pe la 3 am reusit sa atipesc in ritmuri de copilu' minune 
-

ioana_darius.blaj - frappuccino
Neata si voua!
Eu ies pe-afara cu cateaua, poate reusesc si eu sa ma trezesc deplin, azi noapte omu' stresat din dotare a cam bantuit prin casa si nu m-a lasat nici pe mine sa dorm corect. Asa ca inca vad in ceata.
Ioana nu te poti intelege cu vecinul sa-si termine chefurile la ore rezonabile? Daca nu-i de inteles nu poti suna la politia comunitara sau cum s-o mai chema acum ca sa vina sa verifice? Ca dupa un avertisment scris la a doua abatere se da amenda.
Am de munca asa ca am fugit!
O zi cat mai buna!
Eu ies pe-afara cu cateaua, poate reusesc si eu sa ma trezesc deplin, azi noapte omu' stresat din dotare a cam bantuit prin casa si nu m-a lasat nici pe mine sa dorm corect. Asa ca inca vad in ceata.
Ioana nu te poti intelege cu vecinul sa-si termine chefurile la ore rezonabile? Daca nu-i de inteles nu poti suna la politia comunitara sau cum s-o mai chema acum ca sa vina sa verifice? Ca dupa un avertisment scris la a doua abatere se da amenda.
Am de munca asa ca am fugit!
O zi cat mai buna!
viatzaerozsirozestelumeatoata
-

Karina33 - irish coffee
Zi senina si calduroasa sa aveti in ciuda frigului de afara !
Ioana suni la 112 si vin baietii indata , amenda minima e d e500 lei am patit eu asta cu ai mei vecini de deasupra si apoi s-au linistit
Ioana suni la 112 si vin baietii indata , amenda minima e d e500 lei am patit eu asta cu ai mei vecini de deasupra si apoi s-au linistit
- vecinul_de_linga_casa
- irish coffee
Daca suni aiurea la 112 iti iei tu, Ioana, amenda. Asta daca ai impresia ca stie 'vecinu' ce zice...
La 112 se suna NUMAI daca viata ta (sau a altcuiva) este pusa in pericol. Pentru altele suni la politia comunitara, la jandarmerie, la serviciile de paza si protectie in caz ca ai vreun contract cu ei.
La 112 se suna NUMAI daca viata ta (sau a altcuiva) este pusa in pericol. Pentru altele suni la politia comunitara, la jandarmerie, la serviciile de paza si protectie in caz ca ai vreun contract cu ei.
-

Karina33 - irish coffee
neata, voi
@ Ioana, da un telefon la politia comunitara si asta e.
@ Karina: nu ai cum sa dormi la pranz,sa recuperezi?
@vecinu' : neata,tu
@ Ioana, da un telefon la politia comunitara si asta e.
@ Karina: nu ai cum sa dormi la pranz,sa recuperezi?
@vecinu' : neata,tu

-

Busha - irish coffee
Busha scrie:
@ Karina: nu ai cum sa dormi la pranz,sa recuperezi?![]()
Nu, m-am dezmeticit deja la ce frig am prins pe-afara.
Am probleme la pranz si cu mancatul unui castron de ciorba. Conform legilor lui Murphy, oricat de pozitiv as gandi, cand imi bag lingura-n castron suna telefonul sau cineva la usa. Daca mi-ar face asta cand as incerca sa dorm m-as enerva cumplit, asa ca mai bine pun de-o cafea sau ceai!
-

Karina33 - irish coffee
Am sujnat la 112 pentru balamucul creat de cei care se aflau la etajul superior. A venit politia, a constatt acest lucru, i -au legitimat cei de acolo erau beti si galagiosi si i-au amendat pe fiecare cu 500 lei pentru tulburarea ordinii. Se presupune asadar ca daca am trecut prin asta o sti si vecinul ce zice...
O zi buna sa ai si tu Busha!
O zi buna sa ai si tu Busha!
- vecinul_de_linga_casa
- irish coffee
Norocul incepatorului, ce sa zic! Ai avut noroc cu operatoarea. Normal era sa-ti povesteasca ca daca-i vb de chef si galagie sa suni la politia comunitara. Daca era vb de batai, urlete de durere, nu de betie sau prostie, atunci interveneau cei de 112 cu echipaj de politie si eventual ambulanta.
NU MAI SUNATI AIUREA LA 112, sunt urgente lasate in asteptare sau nerezolvate din cauza nepasarii unora. Unii pot muri pentru ca voi aveti probleme cu vecinii pusi pe chef sau cu masini paracate in fata scarii, sau alte apeluri glumete. Sunati la informatii si memorati-va in telefon numerele de dispecerat ale politiei comunitare, ale politiei circulatiei sau jandarmeriei. Sunt servicii platite din alti bani, cu alte responsabilitati fata de SERVICIUL DE URGENTA 112.
NU MAI SUNATI AIUREA LA 112, sunt urgente lasate in asteptare sau nerezolvate din cauza nepasarii unora. Unii pot muri pentru ca voi aveti probleme cu vecinii pusi pe chef sau cu masini paracate in fata scarii, sau alte apeluri glumete. Sunati la informatii si memorati-va in telefon numerele de dispecerat ale politiei comunitare, ale politiei circulatiei sau jandarmeriei. Sunt servicii platite din alti bani, cu alte responsabilitati fata de SERVICIUL DE URGENTA 112.
-

Karina33 - irish coffee
neata,fetele. ati vazut vreun zombi? va trimit o poza?
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
Chiar si ca zombi am primi cu drag o poza de-a ta!
Nu ti-a mai trecut raceala?
Mie mi-a mers bine, anul trecut ca anul asta m-a iertat, ceaiul ala theraflu. Chiar te scapa de simptomele alea de durere in tot corpul si de gandurile sinugase. Anul asta l-am testat pe Dan, el e genul nu beau ceai ca nu-s bolnav, nu iau pastile ca n-am nevoie, si a avut efect. Atat de bun de-a nimerit singur farmacia ca sa mai ia sa fie in casa.
Nu ti-a mai trecut raceala?
Mie mi-a mers bine, anul trecut ca anul asta m-a iertat, ceaiul ala theraflu. Chiar te scapa de simptomele alea de durere in tot corpul si de gandurile sinugase. Anul asta l-am testat pe Dan, el e genul nu beau ceai ca nu-s bolnav, nu iau pastile ca n-am nevoie, si a avut efect. Atat de bun de-a nimerit singur farmacia ca sa mai ia sa fie in casa.
-

Karina33 - irish coffee
neata! vreau baniiiiiiiiiiiii 

Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
dargo scrie:neata! vreau baniiiiiiiiiiiii
stai la rand!
eu tin doo case si am ajuns la fundul sacului.dargo,daca gasesti o comoara,arunca si la mine ceva
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
colipici scrie:dargo scrie:neata! vreau baniiiiiiiiiiiii
stai la rand!
eu tin doo case si am ajuns la fundul sacului.dargo,daca gasesti o comoara,arunca si la mine ceva
tuu, eu ma zbat d enuma, dar parca n-a inceput anul exact cum trebe

Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

-

dargo - frappuccino
Înapoi la Bun venit la cafeneaua 121!