Luni 30 ianuarie
Moderatori: dragos6, dia21, mod_bineativenit, 121
45 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Luni 30 ianuarie
evy_evy scrie:multumesc de urari![]()
va urmaresc de ceva vreme acum m am hotarat sa ma inscriu
este greu inceputul......

Esentialul este nu sa traiesti, ci sa traiesti cum trebuie!
-

chanoya - frappuccino
buna ziua!

"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
dia21 scrie:buna ziua!![]()
sarut fata draga!
-

chanoya - frappuccino
Salutare !
Eeeeeee…Diuta !!! Mi-era dor…
Salutam lumea nou intrata si in rest, Coli bafta lui Andrei
. Tinem pumnii !
Imediat se termina si ziua de munca , nu a fost rau deloc…am facut numa’ vreo 41 de acte aditionale …am cautat TIR-uri pentru vreo 3 comenzi , fusei la Banca ….prilej cu care am constatat ce frig poate fi in Brasovul asta, dom’le !
Siiii am fost cu baietii la masa la Cantina CET-ului….pe soseaua de centuraaaa ! Si am ras una punandu-ma la curent cu ultimele noutati …
Asa ca , nu am de gand sa plec pe nicaieri decat acasa …Home sweet home ! Dimineata masina mea avea guturai …croncanea ciudat , pe bune ! S-a ramolit si-asta de la ger !!!
Va pup !
In asteptarea verii care o sa vina …
Adriana Sanziana Talpa Johnson
Mi-ar place sa ma cheme duamnaaa Juonsonnnn…! Suna cool ! …din pacate trebuie sa ma multumesc cu frumosul nume de Talpa …iadului !

Eeeeeee…Diuta !!! Mi-era dor…
Salutam lumea nou intrata si in rest, Coli bafta lui Andrei
. Tinem pumnii !Imediat se termina si ziua de munca , nu a fost rau deloc…am facut numa’ vreo 41 de acte aditionale …am cautat TIR-uri pentru vreo 3 comenzi , fusei la Banca ….prilej cu care am constatat ce frig poate fi in Brasovul asta, dom’le !
Siiii am fost cu baietii la masa la Cantina CET-ului….pe soseaua de centuraaaa ! Si am ras una punandu-ma la curent cu ultimele noutati …
Asa ca , nu am de gand sa plec pe nicaieri decat acasa …Home sweet home ! Dimineata masina mea avea guturai …croncanea ciudat , pe bune ! S-a ramolit si-asta de la ger !!!
Va pup !
In asteptarea verii care o sa vina …
Adriana Sanziana Talpa Johnson
Mi-ar place sa ma cheme duamnaaa Juonsonnnn…! Suna cool ! …din pacate trebuie sa ma multumesc cu frumosul nume de Talpa …iadului !

-

Adriana - frappuccino
Revin...ca de obicei, nu-s in stare sa ma adun si sa spui totul deodata si in doua cuvinte ! Io mereu am coregrafie tampita si revin cu adaugiri ...si sa vedeti cum evoluez pe masura ce imbatraneeeesc ...
Deci, imi place gri-ul asta ! Chiar sambata admiram la coafor ca au redecorat peretii pe magenta si gri...exact ca aici ! Si arata bine...si mobilierul era mov deschis cu bordo...
Deeeci, se poate si mai rau !!!
Deci, imi place gri-ul asta ! Chiar sambata admiram la coafor ca au redecorat peretii pe magenta si gri...exact ca aici ! Si arata bine...si mobilierul era mov deschis cu bordo...
Deeeci, se poate si mai rau !!!

-

Adriana - frappuccino
o fi gri-ul in trend ascendent anul acesta...
mama ce cuvinte cool am folosit

mama ce cuvinte cool am folosit

-

chanoya - frappuccino
dia21 scrie:buna ziua!![]()
pfuai.... ai reveniiit?

Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
-

pitbully - frappuccino
evy_evy scrie:multumesc de urari![]()
va urmaresc de ceva vreme acum m am hotarat sa ma inscriu
bravo. ai avut ceva curaj
-

pitbully - frappuccino
Eu in care dintre cele doua m-oi situa????? Ziua buna, tuturor!
- Bucurie
- espresso
'na seara !
Am fost la judet azi... eu am stat dadaca cu nepotul mare, iar mama cu cuscra au mers sa vada nepotul mic
Cand am plecat spre casa incepuse sa ninga ... si se facuse asa de friiiig...brrr
Am fost la judet azi... eu am stat dadaca cu nepotul mare, iar mama cu cuscra au mers sa vada nepotul mic
Cand am plecat spre casa incepuse sa ninga ... si se facuse asa de friiiig...brrr
-

turcuaz - irish coffee
Bucurie scrie::-\![]()
Eu in care dintre cele doua m-oi situa?????
![]()
Ziua buna, tuturor!
tu unde crezi??? langa noi fruumooosii, evident
-

pitbully - frappuccino
Bucurie a scris ieri:
"Eu voi primi acasa pe cel mai mic mebru al familiei care soseste de la maternitate. Trebuia sa ma laud!
si dau si cate-o cupa de sampanie!"
Sa va traiasca si sa va bucurati de el. Sa creasca mare si frumos, sa fie sanatos si sa aiba un dram de noroc. Sa traiasca si bunicuta si sa -si faca timp si de 121!
"Eu voi primi acasa pe cel mai mic mebru al familiei care soseste de la maternitate. Trebuia sa ma laud!
si dau si cate-o cupa de sampanie!"
Sa va traiasca si sa va bucurati de el. Sa creasca mare si frumos, sa fie sanatos si sa aiba un dram de noroc. Sa traiasca si bunicuta si sa -si faca timp si de 121!
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
Sa imi traiasca! Multumesc mult pentru urare!
Toti cei ce avem nepoti sa ne bucuram de ei iar cei ce nu ii au inca sa aiba rabdare! Toate la vremea lor!
Retinut si indemnul!

- Bucurie
- espresso
seara buna....care mai sunteti ! io "deschisei " infirmeria
..pe 2012 !
mi se puse baiatu' pe facut febra de zici ca ia foc
, varsa de parca are o cantina in burta
, si transpira de ...na, ca nu mai stiu....
!
sunt "inarmata" cu tot arsenalu' :ceai cu lamaie , pastile antitermice, limonade...tricouri si bluze uscate , ca deja l-am schimbat de doua ori...
aaa....bei , fusei la dentist azi , si va jur , ca taman pleca urgent ! am ras ca proasta , ca azi inainte sa plec zisesem ceva ca poate nu-l gasesc...si iote cum mi se lega...!da' ma asteapta maine dimineata la 9
!
in fine , aveti grija ce si cum faceti sa nu raciti ca ...nu-i bine !
..pe 2012 !mi se puse baiatu' pe facut febra de zici ca ia foc
, si transpira de ...na, ca nu mai stiu.... sunt "inarmata" cu tot arsenalu' :ceai cu lamaie , pastile antitermice, limonade...tricouri si bluze uscate , ca deja l-am schimbat de doua ori...
aaa....bei , fusei la dentist azi , si va jur , ca taman pleca urgent ! am ras ca proasta , ca azi inainte sa plec zisesem ceva ca poate nu-l gasesc...si iote cum mi se lega...!da' ma asteapta maine dimineata la 9
in fine , aveti grija ce si cum faceti sa nu raciti ca ...nu-i bine !

- mamitza_16
- frappuccino
Mamitz, eu acuma am citit. Fuga mars la medic.
Ce are copilul tau seamana cu o enterocolita (sau toxiinfectie alimentara...din ce date am citit).
E posibil sa verse si de la febra mare, dar sigurat nu are amigdalita (chestie care, la copiii f mici, merge mana in mana cu diaree si varsaturi...tesutul amigdalian are exact aceeasi origine ca tesutul mezenteric, cand se inflameaza amigdalele, prin simpatie, se inflameaza si tesutul mezenteric (intestinal)...cu cresterea in varsta, simpatia asta dispare...odata cu popularea intestinului cu bacterii, etc)
Medic... ai inteles, Mamitz?
Nu merge cu antitermice (lumea asta e fantastica...cresterea temperaturii, fratilor, este o metoda extraordinara a corpului de a se apara...cum majoritatea microbilor duc trai pe vatrai, la 37°, este clar ca in timp de cucerire, corpul mareste temperatura...si omul ce face? ii da in cap apararii corpului, cu antitermice..ntz, ntz. ntz).
Al doilea motiv pt care tre' sa mergi la medic, este dezhidratarea. Copilul ala (oricat ar fi el de adult) se dezhidrateaza ori de cate ori varsa sau are diaree.
Deci aici iti trebuiesc saruri de rehidratare.
MEDIC, Mamitzule.
Sa-mi spui si mie ce ai rezolvat, pe urma.
Ce are copilul tau seamana cu o enterocolita (sau toxiinfectie alimentara...din ce date am citit).
E posibil sa verse si de la febra mare, dar sigurat nu are amigdalita (chestie care, la copiii f mici, merge mana in mana cu diaree si varsaturi...tesutul amigdalian are exact aceeasi origine ca tesutul mezenteric, cand se inflameaza amigdalele, prin simpatie, se inflameaza si tesutul mezenteric (intestinal)...cu cresterea in varsta, simpatia asta dispare...odata cu popularea intestinului cu bacterii, etc)
Medic... ai inteles, Mamitz?
Nu merge cu antitermice (lumea asta e fantastica...cresterea temperaturii, fratilor, este o metoda extraordinara a corpului de a se apara...cum majoritatea microbilor duc trai pe vatrai, la 37°, este clar ca in timp de cucerire, corpul mareste temperatura...si omul ce face? ii da in cap apararii corpului, cu antitermice..ntz, ntz. ntz).
Al doilea motiv pt care tre' sa mergi la medic, este dezhidratarea. Copilul ala (oricat ar fi el de adult) se dezhidrateaza ori de cate ori varsa sau are diaree.
Deci aici iti trebuiesc saruri de rehidratare.
MEDIC, Mamitzule.
Sa-mi spui si mie ce ai rezolvat, pe urma.
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
45 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Bun venit la cafeneaua 121!