Luni, 6 febr, o noua saptamana

Hai la o cafea calda cu noi!

Moderatori: dragos6, dia21, mod_bineativenit, 121

Re: Luni, 6 febr, o noua saptamana

Mesajde chanoya » Lun Feb 06, 2012 7:10 pm

Night_du scrie:Nu e chestie generala...si ma enervati.
Deci voi vreti sa spuneti ca, mde, la urma urmei, faptul ca a redus salarii, pensii, etc, a concediat personal, nu a angajat nimic, a marit taxe si alea...deci asta, la urma urmei, nu e chiar asa de rau... Ce ar mai putea urma? Ah, Auschwitzul...
Hai ma lasati.

Pt mine una a facut enorm de multe greseli, si era un incompetent veritabil.
Nu e chestie de manipulare......Dia...(ma enerveaza tonul tau, de parca toti romanii ar fi tampiti)...e chestie de a rationa cu creierul tau, si a vedea in ce hal a decazut tara de cand e el la conducere.

Dar mna...uite, nu ma mai bucur, ma duc sa tin doliu, ok?...poate asa nu am sa mai fiu manipulata.....

La revedere.

eu sunt cu manipularea nu Dia....in rest no comment.
fiecare cu parerea sa.
seara buna
Esentialul este nu sa traiesti, ci sa traiesti cum trebuie!
chanoya
frappuccino

Mesajde pitbully » Lun Feb 06, 2012 7:14 pm

chanoya scrie:vine ochi de peste.......sau tampitel sau ......chiar nu mai conteaza! cat de usor suntem manipulati noi romanii......

putin conteaza cine vine, tot rahatu' ala il face. :-D dar bine ca si-a dat piticu' demisia, chiar nu-l mai suportam.
chiar credeti ca virgula guvernul face si drege, spanac... el doar executa ce i se spune. sau ca virgula conteaza pe cine votam noi? spanac, asta-i asa, sa mai iesim din casa din cand in cand.
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde colipici » Lun Feb 06, 2012 7:50 pm

ietete cum provoaca boc paruieli intre femei! mic si-al dreacu'! :))
haideti,bre! doar nu va luati in bete de la atata lucru!
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
colipici
frappuccino

Mesajde Night_du » Lun Feb 06, 2012 8:22 pm

Bine. Am facut clatite si mi-a furat mnealui 2, sa duca la mneaei.
F bine, inseamna ca au iesit bune, i-au placut, si vrea sa-i arate si mneaei ce buna gospodina is. :P
Acu 4 zile, am facut (din laptele proaspat cere mi-a mai ramas) o branzulica mititica, asa ca am umplut cateva si cu branza.

Am gasit la un mall, lapte proaspat, cu tot cu grasimea de la mama lui de acasa. Adica nu lapte slab, fara smantana, etc. Nu. Lapte-lapte. Super fericita am fost. De azi incolo numai din ala iau (infact, si are termen numai 4-5 zile). \:D/

Una problema risolt.
Mai trebuie sa ii cer mamei niste samanta de pitrinjel radacina...ca aici nu gasesti radacina de patrunjel, numai frunze, cate vrei.

Bun. Rezolvat cu una bucata masa...Mai ramane cina... :-? inca ma socotesc
. :-?
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde Busha » Lun Feb 06, 2012 9:12 pm

hmmm..am dormit ca un porcusor 4 ore (-| (-| :-D a fost bine si nu, in acelasi timp, ca nu m-am dus azi la serviciu :-? as fi vrut sa cuprind mai multe lucruri,dar..simteam nevoia de odihna :)
" Nu trebuie, pe cat poti, sa te lasi ispitit a vorbi despre tine. Giosuè Carducci "
Busha
irish coffee

Mesajde chn » Lun Feb 06, 2012 9:37 pm

buna seara....vreau tuica fiarta....
EU!Doar EU!
chn
fabrica de iluzii

Mesajde Busha » Lun Feb 06, 2012 9:46 pm

chn scrie:buna seara....vreau tuica fiarta....

'na seara.

tuica fiarta sa fie : Imagine
" Nu trebuie, pe cat poti, sa te lasi ispitit a vorbi despre tine. Giosuè Carducci "
Busha
irish coffee

Mesajde chn » Lun Feb 06, 2012 9:57 pm

'mesc...sper sa-mi scoata frigul din oase...
EU!Doar EU!
chn
fabrica de iluzii

Mesajde dia21 » Mar Feb 07, 2012 1:12 am

colipici scrie:ietete cum provoaca boc paruieli intre femei! mic si-al dreacu'! :))

buey, io am iesperienta in d-astea! ultima data cand l-am batut pe Boc eram in clasa a X! :twisted: Avem un coleg de clasa mic si indesat (nu cred ca avea mai mult de 1,50cm) care se numea Boc, iar eu si o alta colega (de banca chiar), sportive de performanta si la peste 1,75cm amanadoua (fiecare in parte, nu impreuna), am avut o altercatie generata de la curatenia la care eram obligate sa o facem prin rotatie, iar dl Boc s-a gandit sa ne intarate ceve in genul "cats fight". Vai de viata lui, saracul, cred ca niciodata nu se va mai baga in cearta unor femei, indiferent ce si cat l-ar costa :twisted:
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Mesajde dia21 » Mar Feb 07, 2012 1:14 am

pitbully scrie:putin conteaza cine vine, tot rahatu' ala il face. :-D dar bine ca si-a dat piticu' demisia, chiar nu-l mai suportam.
chiar credeti ca virgula guvernul face si drege, spanac... el doar executa ce i se spune. sau ca virgula conteaza pe cine votam noi? spanac, asta-i asa, sa mai iesim din casa din cand in cand.

exact asta doream sa spun Gabita, dar ca de obicei te aprinzi de la orice scanteie. Nu toti cei care nu sunt de acord cu tine, sunt impotriva ta! :|
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Mesajde colipici » Mar Feb 07, 2012 2:12 am

dia21 scrie:
colipici scrie:ietete cum provoaca boc paruieli intre femei! mic si-al dreacu'! :))

buey, io am iesperienta in d-astea! ultima data cand l-am batut pe Boc eram in clasa a X! :twisted: Avem un coleg de clasa mic si indesat (nu cred ca avea mai mult de 1,50cm) care se numea Boc, iar eu si o alta colega (de banca chiar), sportive de performanta si la peste 1,75cm amanadoua (fiecare in parte, nu impreuna), am avut o altercatie generata de la curatenia la care eram obligate sa o facem prin rotatie, iar dl Boc s-a gandit sa ne intarate ceve in genul "cats fight". Vai de viata lui, saracul, cred ca niciodata nu se va mai baga in cearta unor femei, indiferent ce si cat l-ar costa :twisted:

aha! voi,doo paluge, ati pasat bietul limbric de la una la alta..si din intamplare il mai scapati si pe jos! bietul de el! cica sa fii mic :D
colipici
frappuccino

Mesajde colipici » Mar Feb 07, 2012 2:18 am

Busha scrie:hmmm..am dormit ca un porcusor 4 ore (-| (-| :-D a fost bine si nu, in acelasi timp, ca nu m-am dus azi la serviciu :-? as fi vrut sa cuprind mai multe lucruri,dar..simteam nevoia de odihna :)

n-am mai dormit ziua 4 ore de vreo suta de ani. bine ca poti! :D
colipici
frappuccino

Anterior

Înapoi la Bun venit la cafeneaua 121!