Marti, 10 ianuarie 2012

Hai la o cafea calda cu noi!

Moderatori: dragos6, dia21, mod_bineativenit, 121

Re: Marti, 10 ianuarie 2012

Mesajde Busha » Mar Ian 10, 2012 11:55 am

pitbully scrie:'neața :x

neata,pitule :-* . ce mai faci, cum o mai duci? :-D
" Nu trebuie, pe cat poti, sa te lasi ispitit a vorbi despre tine. Giosuè Carducci "
Busha
irish coffee

Mesajde pitbully » Mar Ian 10, 2012 11:59 am

multumesc de intrebare. de la foarte bine in sus. :-D
ma duc sa-mi pregatesc fatza de iesit in lume :)) si am fugit :x
pupici :-*
tu esti bine? :-*
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde Busha » Mar Ian 10, 2012 12:10 pm

foarte bine, multa bafta astazi :)

bene, cu serviciul, cu motanelul,cu masterul..diverse, ca de obicei :)
" Nu trebuie, pe cat poti, sa te lasi ispitit a vorbi despre tine. Giosuè Carducci "
Busha
irish coffee

Mesajde vecinul_de_linga_casa » Mar Ian 10, 2012 12:13 pm

frumoasa si senina fie-va si aceasta zi !
vecinul_de_linga_casa
irish coffee

Mesajde colipici » Mar Ian 10, 2012 12:14 pm

neata,fetele cochetele!
buna,coconel pitulel!
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
colipici
frappuccino

Mesajde michi 73 » Mar Ian 10, 2012 12:35 pm

Busha scrie:sarutmana, doamna michi :-* si felicitari pentru ambitie :ymhug: de sambata am inceput si eu sa mananc numai orez fiert, cartofi fierti, legume fierte, branza de vaci, iaurtele. eu una ma bag pt ficat , ca e varza, saracul, dar si pt...cateva kg bune de dat jos :-D

asa ca...hai sa ne sustinem reciproc :-*

Busha, cand eram de varsta voastra functiona f. bine: o zi orez fiert in 3-4 ape care se aruncau, o zi branza de veci, o zi legume fierte, o zi carne. Orice cantitati, pentru ca munceam si imi era foame si totul fara sare. In patru zile dadeam jos 2.5-3 kg si urmatoarele patru inca 1.5 kg ( dupa care intram la revitalizare). Acum nu mai merge nimic.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Mesajde Busha » Mar Ian 10, 2012 12:41 pm

doamna Michi, acum o sa o luati usor usor si sigur iese ceva. cu siguranta dureaza putintel mai mult, dar...iese ceva ceva :) si ,oricum, mancati sanatos ;)
Busha
irish coffee

Mesajde colipici » Mar Ian 10, 2012 1:01 pm

michi 73 scrie:
Busha scrie:sarutmana, doamna michi :-* si felicitari pentru ambitie :ymhug: de sambata am inceput si eu sa mananc numai orez fiert, cartofi fierti, legume fierte, branza de vaci, iaurtele. eu una ma bag pt ficat , ca e varza, saracul, dar si pt...cateva kg bune de dat jos :-D

asa ca...hai sa ne sustinem reciproc :-*

Busha, cand eram de varsta voastra functiona f. bine: o zi orez fiert in 3-4 ape care se aruncau, o zi branza de veci, o zi legume fierte, o zi carne. Orice cantitati, pentru ca munceam si imi era foame si totul fara sare. In patru zile dadeam jos 2.5-3 kg si urmatoarele patru inca 1.5 kg ( dupa care intram la revitalizare). Acum nu mai merge nimic.

pana la 35 ani,nu depaseam 55 kg,asta cand eram dolofana. dupa 35,am mai luat pana acum 2 kg.si am mancat la fel ca si pana acum. problema e ca nu mai am arderile dinainte si sunt sigura ca daca as tine un regim,cu greu as ajunge la 52 kg,de exemplu.ce zic io aici,ar fi imposibil!
colipici
frappuccino

Mesajde Busha » Mar Ian 10, 2012 1:38 pm

eu deja am slabit 2 kg de sambata. slabesc foarte repede, iar daca beau macar 2 l de apa pe zi...merge si mai repede :) oricum, la fel de repede pun 2 kg, daca pap mai mult. arderile mele...sunt lenese rau :)) am avut 4 ani de m-am mentinut la 51 de kg, apoi...a urmat stresul cu facultatea, cu taicamiu de facuse infarct, si am inceput sa pap haotic :-?
Busha
irish coffee

Mesajde pitbully » Mar Ian 10, 2012 1:42 pm

coli scrie:neata,fetele cochetele!
buna,coconel pitulel!

te saluta coconel :))
si iti doreste o zi ca a mea :x adica belea tare de buna :-*
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde colipici » Mar Ian 10, 2012 1:47 pm

Busha scrie:eu deja am slabit 2 kg de sambata. slabesc foarte repede, iar daca beau macar 2 l de apa pe zi...merge si mai repede :) oricum, la fel de repede pun 2 kg, daca pap mai mult. arderile mele...sunt lenese rau :)) am avut 4 ani de m-am mentinut la 51 de kg, apoi...a urmat stresul cu facultatea, cu taicamiu de facuse infarct, si am inceput sa pap haotic :-?

la 1.68 m ai mei trebe sa nu depasesc 57 kile.deocamdata sunt in grafic,dar n-am terminat carnatii :))
colipici
frappuccino

Mesajde colipici » Mar Ian 10, 2012 1:47 pm

pitbully scrie:
coli scrie:neata,fetele cochetele!
buna,coconel pitulel!

te saluta coconel :))
si iti doreste o zi ca a mea :x adica belea tare de buna :-*

:-* multumesc,scumpule! ;)
colipici
frappuccino

Mesajde michi 73 » Mar Ian 10, 2012 7:47 pm

colipici scrie:la 1.68 m ai mei trebe sa nu depasesc 57 kile.deocamdata sunt in grafic,dar n-am terminat carnatii :))

Fie-mea se mentine bine desi are 54 de ani. Seamana cu taica-sau- singurul lucru bun pe care l-a luat de la el, arderile,- la 1.58m se mentine ca la bac, in jur de 52-54 kg; de nora-mea ce sa mai vorbesc? Cred ca se apropie de 1.75-1.78 si nu are mai mult de 57-58 kg. Eu, la 37 de ani, intr-o vara am sarit de la 53 kg la 55 kg( la 1.55m, eram numai bine, f.putin plinuta cum se cerea atunci). Mi-am luat cantar, am inceput sa tin regim dar an de an am luat 2-3 kg: sedentarism, arderi, batranete. Inainte de Craciun aveam 75 kg, acum cu serbarile galante am sarit la 78. Noteaza ca vertebrele s-au tasat din cauza osteoporozei si abia daca mai am 1.50m. Nu e vorba de aspect- da-l dreaku'- dar vesnic sa n-ai ce imbraca, vesnic sa nu se mai incheie fusta, nu-i o fericire. Aveti grija de pe acum pentru ca problema ar putea deveni obsesia si esecul vietii voastre
Azi toata ziua am mancat doua farfurii de supa de varza, un iaurt, un kiwi si o mandarina; deseara imi voi fierbe un singur cartof mijlociu iar maine am sa-mi fac putin ficat la gratar. In patru zile nu am dat jos nici o suta de grame.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Anterior

Înapoi la Bun venit la cafeneaua 121!