Miercuri, 18 ianuarie
Moderatori: dragos6, dia21, mod_bineativenit, 121
24 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Miercuri, 18 ianuarie
colipici scrie:michi 73 scrie:Este un ceai foarte bun "hapciu" + de tei cu miere si lamaie sau in locul lor o stacana de tuica fiarta si nani!
am incercat aseara cu tuica fiarta,mama michi..dar m-am imbatat inainte de efectu' preconizat.mi-a fost rau,am vomat mama ei de tuica si tot degeaba...
anu' asta si io imi luai portia de baut/varsat...
! vai de capu' nostru' tu ! nu tinem la bautura
!- mamitza_16
- frappuccino
ma bag la tvr , ca incepe dr .House ! moama si ce culoare de ochi are....

- mamitza_16
- frappuccino
duc 2 pahare de vin..sprit,dar nu unul dupa altul,ci la o sueta,in timp. recunosc ca la tarie is varza.nu o duc.daca beau 50 de uischi,e musai sa ma culc.is constienta,dar il sar pe r 
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
bre,nea doctor nu-i la 11 pe euforia? tu unde-l vezi?
-

colipici - frappuccino
colipici scrie:duc 2 pahare de vin..sprit,dar nu unul dupa altul,ci la o sueta,in timp. recunosc ca la tarie is varza.nu o duc.daca beau 50 de uischi,e musai sa ma culc.is constienta,dar il sar pe r
tuuu, sa te faci bine. mie abia mi-a trecut. pfuai, ce naspa e....
bea theraflu daca asa se scrie... si aspirina saracului care e belea
sau masajul indian tot la fel, cica prinde bine
)))Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
-

pitbully - frappuccino
Buna seara!
Cand imi facui calculatorul ma betegii eu ... madoare fix intre ochi ...habar nu am daca e durere de cap de la raceala sau durere de ochi de la nevoie de oftamolog ...
Daca si sapt care vine mai am durile astea , merg la oftamolog
Am citit pe aici ca mai multa lume are dureri de cap ...
Am luat un paracetamol, dar a trecut atunci cand l-am luat, acum iar ma doare ...
Cand imi facui calculatorul ma betegii eu ... madoare fix intre ochi ...habar nu am daca e durere de cap de la raceala sau durere de ochi de la nevoie de oftamolog ...
Am luat un paracetamol, dar a trecut atunci cand l-am luat, acum iar ma doare ...

-

turcuaz - irish coffee
colipici scrie:duc 2 pahare de vin..sprit,dar nu unul dupa altul,ci la o sueta,in timp. recunosc ca la tarie is varza.nu o duc.daca beau 50 de uischi,e musai sa ma culc.is constienta,dar il sar pe r
tuuu, faci neamul de rusine!
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
dargo scrie:colipici scrie:duc 2 pahare de vin..sprit,dar nu unul dupa altul,ci la o sueta,in timp. recunosc ca la tarie is varza.nu o duc.daca beau 50 de uischi,e musai sa ma culc.is constienta,dar il sar pe r
tuuu, faci neamul de rusine!
mai,sa stii ca asa-mi zic si prietenele. acu' depinde si de dispozitie. dar de obicei ,nu duc.tin minte ca intr-un an m-am facut praf cu sampanie..am beut ca proasta,era dulce si acidulata...a doua zi aveam 7 capete..balaurul era mic copil

-

colipici - frappuccino
turcuaz scrie:Buna seara!
buna turcuaz... asa cum descri durerea si fara sa fiu medic, dar mai stiu si eu cate ceva, asa ca "bunicile"... seamna a dureri de sinuzita ! desigur ca pot sa fie si alte cauze, asa ca mai bine mergi intai repede la un medic de familie si sa-ti dea ceva analize de facut, prima daca cumva ai infectie. ptr. ca sinuzita, presupune puroi, deci leucocite marite. rezultatul la asa analiza trebuie sa meraga repede, e o analiza simpla, eu o fac si acasa cand trebuie, aici se cheama segmentatia sangelui. am un tub special, Suzi imi ia sange si se vede repede daca am infectie sau nu. felicitari pentru computer, acum astept vesti bune cu "computerul" tau personal, cel care iti tine de ploaie deasupra gatului.... !!!!
multa sanatate !!!!! 
-

barboneli - frappuccino
24 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Bun venit la cafeneaua 121!