Miercuri 28-12, patru zile inainte de 2012 !
Moderatori: dragos6, dia21, mod_bineativenit, 121
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Miercuri 28-12, patru zile inainte de 2012 !
Buna dimineatza... sa incepem cu o colinda, poate ma pricopsesc si eu cu o cafea si o felie de cozonac... ! nuuuu... nu una din aia uscata si aruncata in capul meu... !!!!
http://youtu.be/YWvBobg6wxc
http://youtu.be/YWvBobg6wxc
-

barboneli - frappuccino
Re: Miercuri 28-12, patru zile inainte de 2012 !
vineee! (mai este cozonac, pe sub reclame)

- mira2010
- frappuccino
Sarumana.... !!!
imi ajunge atata... ! eu ma multumesc cu putin mai ales cand e trimis din suflet... !!!
acum va las sa va vedeti de sarmale, salata de beuf, piftie... si alte bucate ! 
imi ajunge atata... ! eu ma multumesc cu putin mai ales cand e trimis din suflet... !!!
acum va las sa va vedeti de sarmale, salata de beuf, piftie... si alte bucate ! -

barboneli - frappuccino
barboneli scrie: acum va las sa va vedeti de sarmale, salata de beuf, piftie... si alte bucate !
da' nici o zi - doua de pauza nu ne recomanzi, inainte de iar sarmale etc?

- mira2010
- frappuccino
Nu ! Ca voi esteti copchii mari si stiti ce sa faceti... ! De fapt, eu ziceam sa le pregatiri pentru noaptea de revelion... nu sa le haliti azi sau maine !!! 
-

barboneli - frappuccino
Hallo meine liebe Damen und Herren,
Poate va pune gaia si nu-mi pasati si mie sarmale, carnati si vreo friptura buna ....ca io nu mai pot de dor ...din rata caramelizata cu sos dulce, snitel de toate felurile si cartofi umpluti nu am scos-o...
Bune, na....dar o sarmaluta mergea unsa !!!!
Si zupa clara cu clatite taiate fideluta...
Meiii, dar ce ferie de culoare pe forum...otzara albastru asta ma facu sa rad ca-i ca nuca in perete ...dar sa nu-l scoateti ! Nuuuu...este al nostru si trebuie sa fie ! Asa mai, bagati culoare in viata noastra ...sa fie totul vesel si tipator ...ce atata discretie si rezervare ...eeee...?!
De fapt, am vrut sa va salut si sa va anunt ca m-am intors ...sunt obosita varza, picioarele mele au rani si basici...a cata oara ????....am febra musculara de la mers...am reusit si de data asta sa vedem si sa facem multe. Eu zic ca , desi excursia a fost mai ieftina ca in alte dati, paradoxal este ca a fost cea mai luxoasa si pusa la punct . Neamtul este neamt !
Am sute de poze, zeci de povesti ....dar mai stam putin sa-mi revin...il astept pe Horia sa se trezeasca si mergem la maioreasa ca ne asteapta cu masa de Craciun in reluare ...
Sa-i ducem o biluta !!!
Ce biluta ?
Mozaaarttt....ca unde ne invarteam , dadeam numai de Mozart ...bilute Mozart....radeam cu Horia ...hai, mama, mai vrei o biluta ?
Am luat de toate culorile ...in aeroport, in duty free , erau cu 4.50 in loc de 7.90...si Horia cica " maaaami, biluteeee ieftine!!!"..
Si am mai luat 2 cutii de bilute!
Asa ca , va rog, ia serviti bilute ...

Nightolino, pe unde umbli ? Hai ca ti-am adus cana cu Mozart...am vrut sa -ti iau una cu "Sarutul" lui Gustave Klimt dar....ti-am luat cu Mozart...
Aaa, am uitat sa va intreb daca nu cumva doriti sa serviti o ....biluta !?
Paaa si o zi faina, am taiat-o !
Poate va pune gaia si nu-mi pasati si mie sarmale, carnati si vreo friptura buna ....ca io nu mai pot de dor ...din rata caramelizata cu sos dulce, snitel de toate felurile si cartofi umpluti nu am scos-o...
Bune, na....dar o sarmaluta mergea unsa !!!!
Si zupa clara cu clatite taiate fideluta...
Meiii, dar ce ferie de culoare pe forum...otzara albastru asta ma facu sa rad ca-i ca nuca in perete ...dar sa nu-l scoateti ! Nuuuu...este al nostru si trebuie sa fie ! Asa mai, bagati culoare in viata noastra ...sa fie totul vesel si tipator ...ce atata discretie si rezervare ...eeee...?!
De fapt, am vrut sa va salut si sa va anunt ca m-am intors ...sunt obosita varza, picioarele mele au rani si basici...a cata oara ????....am febra musculara de la mers...am reusit si de data asta sa vedem si sa facem multe. Eu zic ca , desi excursia a fost mai ieftina ca in alte dati, paradoxal este ca a fost cea mai luxoasa si pusa la punct . Neamtul este neamt !
Am sute de poze, zeci de povesti ....dar mai stam putin sa-mi revin...il astept pe Horia sa se trezeasca si mergem la maioreasa ca ne asteapta cu masa de Craciun in reluare ...
Sa-i ducem o biluta !!!
Ce biluta ?
Mozaaarttt....ca unde ne invarteam , dadeam numai de Mozart ...bilute Mozart....radeam cu Horia ...hai, mama, mai vrei o biluta ?
Am luat de toate culorile ...in aeroport, in duty free , erau cu 4.50 in loc de 7.90...si Horia cica " maaaami, biluteeee ieftine!!!"..
Si am mai luat 2 cutii de bilute!
Asa ca , va rog, ia serviti bilute ...

Nightolino, pe unde umbli ? Hai ca ti-am adus cana cu Mozart...am vrut sa -ti iau una cu "Sarutul" lui Gustave Klimt dar....ti-am luat cu Mozart...
Aaa, am uitat sa va intreb daca nu cumva doriti sa serviti o ....biluta !?
Paaa si o zi faina, am taiat-o !
-

Adriana - frappuccino
Sa aveti sanatate, bucurie si ani multi alaturi de cei dragi !
- vecinul_de_linga_casa
- irish coffee
zi si tu dragule... pe langa ce ai urat zilnic... sa mai fie si ceva sarmale cu afumatura, piftie, salata de beuf... ceva crushon si tzuica fiarta... ca n-o sa pice forumul in culorile curcubeului !!!!!

-

barboneli - frappuccino
Bine ai venit Adriana si Horia.... cu bilutele voastre cu tot... refacerea picioruselor si puterilor.... ca vine serbarea de anul nou !!!
eu nu pot sa te bucur cu ceva sarmale, mancam noi si din astea la revelion, dar facte de altii, acolo unde mergem. eu am gatit ceva, deloc romantic si legat de sarbatori.... ci noi experimente... ! insa le pun la bucatarie...... 
eu nu pot sa te bucur cu ceva sarmale, mancam noi si din astea la revelion, dar facte de altii, acolo unde mergem. eu am gatit ceva, deloc romantic si legat de sarbatori.... ci noi experimente... ! insa le pun la bucatarie...... 
-

barboneli - frappuccino
Multumesc pentru urari Babro! Sa fii fericit si tu si toti ai tai si sa ai pe mai departe sarbatori fericite si un an nou plin de iubire si intelegere 1
- vecinul_de_linga_casa
- irish coffee
Bine ai revenit Adriana. Chiar ieri am scris ca mi-e dor de Mariana si de tine. Din pacate n-o sa citesc impresiile tale live, ca maine dimineata plecam noi. La multi ani tuturor care sunteti pe forum sau prin alte parti, multa sanatate si impliniri!
Ne citim dupa 3 ianuarie.
Ne citim dupa 3 ianuarie."eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
Seara buna , cui mai e p-'aci si cui o mai intra
! vrea cineva inghetata? ca mai e un pic si termin toata cutia
!
adriana bine ati venit , si n-ai grija , tu incarca-ti bateriile , ca nu te lasam noi ....te scapam mintenas de gustu' de rata
!
d-na Michi , drum bun si petrecere frumoasa !
barbo sa stii ca io am mancat cu ....cap
! nitel din toate si nimic pe ...imbuibatelea ! si a fost perfect. doar la capitolul inghetata , stau ...prost
. da' se iarta nu
?
mai da' aia mica , dargo , bag seama ca n-a terminat cu mutatul...
dia nici ea cam demultisor , night ...
! vrea cineva inghetata? ca mai e un pic si termin toata cutia
! adriana bine ati venit , si n-ai grija , tu incarca-ti bateriile , ca nu te lasam noi ....te scapam mintenas de gustu' de rata
!d-na Michi , drum bun si petrecere frumoasa !
barbo sa stii ca io am mancat cu ....cap
! nitel din toate si nimic pe ...imbuibatelea ! si a fost perfect. doar la capitolul inghetata , stau ...prost
. da' se iarta nu
? mai da' aia mica , dargo , bag seama ca n-a terminat cu mutatul...
dia nici ea cam demultisor , night ...
- mamitza_16
- frappuccino
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Bun venit la cafeneaua 121!