MOTTO-ul ZILEI
Moderatori: dragos6, dia21, mod_bineativenit, 121
MOTTO-ul ZILEI
Ar fi frumos ca in fiecare dimineata, la cafea, sa ne gandim cam ce motto ne-ar place sa ne "patroneze" ziua.
Pentru mine, motto-ul zilei de azi :
Daca cineva ride - Rizi cu el impreuna !
Daca cineva cinta - Cinta cu el impreuna !
Daca cineva lucreaza - Lasa-l sa lucreze !

Pentru mine, motto-ul zilei de azi :
Daca cineva ride - Rizi cu el impreuna !
Daca cineva cinta - Cinta cu el impreuna !
Daca cineva lucreaza - Lasa-l sa lucreze !

Mai ganditi si cu picioarele, lasati capul sa se odihneasca !
-

Safari Sunrise - irish coffee
Re: MOTTO-ul ZILEI
voi ce motto aveti pentru ziua de azi?
-

paiiiii.... atunci ce facem... mai postam si alceva sau fiecare sta si isi posteaza mootto-ul lui ????
eu zic ca cel/cea care deschide cafeneaua sa puna un mootto ! daca ne punem toti.....
al meu e asta:
"Cel mai sigur semn că exista viaţă inteligentă în altă parte în univers, este că niciodată nu a încercat să ne contactacteze...!"
e... si acuma... cum poate sa ne patroneze asa ceva, ziua ?

sau preferati asta:

eu zic ca cel/cea care deschide cafeneaua sa puna un mootto ! daca ne punem toti.....
al meu e asta:
"Cel mai sigur semn că exista viaţă inteligentă în altă parte în univers, este că niciodată nu a încercat să ne contactacteze...!"
e... si acuma... cum poate sa ne patroneze asa ceva, ziua ?
sau preferati asta:

-

barboneli - frappuccino
Mie mi se pare o iniţiativă excelentă; drept pentru care topicul a fost 'promovat' ca IMPORTANT (adică stă permanent în fruntea listei).

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
bravo... !!!
bine ca l-ai pus acolo... acuma sa vedem ce zice si poporul !!! ca daca iti place tie, asta nu inseamna ca place la toata lumea. nu ca eu as avea ceva cu el... dar discutile la cafenea sunt foarte dinamice si in toate directile... !!! ce poate sa faca un mootto ?
sa ne "patroneze" ziua.... ? si daca toti vin cu un patr... pardon, cu un mootto... dupa care ne patronam ???
a lui dargo, de ex. il stiu dinainte... ! "dorm pe mine"... !!!
iar ce ai postat tu draga safari, ala nu e mootto... ! aia e o poanta, gluma.... sau nu am inteles eu ce vra sa spuna. si nici al meu nu e mootto... e o vorba de duh ! nuuuu... stati asa... inca nu am murit..... !!!
ok, sa vedem cum decurg lucrurile... poate o sa inteleg si eu pana la urma. 
bine ca l-ai pus acolo... acuma sa vedem ce zice si poporul !!! ca daca iti place tie, asta nu inseamna ca place la toata lumea. nu ca eu as avea ceva cu el... dar discutile la cafenea sunt foarte dinamice si in toate directile... !!! ce poate sa faca un mootto ?
sa ne "patroneze" ziua.... ? si daca toti vin cu un patr... pardon, cu un mootto... dupa care ne patronam ???
iar ce ai postat tu draga safari, ala nu e mootto... ! aia e o poanta, gluma.... sau nu am inteles eu ce vra sa spuna. si nici al meu nu e mootto... e o vorba de duh ! nuuuu... stati asa... inca nu am murit..... !!!
ok, sa vedem cum decurg lucrurile... poate o sa inteleg si eu pana la urma. 
-

barboneli - frappuccino
al meu este: Stau pe forum, deci exist. 

- pe_lucia
- cafe-latte
pelucia64 scrie:al meu este: Stau pe forum, deci exist.
si daca pana acum ai stat putin pe forum, inseamna ca nu ai existat?
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
michi 73 scrie:pelucia64 scrie:al meu este: Stau pe forum, deci exist.
si daca pana acum ai stat putin pe forum, inseamna ca nu ai existat?
ba da... dar a existat putin !!!!
sau.... numai noi astia care Stam pe forum, mult sau putin... EXISTAM !!!!! 
-

barboneli - frappuccino
dragos6 scrie:Mie mi se pare o iniţiativă excelentă; drept pentru care topicul a fost 'promovat' ca IMPORTANT (adică stă permanent în fruntea listei).
dragos6, si mie mi se pare important topicul,dar nu la Bun venit la cafeneaua 121!
nu de mult l-a lamurit nait pe done ca la cafenea, numai de cafea are voie sa vorbeasca. acum nici chiar asa, dar sa ocupe motto asta locul principal, parca nu se face.
poate i-ar sta mai bine la off topic, desigur ca in frunte.
- mira2010
- frappuccino
barboneli scrie:sau.... numai noi astia care Stam pe forum, mult sau putin... EXISTAM !!!!!
eu acum stau pe scaun, se pune?
- mira2010
- frappuccino
Sunteti mai vechi si voi decideti .... un ,, motto '' este un citat .....
Sunt destule topicuri pe care inca nu le-am vizionat ,,,, pentru mine este foarte mult .... eu vin de pe forumuri mai mici ! Pun totusi un citat sau ,, motto ''
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Sunt destule topicuri pe care inca nu le-am vizionat ,,,, pentru mine este foarte mult .... eu vin de pe forumuri mai mici ! Pun totusi un citat sau ,, motto ''
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Ziua binecuvantata este aceea in care mi-am tinut gura inchisa in fata dusmanului.
-

mariana-x1 - cafe-latte
Cum iti asterni, cum vine altul si se culca in locul tau.
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
ideea era urmatoarea (unii se pare ca au inteles, altii, nu, dar nu e problema):
in fiecare dimineata poate unii se trezesc cu o anumita stare (inclusiv eu), au anumite planuri si isi propun sa se comporte intr-un anume fel (sa nu se lase enervati, sa fie lenesi, sa nu faca nimic doar sa se odihneasca, sa fie "intepati", sa fie foarte vorbareti, curajosi, atenti sau mai stiu eu cum), in functie de ce au de facut in acea zi. si m-am gandit ca putem sa ne propunem un motto al zilei (fiecare cu motto-ul sau) care sa ne "patroneze" ziua.
azi fiind deja duminica, o noua zi, motto-ul meu pe ziua de azi este :
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost, cel care ar fi avut motive sa fie furios si s-a abtinut si cel care putea sa-si doboare inamicul, dar l-a ajutat. (Nicolae Iorga)
(si azi chiar n-am de gand sa fiu rea deloc
)
in fiecare dimineata poate unii se trezesc cu o anumita stare (inclusiv eu), au anumite planuri si isi propun sa se comporte intr-un anume fel (sa nu se lase enervati, sa fie lenesi, sa nu faca nimic doar sa se odihneasca, sa fie "intepati", sa fie foarte vorbareti, curajosi, atenti sau mai stiu eu cum), in functie de ce au de facut in acea zi. si m-am gandit ca putem sa ne propunem un motto al zilei (fiecare cu motto-ul sau) care sa ne "patroneze" ziua.
azi fiind deja duminica, o noua zi, motto-ul meu pe ziua de azi este :
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost, cel care ar fi avut motive sa fie furios si s-a abtinut si cel care putea sa-si doboare inamicul, dar l-a ajutat. (Nicolae Iorga)
(si azi chiar n-am de gand sa fiu rea deloc
-

Înapoi la Bun venit la cafeneaua 121!