o cafea la patut?
Moderatori: dragos6, dia21, mod_bineativenit, 121
39 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: o cafea la patut?
pitbully scrie:Busha scrie:nu,din paturi diferite)
haidi tu, chiar te iei dupa ea?
.......mah, voi va bateti joc de "batranetile"mele ? ha? "sa ...te bata mama " pitt-ule ,daca ma mai faci ...varza
na!- mamitza_16
- frappuccino
sa ma bata mama tu
da' io ce sa-ti fac daca crezi ca am mai mult de un pat in casa 
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
-

pitbully - frappuccino
pitbully scrie::))
sa ma bata mama tuda' io ce sa-ti fac daca crezi ca am mai mult de un pat in casa
- mamitza_16
- frappuccino
maai,la mine a dat-o din lapovita in ninsoare din aia deasa,bate vantu' si nu-i de iesit din casa nici daca iti vine soacra-n vizita!
seara calduta,dragilor!
seara calduta,dragilor!
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
bezna,mie-mi trec obloanele cu unguent pe baza de kanamicina.dupe o zi-doo,incep sa vad cu'n ochi,dupe alte doo, incep sa vad si cu celalalt 

Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
Cine o fi avut ideea acestei schimbari pe forum??????????? Ca am scris si eu la invitatia unei cafelute la patut si a iesit exact FAS!
Pai ideile iti vin si pleaca.... nu este exactitate de ceasornicar!
La naiba! Si ce ma bucurasem ca am reusit, era si un ditamaiiiiiii mesajul dar....parafrazandu-l pe Creanga.... bucuria imi fu proasta!
- Bucurie
- espresso
mmmda.... mergea perfect la cafenea sa posteze cineva despre scurgerile ei vaginale, menstruale... si mai stiu eu ce... !!!!
da, stiu, erau adresate lui mamitza... sper ca ia facut bine postarea !!!
si sper ca a fost dupa ca a halit pitisoara aia cu branza..... !!!! 
da, stiu, erau adresate lui mamitza... sper ca ia facut bine postarea !!!
si sper ca a fost dupa ca a halit pitisoara aia cu branza..... !!!! 
-

barboneli - frappuccino
Am decis ca anul asta sa ignor absolut, micimea care nu isi gaseste rost in viata pana nu se ia de un altul. Nimicnicii astia...sarmanii de ei.

Asa ca am sa ignor, asa cum am facut-o in mod absolut minunat, toata existenta unora.....
Barbo....dulceata...poti spune absolut ce vrei..despre mine.
Uite, iti dau voie.
Cu toate ca existenta ta este pt mine absolut de nici o importanta, cu toate ca te-am ignorat total, cu toate ca nu m-am luat de postari de ale tale, inteleg, in acelasi timp, ca pana nu comentezi ceva legat de oaresce postate de-a mea, nu esti fericit.
Omule, uite, m-am gandit sa-ti fac hatarul anul asta. Iti dau voie sa ma faci in toate felurile. Promit solemn ca nu am sa-ti spun nimic.
Considera-l cadou din partea mea.
Sper sa-l apeciezi.
----------------------
Coli, am unguent cu cloramfenicol, am pliculete cu musetel, am colir. Finalmente m-a mai lasat mancarimea, dar pleoapele mi-s umflate ingrozitor inca.
Asta e. Trece.
----------------
Un pup Gioiei, pt supararea ca nu a postat nimic.
---------------
Bibi, merci pt mesaj. Nu o am pe Amelia in lista, asa ca la multi ani-ul transmite-l tu din partea mea. Multumesc.
(si pup una bucata tiz nabadaios
)-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
"Barbo....dulceata...poti spune absolut ce vrei..despre mine.
Uite, iti dau voie.
Cu toate ca existenta ta este pt mine absolut de nici o importanta, cu toate ca te-am ignorat total, cu toate ca nu m-am luat de postari de ale tale, inteleg, in acelasi timp, ca pana nu comentezi ceva legat de oaresce postate de-a mea, nu esti fericit.
Omule, uite, m-am gandit sa-ti fac hatarul anul asta. Iti dau voie sa ma faci in toate felurile. Promit solemn ca nu am sa-ti spun nimic.
Sper sa-l apeciezi."
Baiii... ca sa fiu sincer, nu am ce sa apreciez !
Am mai spus acum cateva zile pe uindeva, ca eu nu tin sa fiu apreciat de oricine... ! sorry ! si in general nu ma iau de postarile tale, pentru ca... eeexact, ai ghicit... dar ieri am facut exceptie ! mie mi s-a parut scarbos ce ai postat aici, puteai sa folosesti privata... adica sa postezi la private !
sau la sanatate. sau la mama dracului... dar nu la cafenea. asa cred eu ca era mai civilizat. sorry ! Mersi pentru hatar... dar la o rapida gandire, am ajuns la concluzia ca, chiar in toate felurile, e exagerat ! Mai mult de doua feluri, nu se mai potriveste nimic la tine... ! sorry ! O duminica placuta si sanatate !
Uite, iti dau voie.
Sper sa-l apeciezi."
Baiii... ca sa fiu sincer, nu am ce sa apreciez !
Am mai spus acum cateva zile pe uindeva, ca eu nu tin sa fiu apreciat de oricine... ! sorry ! si in general nu ma iau de postarile tale, pentru ca... eeexact, ai ghicit... dar ieri am facut exceptie ! mie mi s-a parut scarbos ce ai postat aici, puteai sa folosesti privata... adica sa postezi la private !
sau la sanatate. sau la mama dracului... dar nu la cafenea. asa cred eu ca era mai civilizat. sorry ! Mersi pentru hatar... dar la o rapida gandire, am ajuns la concluzia ca, chiar in toate felurile, e exagerat ! Mai mult de doua feluri, nu se mai potriveste nimic la tine... ! sorry ! O duminica placuta si sanatate !-

barboneli - frappuccino
39 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Bun venit la cafeneaua 121!