o cafea la patut?

Hai la o cafea calda cu noi!

Moderatori: dragos6, dia21, mod_bineativenit, 121

Re: o cafea la patut?

Mesajde mamitza_16 » Sâm Ian 21, 2012 6:19 pm

pitbully scrie:
Busha scrie:nu,din paturi diferite :)

:)))
haidi tu, chiar te iei dupa ea? :))

:-?? :(( .......mah, voi va bateti joc de "batranetile"mele ? ha?
"sa ...te bata mama " pitt-ule ,daca ma mai faci ...varza :drunken: :twisted: !adica ...pe amndoi ! obraznicaturilor....... :p na!
mamitza_16
frappuccino

Mesajde pitbully » Sâm Ian 21, 2012 7:02 pm

:))
sa ma bata mama tu :)) da' io ce sa-ti fac daca crezi ca am mai mult de un pat in casa :))
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde mamitza_16 » Sâm Ian 21, 2012 7:19 pm

pitbully scrie::))
sa ma bata mama tu :)) da' io ce sa-ti fac daca crezi ca am mai mult de un pat in casa :))

:twisted:
mamitza_16
frappuccino

Mesajde colipici » Sâm Ian 21, 2012 9:32 pm

maai,la mine a dat-o din lapovita in ninsoare din aia deasa,bate vantu' si nu-i de iesit din casa nici daca iti vine soacra-n vizita!
seara calduta,dragilor!
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
colipici
frappuccino

Mesajde colipici » Sâm Ian 21, 2012 9:34 pm

bezna,mie-mi trec obloanele cu unguent pe baza de kanamicina.dupe o zi-doo,incep sa vad cu'n ochi,dupe alte doo, incep sa vad si cu celalalt ;;)
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
colipici
frappuccino

Mesajde Bucurie » Sâm Ian 21, 2012 10:47 pm

:(( :(( :(( Cine o fi avut ideea acestei schimbari pe forum???????????
Ca am scris si eu la invitatia unei cafelute la patut si a iesit exact FAS!
Pai ideile iti vin si pleaca.... nu este exactitate de ceasornicar!
La naiba! Si ce ma bucurasem ca am reusit, era si un ditamaiiiiiii mesajul dar....parafrazandu-l pe Creanga.... bucuria imi fu proasta!
Bucurie
espresso

Mesajde barboneli » Dum Ian 22, 2012 12:35 am

mmmda.... mergea perfect la cafenea sa posteze cineva despre scurgerile ei vaginale, menstruale... si mai stiu eu ce... !!!! :ymsick: da, stiu, erau adresate lui mamitza... sper ca ia facut bine postarea !!! :ymdevil: si sper ca a fost dupa ca a halit pitisoara aia cu branza..... !!!! **==
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde Night_du » Dum Ian 22, 2012 4:29 am

:) Am decis ca anul asta sa ignor absolut, micimea care nu isi gaseste rost in viata pana nu se ia de un altul.
Nimicnicii astia...sarmanii de ei. :)
Asa ca am sa ignor, asa cum am facut-o in mod absolut minunat, toata existenta unora.....

Barbo....dulceata...poti spune absolut ce vrei..despre mine.
Uite, iti dau voie.
Cu toate ca existenta ta este pt mine absolut de nici o importanta, cu toate ca te-am ignorat total, cu toate ca nu m-am luat de postari de ale tale, inteleg, in acelasi timp, ca pana nu comentezi ceva legat de oaresce postate de-a mea, nu esti fericit.
Omule, uite, m-am gandit sa-ti fac hatarul anul asta. Iti dau voie sa ma faci in toate felurile. Promit solemn ca nu am sa-ti spun nimic.

Considera-l cadou din partea mea. :-*
Sper sa-l apeciezi. :x
----------------------

Coli, am unguent cu cloramfenicol, am pliculete cu musetel, am colir. Finalmente m-a mai lasat mancarimea, dar pleoapele mi-s umflate ingrozitor inca.
Asta e. Trece.

----------------

Un pup Gioiei, pt supararea ca nu a postat nimic. :P :-*

---------------

Bibi, merci pt mesaj. Nu o am pe Amelia in lista, asa ca la multi ani-ul transmite-l tu din partea mea. Multumesc.
(si pup una bucata tiz nabadaios :x :x )
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde barboneli » Dum Ian 22, 2012 10:40 am

"Barbo....dulceata...poti spune absolut ce vrei..despre mine.
Uite, iti dau voie.
Cu toate ca existenta ta este pt mine absolut de nici o importanta, cu toate ca te-am ignorat total, cu toate ca nu m-am luat de postari de ale tale, inteleg, in acelasi timp, ca pana nu comentezi ceva legat de oaresce postate de-a mea, nu esti fericit.
Omule, uite, m-am gandit sa-ti fac hatarul anul asta. Iti dau voie sa ma faci in toate felurile. Promit solemn ca nu am sa-ti spun nimic.

Considera-l cadou din partea mea.
Sper sa-l apeciezi."

Baiii... ca sa fiu sincer, nu am ce sa apreciez ! :-\ Am mai spus acum cateva zile pe uindeva, ca eu nu tin sa fiu apreciat de oricine... ! sorry ! si in general nu ma iau de postarile tale, pentru ca... eeexact, ai ghicit... dar ieri am facut exceptie ! mie mi s-a parut scarbos ce ai postat aici, puteai sa folosesti privata... adica sa postezi la private ! :D sau la sanatate. sau la mama dracului... dar nu la cafenea. asa cred eu ca era mai civilizat. sorry ! Mersi pentru hatar... dar la o rapida gandire, am ajuns la concluzia ca, chiar in toate felurile, e exagerat ! Mai mult de doua feluri, nu se mai potriveste nimic la tine... ! sorry ! O duminica placuta si sanatate !
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Anterior

Înapoi la Bun venit la cafeneaua 121!