o cafea la patut?
Moderatori: dragos6, dia21, mod_bineativenit, 121
39 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
o cafea la patut?
buna dimineata!
dormiti,ai?

va las cafeluta si ceva dulce.fiecare sa se serveasca cu ce are trebuinta!
o zi de odihna / distractie sa aveti! cum vrei voi!
dormiti,ai?

va las cafeluta si ceva dulce.fiecare sa se serveasca cu ce are trebuinta!
o zi de odihna / distractie sa aveti! cum vrei voi!

Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
Re: o cafea la patut?
Buna sa va fie ziua !
Vreme de primavata in Bucuresti!
Daca aveti timp si va face placere va recomd la 20 30 pe Antena 1 filmul Intilnire cu Joe Black, in care joaca Anthony Hopkins si Brad Pitt. Un film splendid care ne va face s aretuim dupa vizionarea alui altfel viata si pe cei din jur.!
Vreme de primavata in Bucuresti!
Daca aveti timp si va face placere va recomd la 20 30 pe Antena 1 filmul Intilnire cu Joe Black, in care joaca Anthony Hopkins si Brad Pitt. Un film splendid care ne va face s aretuim dupa vizionarea alui altfel viata si pe cei din jur.!
- vecinul_de_linga_casa
- irish coffee
Ce dormit tu Coli?
Eu mi-s treaza de la 5. Jumatate de ora mi-am baut cafeaua, apoi am croit pana la 7, mi-am facut miscarea de dimineata, am golit instalatia de apa calda a cartierului ca sa pot face un dus pe la 8, am plimbat cateaua, am aerisit/strans prin casa si-acum ciugulesc niste cereale (nu-mi plac inmuiate) si am intrat sa descarc pozele si sa va invit la o cafea.
Cana-i adusa de la Bodrum, asa-mi beau cafeau cu gandul la locuri insorite si vacante.

Niste lapte si zahar cine doreste, eu o beau neagra si aromata.

Si cine mai doreste sa apese pe butonul verde:

Daca da naiba sa se ia careva de praful de pe espresor o invit sa ia o carpa sa-l stearga si poate ii si decupeaza partea inutila de filtru ca n-am folosit-o de 15 ani de cand am aparatul.
Fug la munca! Am o gramada de treburi azi.
Zi cu soare! Si zapada daca tot e iarna, nu ploaie in disperare ca la mine.
Eu mi-s treaza de la 5. Jumatate de ora mi-am baut cafeaua, apoi am croit pana la 7, mi-am facut miscarea de dimineata, am golit instalatia de apa calda a cartierului ca sa pot face un dus pe la 8, am plimbat cateaua, am aerisit/strans prin casa si-acum ciugulesc niste cereale (nu-mi plac inmuiate) si am intrat sa descarc pozele si sa va invit la o cafea.
Cana-i adusa de la Bodrum, asa-mi beau cafeau cu gandul la locuri insorite si vacante.

Niste lapte si zahar cine doreste, eu o beau neagra si aromata.

Si cine mai doreste sa apese pe butonul verde:

Daca da naiba sa se ia careva de praful de pe espresor o invit sa ia o carpa sa-l stearga si poate ii si decupeaza partea inutila de filtru ca n-am folosit-o de 15 ani de cand am aparatul.
Fug la munca! Am o gramada de treburi azi.
Zi cu soare! Si zapada daca tot e iarna, nu ploaie in disperare ca la mine.
viatzaerozsirozestelumeatoata
-

Karina33 - irish coffee
bima dimineata
karina, ocana de cafea cu lapte si zahar vreau si eu
acum ca mi am schimbat jobul si am intrat si eu in randul lumii "normale" u we liber, imi permit luxul de a bea o cafea linistita sambata dimineata
o zi placuta ...si la mine a plouat azi noapte si acum e frig si alunecos...naspa

poza este de acum cativa ani...nu a inghetat marea

acum ca mi am schimbat jobul si am intrat si eu in randul lumii "normale" u we liber, imi permit luxul de a bea o cafea linistita sambata dimineata
o zi placuta ...si la mine a plouat azi noapte si acum e frig si alunecos...naspa

-

ela 24 - frappuccino
'neata,ela!
io am dormit repede dar ma simt odihnita.doar ca mi-e lene sa ma dau jos din pat,asa ca mai stau cu laptop pe buric sub pilota.ai mei sforaie inca,asa ca..mai lenevesc un pic.
multumesc pentru cafea,karina! eu am ramas fara lapte si ma holbez la zuzu ala de mai mare dragu'!
io am dormit repede dar ma simt odihnita.doar ca mi-e lene sa ma dau jos din pat,asa ca mai stau cu laptop pe buric sub pilota.ai mei sforaie inca,asa ca..mai lenevesc un pic.
multumesc pentru cafea,karina! eu am ramas fara lapte si ma holbez la zuzu ala de mai mare dragu'!

-

colipici - frappuccino
'neata! cafea cu zuzu ..."care te face destept de dimineata"
!
!
stiti reclama nu? la noi e o fleoscoteala ....ninse cu fulgarai mari , multi si desi pret de vreo doua ore. acu e lapovita, da' macar nu e foarte frig. umezeala intra in schimb prin toate oasele , si le ...inmoaie
. ca atare....
din casa nu am de gand sa ies , ceva de mancare pentru noi , ca junioru' se tireaza la un botez , dam centrala la maxim ...si 'om mai videa. ma manaca insa pe spinare sa fac ceva dulce de vreo cateva zile , dar....mai bine nu , ca tentatia e mare ...pacat. si ca sa imi fac totusi damblaua , o sa fac niste paine de casa....
!stiti reclama nu? la noi e o fleoscoteala ....ninse cu fulgarai mari , multi si desi pret de vreo doua ore. acu e lapovita, da' macar nu e foarte frig. umezeala intra in schimb prin toate oasele , si le ...inmoaie
din casa nu am de gand sa ies , ceva de mancare pentru noi , ca junioru' se tireaza la un botez , dam centrala la maxim ...si 'om mai videa. ma manaca insa pe spinare sa fac ceva dulce de vreo cateva zile , dar....mai bine nu , ca tentatia e mare ...pacat. si ca sa imi fac totusi damblaua , o sa fac niste paine de casa....

- mamitza_16
- frappuccino
Buna dimineata,
La 7.00.ma trezira colegii ca nu veneau Tir-urile la incarcat.Acum este bine...din cauza nametilor intarziasera...
La noi ningeeeee de nu se mai opreste...nameti!!!
Kari draga, iau si eu o cafea cu lapte si te pup ca mi-era dor...te-am mai citit dar nu apucam sa intru.
Elaaaa mi-era dor si de tine...felicitari pentru noul job.Pe cand un bebe?
Coli, esti faina tare pe fb...multam. Ce gatim astazi tu? La mine nu-i de iesit, ninge mult prea tare...asa ca as face ceva bun bun de tot...
Mamitzu ce gatim?
Coli ai vreun gand cu Ciocolaxul de dimineata?Azi nicio iesire???
La 7.00.ma trezira colegii ca nu veneau Tir-urile la incarcat.Acum este bine...din cauza nametilor intarziasera...
La noi ningeeeee de nu se mai opreste...nameti!!!
Kari draga, iau si eu o cafea cu lapte si te pup ca mi-era dor...te-am mai citit dar nu apucam sa intru.
Elaaaa mi-era dor si de tine...felicitari pentru noul job.Pe cand un bebe?
Coli, esti faina tare pe fb...multam. Ce gatim astazi tu? La mine nu-i de iesit, ninge mult prea tare...asa ca as face ceva bun bun de tot...
Mamitzu ce gatim?
Coli ai vreun gand cu Ciocolaxul de dimineata?Azi nicio iesire???
-

Adriana - frappuccino
ela 24 scrie:bima dimineata
bine-ai ...reaparut draguta
! si sa -ti fie de bine la noul job! sa ai parte de leafa mai mare , si de avansari rapide
! sa te faci sefa 
- mamitza_16
- frappuccino
'neata!!! saru'mana de cafeluteeee
ploua
ploua

-

ioana_darius.blaj - frappuccino
Adriana scrie:Buna dimineata,
Mamitzu ce gatim?
hmmm....io nu's inca , dar voi , lasati pe altii frate! munciti toata saptamana , asa ca azi , "munciti" doar telefonul sa comandati ...."Home food delivery"

- mamitza_16
- frappuccino
ioana_darius.blaj scrie:'neata!!! saru'mana de cafeluteeee![]()
ploua
si ? bine ca nu mai porti rochia aia cu decolteu pana la buric , sa-ti intre apa p-acolo....
! stai cu darius , si vorbiti de ...gagici
!- mamitza_16
- frappuccino
a inceput sa ninga in Bucuresti. Si eu care credeam ca scapam fara floscaiala, noroi si alte ,,bucurii, aduse de baba iarna...
- vecinul_de_linga_casa
- irish coffee
chiar ca nu o mai imbrac nicio data....toata seara am avut o singura grija...sa nu-mi iasa nimic pe-afara 
-

adiiii,nu-mi face-n ciuda,tuuuuu!
aici ploua-n draci, e intunecat de parca-i seara. trebe sa-mi fac curaj sa ies dupa zuzu si dupa una alta!
ioana,hai la brasov!
mamitule,mai bine-ai face-un cozonac!

aici ploua-n draci, e intunecat de parca-i seara. trebe sa-mi fac curaj sa ies dupa zuzu si dupa una alta!
ioana,hai la brasov!
mamitule,mai bine-ai face-un cozonac!

-

colipici - frappuccino
hai, sa ne dam cu saniuta si sa ne hlizim cu Adriana
mamita vine cu carnatii
. alte oferte?
mamita vine cu carnatii
-

39 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Bun venit la cafeneaua 121!